- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.921
Cok yogundum bugun. Ev isleri yemek utu bide herkes evdeydi. Baya ypruldum. Kocam nasil bilmiyom. Konusmuyorumki. Hicte konusmaya niyetim yok. Onunda yok. Oyle takiliyoZ.Artık oyle yaparım.yoksa bu danayla ben birşey alamam. EE bugün başka birşey oldumu.kocisin nasil
İyi bakalım iyiki zaman vermissin kiz kocana.bak herşey değiştiCok yogundum bugun. Ev isleri yemek utu bide herkes evdeydi. Baya ypruldum. Kocam nasil bilmiyom. Konusmuyorumki. Hicte konusmaya niyetim yok. Onunda yok. Oyle takiliyoZ.
Oylede olumlu bisi yokki yine. Adam benim tribimin neden oldugunu bile bilmiyo. Ama ben trip yapiyom diye bana trip yapiyo. Seviniimmi uzuliimmi. Ne degisti simdiİyi bakalım iyiki zaman vermissin kiz kocana.bak herşey değişti
Ben aslında mecazi anlamda demiştim.bisy sanatı diyolarya edebiyatta ondanOylede olumlu bisi yokki yine. Adam benim tribimin neden oldugunu bile bilmiyo. Ama ben trip yapiyom diye bana trip yapiyo. Seviniimmi uzuliimmi. Ne degisti simdi
Kinaye yaptin yani:)aman ne biliim bende ciddiye aldim soyledigini. Ben hala bekliyom duzelirmi diye de yok anacim adam olmaz bu. Ev almaya niyetlenmisti ya bu. Koyde annannesinin evivvar. Eski toprak evlerden. Yikilmak uzere onu alacakmis pasam oda oyle ucuz falan diil. 50bin falan. Arsasi kiymetlenirmis zamanla. Oyle derdi var. Dogru duzgun bi ev alsinda biz tasinalim. Hoc diilse kendi evimizde otururuz. Sinir oldum. Insallah alamaz diyorum simdi de bu seferde elindeki parayi harcayip carcur eder bu.Ben aslında mecazi anlamda demiştim.bisy sanatı diyolarya edebiyatta ondan
Ooo altında da belki define vardır.tövbe Estağfurullah ben senin herifin mantığını Çözemedin valla.Kinaye yaptin yani:)aman ne biliim bende ciddiye aldim soyledigini. Ben hala bekliyom duzelirmi diye de yok anacim adam olmaz bu. Ev almaya niyetlenmisti ya bu. Koyde annannesinin evivvar. Eski toprak evlerden. Yikilmak uzere onu alacakmis pasam oda oyle ucuz falan diil. 50bin falan. Arsasi kiymetlenirmis zamanla. Oyle derdi var. Dogru duzgun bi ev alsinda biz tasinalim. Hoc diilse kendi evimizde otururuz. Sinir oldum. Insallah alamaz diyorum simdi de bu seferde elindeki parayi harcayip carcur eder bu.
Ya sorma cildiracam. Ben hep bahceli bi evimiz olsun isterdim. Buda guya o evi aliyo. Onunde buyuk bi bahcrsi var. Ya iyide koy buraya yarim saat arabayla. Hergun git gel yapilmaz. Ev duzgun diilki orda kalsak. Bide yazlik gibi bisi olacak. O kadar parayi oyle biyere niye yatirirsinki.Ooo altında da belki define vardır.tövbe Estağfurullah ben senin herifin mantığını Çözemedin valla.
Orda işler nasıl bilmem ama o evin kırk ortağı vardır.alamaz bence.salla gitsin.yada kanına bir araba işte mesela.arabamizi olsali cümleler kur.onla konusmuyorsan gorumcene yada kvde soyleYa sorma cildiracam. Ben hep bahceli bi evimiz olsun isterdim. Buda guya o evi aliyo. Onunde buyuk bi bahcrsi var. Ya iyide koy buraya yarim saat arabayla. Hergun git gel yapilmaz. Ev duzgun diilki orda kalsak. Bide yazlik gibi bisi olacak. O kadar parayi oyle biyere niye yatirirsinki.
Kiz 2 tane araba var zaten suan. Daha ne arabasi istiim. Var var mirasci cok zaten de cogu razi. Benim kv ile vozde kalan dayi killik yapiyolar bilerek. Onlarda istemiyo almasini. Artik ne olur bilmem ana bu gider o parayida bosa harcarsa kafayi yerim ben.Orda işler nasıl bilmem ama o evin kırk ortağı vardır.alamaz bence.salla gitsin.yada kanına bir araba işte mesela.arabamizi olsali cümleler kur.onla konusmuyorsan gorumcene yada kvde soyle
Daha neler duycazKızlar ne olur yardım edin eşimin gıcık bir teyzesi var Kaynamlar geldiğinde o da gelmişti ve evimi kurcalamıştı telefon konuşuyorum bahanesiyle odama gidip kapıyı da kapatıyor Gizli Gizli derin dondurucuda ki oğlum için sakladığım aĝız sütlerindende almış eminim ben fark etmiştim ama ispat edemem diye bir şey dememiştm ćok sinir oluyorum cok gelini benim halamın kızı oda geçen hafta halamlara kalmaya gitti oda Yolumun üstü diye bize gelmek istemiş ama ben başka bir yerden duydum geleceğini ve bende annemlere gittim geçen haftayı öyle atlattım Şimdi de halamın kızının almaya gelirken o da gelecekmiş ve bizde kalacakmış hem de iki çocuklu şımarık kızıyla ne olur yardım edin Bir Fikir verin bana annemlere gidip kalmayı düşündüm ama o zaman da eşim evde olacağı için gelip yine kalır Bir Fikir verin ne yapacağım bilmiyorum...
