- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.341
Ogle arasindamisin.
O değilde kendimi çok yalnız hissediyorum.Az bekle annesi yakinda sus dicen susmicak
TamamTamam ye abla ama poposu benim
O değilde kendimi çok yalnız hissediyorum.
yeğenimin kız makinenin kapağına çıkıyordu bide:)Normalde TiN TiN gezen kizim bulaşık makinesinin kapağını açınca hızı 3 salisede 100 kmreye cikiyor
Sorma benimkide kasiklii bosaltiyor.kaşıkları alıp alıp atiyoryeğenimin kız makinenin kapağına çıkıyordu bide:)
Yok iyi geliyorsa beklentilerini karşılanıyor.bana böbrek lazimKK iyi gelmiyor mu?
Böbrek miYok iyi geliyorsa beklentilerini karşılanıyor.bana böbrek lazim
Şaka bi yana yuzyuzde girişmek istiyor insan onu demek istemistimguzel bir eylem galiba. Bilemedim.
Şaka bi yana yuzyuzde girişmek istiyor insan onu demek istemistim
İmkânsız gibi bisey desekHaklisin. Bir de cocuk olunca disari cikmak, sosyal aktivitelere katilmak daha zor olmali.
İmkânsız gibi bisey desek
İnşallah.ben bide yalnızım anne yok KV yok.koce geç geliyor.iyice bunaliyorumKolayliklar diliyorum. Benim de kuzenimin iki cocugu var. Ikisi de kucuk hatta biri bebek. Cok zorlaniyor, yoruluyor. Esinin işi de cok agir gec saatlerde geliyor ve ancak iste kv ya da kendi annesi gelince nefes alabiliyor. Ben de tatillerde ancak yaninda olabiliyorum. Saglikla buyusunler de siz de onlar da rahat etsin umarim :)
Sosyal aktivite derken. Gercektende oglumu bacaklarimda hoplatip kizimida kucagimda emzirirken cok sosyal oluyoruz:)Haklisin. Bir de cocuk olunca disari cikmak, sosyal aktivitelere katilmak daha zor olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?