- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.741
Yapmam mi neler ediyrm da bi miktar emiyo sonra bana misin demiyo kuzum. Kendi isteyince ya da yatagina birakinca uyaniyoOrasini burasini kurcalasan cenesini falan durtsen yine emmeye devam etmiyomu
Ayva kompostosu da cok arttiriyo.1 birdak icip yarim saatte kestirirsen varya resme akiyo durduramiyosinBol sut falan demisken kizlar bugun tesadufen ayva tatlisi yedim ve sutumun inanilmaz arttigini gozlemledim. Bi deneyin belki sizinkinide artirir.
Kucaginda olmayimi istiyo acaba kokunu falanmi ariyoki. Besigine kiyafetlerinden falan bisi koysan kokunu alsa ise yarar belkiYapmam mi neler ediyrm da bi miktar emiyo sonra bana misin demiyo kuzum. Kendi isteyince ya da yatagina birakinca uyaniyo
Kompostosuda artiriyodur illaki benzer seyler sonucta. Ben inanamadim kizim emdi birakti gogsumu tutrum bi baktim sut fiskiriyo. Benim normalde bile fiskirmaz bide ustune emdikten sonra fiskirmasi cok sasirtti.Ayva kompostosu da cok arttiriyo.1 birdak icip yarim saatte kestirirsen varya resme akiyo durduramiyosin
Yok cnm sanmiyrm cunku uyandiginda dil disarda yalanarak uyaniyoKucaginda olmayimi istiyo acaba kokunu falanmi ariyoki. Besigine kiyafetlerinden falan bisi koysan kokunu alsa ise yarar belki
Evet yapiyo ya ama surekli ayvadan yapilmis biseyler yemek lzm. Ben de fiskirdigini gormemistim hic gecenlerde benim de fiskirdi cok sasirdiydimKompostosuda artiriyodur illaki benzer seyler sonucta. Ben inanamadim kizim emdi birakti gogsumu tutrum bi baktim sut fiskiriyo. Benim normalde bile fiskirmaz bide ustune emdikten sonra fiskirmasi cok sasirtti.
Sutunu sagip biberonla versen ustunede emzirsenYok cnm sanmiyrm cunku uyandiginda dil disarda yalanarak uyaniyo
Tam mevsimi zaten yapip yapip yerim ne var sut olsun diye neler yapiliyo sonucta ki bunu test ettim onayladimEvet yapiyo ya ama surekli ayvadan yapilmis biseyler yemek lzm. Ben de fiskirdigini gormemistim hic gecenlerde benim de fiskirdi cok sasirdiydim
Evt bazi geceler iyle yapiyorum. Bazen gundun 3 saat uyuyo o zaman sagip stokluyorum. Gecesine de biberonla verip uyutuyorum. Iyi oluyor. Suanda da oyle yaptim sabaha karsi sagmistim.. ama hergun biberonda sutym olmuyo o zamanda mama vermek zorunda kaliyorum..icime sinmese de veriyorum..yoksa aci aci aglamasina dayanamiyorum..Sutunu sagip biberonla versen ustunede emzirsen
HahahahaaaBizde iste yapaninkini okur azcik gozumuzu gonlumuzu acariz dedik ama nerdeeebu kadar bencil olacaksaniz ne diye +18diyip heveslendiriyonuz insani.
Iyi hadi hayirli olsun. Biz daha siftah yapmadik onun icin bilmiyorum nasi olur ama bebe yagini evde hazir tuymakta fayda var demekki. Benim koca benden hbr bekliyo da benim kizin pek gonlu yok bizi bulusturmayaBu arada bizim geciken halvet oldu.. sabah bebise kalkmistim.. yattim baktim benimki uyanmaya calisiyo ise gitcek..sarilim da oyle uyuyum dedim.. aaa bi de ne gorum benimki hazirliga gecmis.. e tabi ben de geri cevirmedim hazir bebis derinden uyumusken ani yasayalim istedim.. tabi yine bebeyagsiz olmadi..bidakine nolcak bakim..yine hafif aci vardi ama en azindan gecen defakindwn cok daha iyiydi..
Tesekkur ederim hayatim
Ac kalip uyumuyosa mecburen vereceksin napacanEvt bazi geceler iyle yapiyorum. Bazen gundun 3 saat uyuyo o zaman sagip stokluyorum. Gecesine de biberonla verip uyutuyorum. Iyi oluyor. Suanda da oyle yaptim sabaha karsi sagmistim.. ama hergun biberonda sutym olmuyo o zamanda mama vermek zorunda kaliyorum..icime sinmese de veriyorum..yoksa aci aci aglamasina dayanamiyorum..
Bnde siftah yapmayanlardanim istemiyorum bahane ariyorum doktor onay versin oyle dedim. :)Iyi hadi hayirli olsun. Biz daha siftah yapmadik onun icin bilmiyorum nasi olur ama bebe yagini evde hazir tuymakta fayda var demekki. Benim koca benden hbr bekliyo da benim kizin pek gonlu yok bizi bulusturmaya
Napiyon kiz nerelerdesin sesin soligun cikmiyoHahahahaaa
Senin kv sizde diilmi daha hani onlar gitmeden olmaz dediydin dinlemiyomu seninkiBnde siftah yapmayanlardanim istemiyorum bahane ariyorum doktor onay versin oyle dedim. :)
Kacti bnm kv...carsamba yine gelcekmis alti ustu bi kap yemek yapiodu o bile yordu hatunu ctesi birsuru misafit gelicekti baktim sabah biz gidelim baban hasta iyilesince geliruz dedi bnde iyice dinlenin iyilessin oyle gelirsiniz merak etme idare ederim dedim...esimede ozlem bizi istemio demis...hay seyimin kenari...Senin kv sizde diilmi daha hani onlar gitmeden olmaz dediydin dinlemiyomu seninki
Evet istemiyorum yenimi anlamis diyeydinKacti bnm kv...carsamba yine gelcekmis alti ustu bi kap yemek yapiodu o bile yordu hatunu ctesi birsuru misafit gelicekti baktim sabah biz gidelim baban hasta iyilesince geliruz dedi bnde iyice dinlenin iyilessin oyle gelirsiniz merak etme idare ederim dedim...esimede ozlem bizi istemio demis...hay seyimin kenari...
11den beri emiyodu arada uyuyp uyanarak 5dk.lik aralarla.12de 60cc sut verdim..uyudu dedim dis fircalamaya gittim..geldim gozler aciis yineAc kalip uyumuyosa mecburen vereceksin napacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?