Kapımı kitleyemem oğlumun besiği bizim odadaDaha neler duycazya evin de dur kapini kitle o gelince sutleride buzlukta bos olan kutulara koy sakla aklima baska bisey gelmedi kaynanana soylesen uyarsa olmazmi
O geldiginde anneni cagir hic olmaza bir goz ustunde olurKapımı kitleyemem oğlumun besiği bizim odada
Ahh ahh kaynanam inanmaz ki kardeşine toz kondurmaz sütleri dediğin gibi yapaym kaynanamlar bizdeyken ortaya öyle laf atmştı kendi torunu için '' yusuf da cok hasta oluyo onada icirsek iyi gelir'' demişti bende duymamazlktan gelmiştim ben oğlumu emzirirkn felan almş onlar gittikten sonra baktm sırayla koyduğum paketler darmadağıktı ve azdı gelmemesi için ne bahane uydura bilirim ki üf bu kadına sinir oluyorm yüzsüzlüğün bu kadarì da olmaz ki yaa geliyo bide sanki kendi eviymiş gibi hareket ediyo banyo yapmalar felann üff...
Annemde malasef bende kalmaz sağol teşekür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için...O geldiginde anneni cagir hic olmaza bir goz ustunde olur
Valla yapacak burseyin yok.kabul edeceksin.sutleride güvenilir bir komsun varsa kutula birgunluk emanet et. Ayrıca eklemek istiyorum o kadın sütünden alipta o çocuğa verdiyse senin bebekle ikisi süt kardeşi oldu biliyorsun dimi.odanın kapısınida hep kilitli tut.birtek oğlanı yatirdiunda kapı açık kalsın.biri girdiğinde de hemen peşinden koç çocuk Uyanırsa diye bahane yap odadan Çıkart.bende nde bu kadar anacim zeymur gelsin açıkta o fikir verirAnnemde malasef bende kalmaz sağol teşekür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için...
ay dediğin gibi başka çarem yok galiba Ama hiç istemiyorum bir mucize olsa da gelmese...Valla yapacak burseyin yok.kabul edeceksin.sutleride güvenilir bir komsun varsa kutula birgunluk emanet et. Ayrıca eklemek istiyorum o kadın sütünden alipta o çocuğa verdiyse senin bebekle ikisi süt kardeşi oldu biliyorsun dimi.odanın kapısınida hep kilitli tut.birtek oğlanı yatirdiunda kapı açık kalsın.biri girdiğinde de hemen peşinden koç çocuk Uyanırsa diye bahane yap odadan Çıkart.bende nde bu kadar anacim zeymur gelsin açıkta o fikir verir
İnşallah gelmezler.ama strese girme.geldiklerinde de sürekli mirin kırın et.sürekli dert yan bireylerden.evin kaç odaysa çocuğu uyut odalardan birini sec ayrıntılı temizliğe başla çocukla yazamıyorum evde çok pisldi siz varken yapayim de.tam oglan aglayinca siz hazırlığında yeyin biseyler ben sonra yerin de.bunalt yanı.bir daha gelemesinleray dediğin gibi başka çarem yok galiba Ama hiç istemiyorum bir mucize olsa da gelmese...
Ay çok alemsin nerden aklınageldi kızİnşallah gelmezler.ama strese girme.geldiklerinde de sürekli mirin kırın et.sürekli dert yan bireylerden.evin kaç odaysa çocuğu uyut odalardan birini sec ayrıntılı temizliğe başla çocukla yazamıyorum evde çok pisldi siz varken yapayim de.tam oglan aglayinca siz hazırlığında yeyin biseyler ben sonra yerin de.bunalt yanı.bir daha gelemesinler
yy bunlar hiç işi bilmiyor. KV birsey derse anne onlar yabanci. Onlar benden bir y istese ben yapmayacakmiyi onlar beni el gibi mi goruyorlar diye aglican o zamandaAy çok alemsin nerden aklınageldi kızyaparım yapmasına da Ay bunlar çok lafçılar hemen kaynanama yetiştirirler bir de onların laflarıyla uğraşmak zorunda kalırım Of ya...
Canimcim kapini kitlicen cocuguda yaninda uyutacan gerekirse. Hatta butun odalarin kapisini kitle sadece mutfakla oturdugunuz oda kalsin. Sutleri sakla bi guzelce. Kadinada laf sok arada. E teyze torununun sut kardeside hayorli olsun falan diye. Yaptigini farkettigin8 bilsin. Azcik yuzu kaldiysa bidaha yeltenmez hic diilse.Ay çok alemsin nerden aklınageldi kızyaparım yapmasına da Ay bunlar çok lafçılar hemen kaynanama yetiştirirler bir de onların laflarıyla uğraşmak zorunda kalırım Of ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?