- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.041
Oğlu anasının yüzünü meme sanıyor karı gelmiş benim burna laf ediyor pehhKiz bakmis anasi koca burunlu napsin. Ucundan kemiriimde biseye benzesin demistir.
Len manyak oglumu nerden cikardin. Benim oglum emmeyi birakali 1yil oldu. Kizim emiyo yanagimi deli.Oğlu anasının yüzünü meme sanıyor karı gelmiş benim burna laf ediyor pehh
Kimin emdiği önemli değil önemli olan yanaklarının memeye benzemesiLen manyak oglumu nerden cikardin. Benim oglum emmeyi birakali 1yil oldu. Kizim emiyo yanagimi deli.
Senin burnun memeye benziyoda benim yanaklarim benzese nolcak. En azindan benim yanaklarim benziyo. Sonicta ikisode yag dokusu.Kimin emdiği önemli değil önemli olan yanaklarının memeye benzemesi
Benim Burnum dişlik birkere tamammiSenin burnun memeye benziyoda benim yanaklarim benzese nolcak. En azindan benim yanaklarim benziyo. Sonicta ikisode yag dokusu.
Koca burnunu kucultmek icin kiz dislik gibi davraniyo. Kuzum anasi alinsin istememis demekkiBenim Burnum dişlik birkere tamammibircok dişlik aldık ama hiçbiri onun kadar kullanışlı degildi
Yavrum napsin ya senin gibi ana kabizlik dis. O kadar derdi var kuzumunPek tatlı benim kizim camdan postalamama az kaldi
Benim gibi başına taş düşsün emiYavrum napsin ya senin gibi ana kabizlik dis. O kadar derdi var kuzumun
Allah korusun kiz. Senin gibi tas daha dokunmasiyla parcalar beniBenim gibi başına taş düşsün emi
Yolarim seniAllah korusun kiz. Senin gibi tas daha dokunmasiyla parcalar beni
Yol kiz. Bide kuafor parasi vermiyimYolarim seni
Yol kiz. Bide kuafor parasi vermiyim
He kiz kuafore falan gitmiyom. Nerden bildin:)Sanirsun kuafore gidip yolduruyor kendini.bekle zen kız az buyusun o yolar seni
SenceHe kiz kuafore falan gitmiyom. Nerden bildin:)
Cok zor bi soru oldu bu
Arastirdim yarin kontrol var Dr soracagim dogumu kolaylastiran bitki caylarida varmis ne kadar dogru bilmiyorumBen kullanmadim.ama kullanacaksan içmeden önce iyice bir araştır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?