- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.061
Bana cevap verecek yok muu...?Kızlar esimin teyzesi gelecekti ya ama o bize soylememşti ben baska bi yerdn duydmustm kurtuldm artık gelemiyeck çünkü annemlere gidiyoruzbisey soecam size bebeklerinizi kac saatte bir emziriyorsunz bn bi saatte bir emziriyorm bebegimde istiyor emmek ama iki dk. Emiyor sonra resmn gogsumle savaşıyor en sonundada agliyor intentte okudm once emilen sutle sonra emilen çiğ süt birbirinee karisinca bebeğin bagırsakları geriliyoms bizkide surekli ikinma halinde bagirsaklaeini sanki birsey kemiriyor gibi bagiriyor agliyr ciglk atiyor bende iki saatte bir emzireym dedim ama yine bi saatte bir uyanìyor bi saat oyalıyorum ama sanki acikms gibi yada bn oyle hissediyorm...
Canim benim bebegim 2saatte bir emiyor. Saat basi agliyorsa ver ama artik doyduklarini biliyolar o yuzden saat basi pek istemezler. Zaten anladigim kadariyla zevk icin istiyo acliktan degil.Bana cevap verecek yok muu...?
Noldu kiz gene milyonluk kafayla geziyonzey-mur gelsin o cevap versin kuzum.benim bugün kafa bimilyon
Uyku birazcık uykuNoldu kiz gene milyonluk kafayla geziyon
Kiz ver melisa cayini kiza uyusunUyku birazcık uyku
acıkıyor anlıyorum yani Ama bazen de üzülüyorum benim yüzümden böyle kıvranıyor diye dün iki saatte bir emzirdim ama yine aynı yine aynı Normalde akşam 9 dan uyanıyordu 10 buçuğa kadar oyalanıyordu sonra 11 de yatıyorum ama bir haftadır huyu değişti çocuğum ne yapacağım bilmiyorum Geçen hafta salı günü doktora götürdük acile kaka ve idrar tahlili istedi doktor yaptırdık temiz çıktı Allah'a şükür bir de ultrason istedi ona da pazartesi gideceğiz göbek fıtığı olabilir dedi �nşallah değildir ya da diş çıkarıyor olabilir dedi ama ben anlamadım diş çıkaran çocuk Sürekli ıkınır mı Sizinkiler de öyle mi yoksa sadece benimki mi böyle...Canim benim bebegim 2saatte bir emiyor. Saat basi agliyorsa ver ama artik doyduklarini biliyolar o yuzden saat basi pek istemezler. Zaten anladigim kadariyla zevk icin istiyo acliktan degil.
Canim atak doneminde olabilir. O zamand abaya h7zursu oluyo bebisleracıkıyor anlıyorum yani Ama bazen de üzülüyorum benim yüzümden böyle kıvranıyor diye dün iki saatte bir emzirdim ama yine aynı yine aynı Normalde akşam 9 dan uyanıyordu 10 buçuğa kadar oyalanıyordu sonra 11 de yatıyorum ama bir haftadır huyu değişti çocuğum ne yapacağım bilmiyorum Geçen hafta salı günü doktora götürdük acile kaka ve idrar tahlili istedi doktor yaptırdık temiz çıktı Allah'a şükür bir de ultrason istedi ona da pazartesi gideceğiz göbek fıtığı olabilir dedi �nşallah değildir ya da diş çıkarıyor olabilir dedi ama ben anlamadım diş çıkaran çocuk Sürekli ıkınır mı Sizinkiler de öyle mi yoksa sadece benimki mi böyle...
Atak donemimi o neyki benim ilk bebeğim de bilmiyorm o yüzdn...Canim atak doneminde olabilir. O zamand abaya h7zursu oluyo bebisler
İnternette atak dönemi diye ara bi tablo çıkıyor ordan bakAtak donemimi o neyki benim ilk bebeğim de bilmiyorm o yüzdn...
Canim bebislerin huysuz olduklari devamli memede olnak istedikleri 1hafta falan suren bi donem.zaman zaman yenileyen bi olay. Sonucunda yeni bisey ogrendikleri bi dobem.Atak donemimi o neyki benim ilk bebeğim de bilmiyorm o yüzdn...
Oh afiyet olsun:)Eki Görüntüle 1783534 Eki Görüntüle 1783532
Bu tabak az önce makarnayla doluydu.ben bosalttin sadece ben tek basıma kimse yoktu hepsini ben yedim
Patik oruyorsunda ben anlamam o işten.zor birazTunus isi ne olaki:)Mazef ilgilen.
Tunusu netten ogrendim bende yapilisi cok basit patik yaparken on kismini bi turlu anlayamadim hic denemedİm daha once evde bos bos oturuyorum ogrenip ormek istiyorumPatik oruyorsunda ben anlamam o işten.zor biraz
Tunusu netten ogrendim bende yapilisi cok basit patik yaparken on kismini bi turlu anlayamadim hic denemedİm daha once evde bos bos oturuyorum ogrenip ormek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?