2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ayva kompostosu da cok arttiriyo.1 birdak icip yarim saatte kestirirsen varya resme akiyo durduramiyosin
Kompostosuda artiriyodur illaki benzer seyler sonucta. Ben inanamadim kizim emdi birakti gogsumu tutrum bi baktim sut fiskiriyo. Benim normalde bile fiskirmaz bide ustune emdikten sonra fiskirmasi cok sasirtti.

Kompostosuda artiriyodur illaki benzer seyler sonucta. Ben inanamadim kizim emdi birakti gogsumu tutrum bi baktim sut fiskiriyo. Benim normalde bile fiskirmaz bide ustune emdikten sonra fiskirmasi cok sasirtti.
Evet yapiyo ya ama surekli ayvadan yapilmis biseyler yemek lzm. Ben de fiskirdigini gormemistim hic gecenlerde benim de fiskirdi cok sasirdiydim

Bu arada bizim geciken halvet oldu.. sabah bebise kalkmistim.. yattim baktim benimki uyanmaya calisiyo ise gitcek..sarilim da oyle uyuyum dedim.. aaa bi de ne gorum benimki hazirliga gecmis.. e tabi ben de geri cevirmedim hazir bebis derinden uyumusken ani yasayalim istedim.. tabi yine bebeyagsiz olmadi..bidakine nolcak bakim..yine hafif aci vardi ama en azindan gecen defakindwn cok daha iyiydi..

Sutunu sagip biberonla versen ustunede emzirsen
Evt bazi geceler iyle yapiyorum. Bazen gundun 3 saat uyuyo o zaman sagip stokluyorum. Gecesine de biberonla verip uyutuyorum. Iyi oluyor. Suanda da oyle yaptim sabaha karsi sagmistim.. ama hergun biberonda sutym olmuyo o zamanda mama vermek zorunda kaliyorum..icime sinmese de veriyorum..yoksa aci aci aglamasina dayanamiyorum..

Iyi hadi hayirli olsun. Biz daha siftah yapmadik onun icin bilmiyorum nasi olur ama bebe yagini evde hazir tuymakta fayda var demekki. Benim koca benden hbr bekliyo da benim kizin pek gonlu yok bizi bulusturmaya

Ac kalip uyumuyosa mecburen vereceksin napacan

Iyi hadi hayirli olsun. Biz daha siftah yapmadik onun icin bilmiyorum nasi olur ama bebe yagini evde hazir tuymakta fayda var demekki. Benim koca benden hbr bekliyo da benim kizin pek gonlu yok bizi bulusturmaya
Bnde siftah yapmayanlardanim istemiyorum bahane ariyorum doktor onay versin oyle dedim. :)

Senin kv sizde diilmi daha hani onlar gitmeden olmaz dediydin dinlemiyomu seninki
Kacti bnm kv...carsamba yine gelcekmis alti ustu bi kap yemek yapiodu o bile yordu hatunu ctesi birsuru misafit gelicekti baktim sabah biz gidelim baban hasta iyilesince geliruz dedi bnde iyice dinlenin iyilessin oyle gelirsiniz merak etme idare ederim dedim...esimede ozlem bizi istemio demis...hay seyimin kenari...

Evet istemiyorum yenimi anlamis diyeydin

Ac kalip uyumuyosa mecburen vereceksin napacan
11den beri emiyodu arada uyuyp uyanarak 5dk.lik aralarla.12de 60cc sut verdim..uyudu dedim dis fircalamaya gittim..geldim gozler aciis yine seninki kacla doyuyo. @Ayaklarim3kilo 60dan 90a mi cikarttiniz mamayi dimi? Ayni zamanda emziriyosunda dimi? Doyuyo mu? Ya benimki niye doymuyo ki bilemedim napicami?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…