- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.941
Evlilik uzmaniA
yy bunlar hiç işi bilmiyor. KV birsey derse anne onlar yabanci. Onlar benden bir y istese ben yapmayacakmiyi onlar beni el gibi mi goruyorlar diye aglican o zamanda
Ama iyi plan degilmiEvlilik uzmaniMazef acikliyor. Kaynanaya yaranmanin yollari:)
Amaaaaaan geçmiş olsun.İş çıkardı sana deseneSana anlatımda gül açık demin benim kız okunmaya başladı.rahat ilinin diye donunu çıkartıyordu bi baktım kokuyor. İki tane top çıkartmış.yatağa yatirdim altını değiştirir gerisi Allah bilir ne zaman gelecek.altını cozdum sildim.bez altında kıvrık durrken bu zart zart osturmaya başladı. Bende az osursun diye ora kkdaki mesaja baktım okudum bu döndüm bu gene kaka yapmış bacaklar ayakalar kaka o iki saniyede bunu nasıl yaptı bilmiyorum. Zar zor bir yeri batirmadan onuda temizledim.bir yere değmesin diye altına temiz bezi koyup pis bezi çöpe atmaya geldim.bezi altından kaymış bu bide yorganin üstüne kaka yapmış bentaş gibi kivamdan vorba kıvamına ne ara nasıl geldi bilmiyorum aman neyse zorlanmadan yapsinda nereye yaparsa yapsin
Evet kakasini yapsın istiyordum ama evi kakaya bulacağını hiç dusenmemistimAmaaaaaan geçmiş olsun.İş çıkardı sana desene
Kizim bi kizin sana garezi var. Anama is olsun diye beklemis:)aman rahat yapmis ya bosver.Sana anlatımda gül açık demin benim kız okunmaya başladı.rahat ilinin diye donunu çıkartıyordu bi baktım kokuyor. İki tane top çıkartmış.yatağa yatirdim altını değiştirir gerisi Allah bilir ne zaman gelecek.altını cozdum sildim.bez altında kıvrık durrken bu zart zart osturmaya başladı. Bende az osursun diye ora kkdaki mesaja baktım okudum bu döndüm bu gene kaka yapmış bacaklar ayakalar kaka o iki saniyede bunu nasıl yaptı bilmiyorum. Zar zor bir yeri batirmadan onuda temizledim.bir yere değmesin diye altına temiz bezi koyup pis bezi çöpe atmaya geldim.bezi altından kaymış bu bide yorganin üstüne kaka yapmış bentaş gibi kivamdan vorba kıvamına ne ara nasıl geldi bilmiyorum aman neyse zorlanmadan yapsinda nereye yaparsa yapsin
Abla kiz kaka yapsa kabahat yapmasa kabahat. Temizlesin anasi isi ne:Amaaaaaan geçmiş olsun.İş çıkardı sana desene
İyiyim prensesim.Öle boş boş dolanıyorum.Mazefimin bebeği napmış dedim,bakiyim diye geldim:),Evet kakasini yapsın istiyordum ama evi kakaya bulacağını hiç dusenmemistimbu arada hoş geldin abla nasilsin
Abla kiz kaka yapsa kabahat yapmasa kabahat. Temizlesin anasi isi ne:
Yapsin abla. Zaten az kaldi kucuk hanim emeklemeye baslayinca anasi oturmaya firsat bulamaz:)Değilmi.Öğretelim yeni bişiler daha yapsın.Boş durmasın anası
Ne yapsın abla agzima ediyorİyiyim prensesim.Öle boş boş dolanıyorum.Mazefimin bebeği napmış dedim,bakiyim diye geldim:),
Ben zaten oturmaya fırsat bulamiyomkiYapsin abla. Zaten az kaldi kucuk hanim emeklemeye baslayinca anasi oturmaya firsat bulamaz:)
Ozaman toton yer goremicek. Fazlaliklarin gider arrik.Ben zaten oturmaya fırsat bulamiyomki
Ne fazlalığından bahsediyorsun acaba ben senmiyim.biraz daha zayiflasam havaya karisacamOzaman toton yer goremicek. Fazlaliklarin gider arrik.
Emekldiği zaman çekmeceleri deşecek,ne bulursa ağzına atacakNe yapsın abla agzima ediyor
NedenküNanelilililimon uda banlamislar
Ne yapti allah bilir. Bize temizlik yaptirmaya kalkarsa olacagi o:)Nanelilililimon uda banlamislar
Ondandır kesinNe yapti allah bilir. Bize temizlik yaptirmaya kalkarsa olacagi o:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?