2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bana cevap verecek yok muu...?

Canim benim bebegim 2saatte bir emiyor. Saat basi agliyorsa ver ama artik doyduklarini biliyolar o yuzden saat basi pek istemezler. Zaten anladigim kadariyla zevk icin istiyo acliktan degil.
acıkıyor anlıyorum yani Ama bazen de üzülüyorum benim yüzümden böyle kıvranıyor diye dün iki saatte bir emzirdim ama yine aynı yine aynı Normalde akşam 9 dan uyanıyordu 10 buçuğa kadar oyalanıyordu sonra 11 de yatıyorum ama bir haftadır huyu değişti çocuğum ne yapacağım bilmiyorum Geçen hafta salı günü doktora götürdük acile kaka ve idrar tahlili istedi doktor yaptırdık temiz çıktı Allah'a şükür bir de ultrason istedi ona da pazartesi gideceğiz göbek fıtığı olabilir dedi �nşallah değildir ya da diş çıkarıyor olabilir dedi ama ben anlamadım diş çıkaran çocuk Sürekli ıkınır mı Sizinkiler de öyle mi yoksa sadece benimki mi böyle...

Canim atak doneminde olabilir. O zamand abaya h7zursu oluyo bebisler

Isin komik tarafi tunus isi benim yaptigim seymis. Ben 9rdum cnm patik yelek ceket:)isledigim seyin adini bilmiyomusum:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…