- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.021
Banada çay:)Ben yoruldumAman uyuttu da ne oldu çay getir çorba getir su getir Zıkkımın kökü
Abla istedigin cay olsun. Hepimiz icelim birer bardak icimiz isinsin.Banada çay:)Ben yoruldum
Oyyy çok tşk ederim:)Abla istedigin cay olsun. Hepimiz icelim birer bardak icimiz isinsin.
Çay sana kurban olsun. AblaBanada çay:)Ben yoruldum
Bu kadar nazlamayın yahu:).Gündüz yoğundum biraz.Sadece beraber çay iyi olur diye düşündüm.Ben size kurban oliyim:)Çay sana kurban olsun. Abla
Ne nazi abla.bende çok yorgunum kız bugün ne uyudu ne durdu nede beni durdurduBu kadar nazlamayın yahu:).Gündüz yoğundum biraz.Sadece beraber çay iyi olur diye düşündüm.Ben size kurban oliyim:)
Oy hemen ver:)acık sıkıştırayım.Uyurkende koynuma alırım:)Ne nazi abla.bende çok yorgunum kız bugün ne uyudu ne durdu nede beni durdurdu
Yakında olsan hiç durmam veririm.yalnızlık böyle zamanda koyuyor inşana.Oy hemen ver:)acık sıkıştırayım.Uyurkende koynuma alırım:)
Gönlüm sizlerle ama elimden bukadar geliyor.Yakında olsan hiç durmam veririm.yalnızlık böyle zamanda koyuyor inşana.
Buyur bebegim
Küstüm ben sanaBuyur bebegim
Niye beKüstüm ben sana
Nerde yermisim be.ovuyorum işte kalıplara sigdiramiyirum seniBen sana ne dedm. Beni övecen yere goge sigdiramican demedinmi. Yok anam yok senden avrat falan olmaz
Sen bana sismanmi diyon ha. O kadar siskosunki kaliplara sigmanmi diyonNerde yermisim be.ovuyorum işte kalıplara sigdiramiyirum seni
Yok canım kalıplara niye sigmican artık her bedene gore kıyafet var.olmadı hazır diktiririzSen bana sismanmi diyon ha. O kadar siskosunki kaliplara sigmanmi diyon
Sagol ya ne guzel moral veriyon sen. Kizi emzirdim sipa yuzume dadandi. Yanagimi emmeye calisiyo:)Yok canım kalıplara niye sigmican artık her bedene gore kıyafet var.olmadı hazır diktiririz
Aman osa biseymi benim burnumun ucu yokSagol ya ne guzel moral veriyon sen. Kizi emzirdim sipa yuzume dadandi. Yanagimi emmeye calisiyo:)
Kiz bakmis anasi koca burunlu napsin. Ucundan kemiriimde biseye benzesin demistir.Aman osa biseymi benim burnumun ucu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?