- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.761
Ac oldugundan eminmoson benim oglum birak 60i 120cc iciyodu yinede uyumuyodu.ebe bana bazi bebekler uyumayi sevmez uyumazlar normal bisi demisti. Bence erkek bebeklerde daha cok olan bisi kizim daha rahat o konuda11den beri emiyodu arada uyuyp uyanarak 5dk.lik aralarla.12de 60cc sut verdim..uyudu dedim dis fircalamaya gittim..geldim gozler aciis yineseninki kacla doyuyo. @Ayaklarim3kilo 60dan 90a mi cikarttiniz mamayi dimi? Ayni zamanda emziri yosunda dimi? Doyuyo mu? Ya benimki niye doymuyo ki bilemedim napicami?
Dedim merak etme...hastalik bahanesiyle kacti dedim zaten onun bi kap yemegine muhtac degilim bn yetisiyorym herseye dedim bide her is yaptiginda yoruldugunu ve soyle agrio boyle agrio heryerim deyip duruo sanki ona zorla is yaptiriomusum gibi...surekli bi laf sokmalar falan evimde bu zulmu yasamak istemiorum ne zorum var bunlara katlanmak icin dedim...kp ayri laf sokuo kv ayri...ptesi gelcez dedi dun carsambaya cikti yilbasinda yiyip icmek icin gelicekler yilbasi bitince onlarda gidicek...kv cok atip tutuodu soyle is yapiorum boyle temizim gorduk ne oldugunu...gecen gun gereksiz yaptirdigi ameliyat icin kimse evime gelmedi kimse yardim etmedi bna diodu lafi bna sokuo...kendi kizi ugramadi be...bn calisiodum o sira...gerci umrumdada degildi ya esimde gitmiceksin sen onun hizmetcisi degilsin demisti duysa oglunu bogar heralde... :)Evet istemiyorum yenimi anlamis diyeydin
Bugun arkadasim geldi bebek gormeye 180 cc mama verdi agzim acik kaldi 2.5 aylik bebegi bnm bebegim yaninda minyatur kaldi...resmen mama sisirmis....biseyde diyemiyosun tabi....Ac oldugundan eminmoson benim oglum birak 60i 120cc iciyodu yinede uyumuyodu.ebe bana bazi bebekler uyumayi sevmez uyumazlar normal bisi demisti. Bence erkek bebeklerde daha cok olan bisi kizim daha rahat o konuda
Aman bosver ya. Kaynanam bana cektirdi bende gelinime cektirecem kafasi yasiyo senin kv heraldeDedim merak etme...hastalik bahanesiyle kacti dedim zaten onun bi kap yemegine muhtac degilim bn yetisiyorym herseye dedim bide her is yaptiginda yoruldugunu ve soyle agrio boyle agrio heryerim deyip duruo sanki ona zorla is yaptiriomusum gibi...surekli bi laf sokmalar falan evimde bu zulmu yasamak istemiorum ne zorum var bunlara katlanmak icin dedim...kp ayri laf sokuo kv ayri...ptesi gelcez dedi dun carsambaya cikti yilbasinda yiyip icmek icin gelicekler yilbasi bitince onlarda gidicek...kv cok atip tutuodu soyle is yapiorum boyle temizim gorduk ne oldugunu...gecen gun gereksiz yaptirdigi ameliyat icin kimse evime gelmedi kimse yardim etmedi bna diodu lafi bna sokuo...kendi kizi ugramadi be...bn calisiodum o sira...gerci umrumdada degildi ya esimde gitmiceksin sen onun hizmetcisi degilsin demisti duysa oglunu bogar heralde... :)
Benim eltimin ikizleri var sutu yetmediginden mama veriyodu cocuklar 6 aylikken 10 kiloydu benim oglum 21 aylik 12 kilo dusun yani mama vermeyi kesince gidiyo o fos et iniyolar resmenBugun arkadasim geldi bebek gormeye 180 cc mama verdi agzim acik kaldi 2.5 aylik bebegi bnm bebegim yaninda minyatur kaldi...resmen mama sisirmis....biseyde diyemiyosun tabi....
Kafasi kopsun...hic sevmiyorum artik....sen ne yaptin internet isini cozdunmuAman bosver ya. Kaynanam bana cektirdi bende gelinime cektirecem kafasi yasiyo senin kv heralde
7 kiloymus buda esimle sastik kaldik...Benim eltimin ikizleri var sutu yetmediginden mama veriyodu cocuklar 6 aylikken 10 kiloydu benim oglum 21 aylik 12 kilo dusun yani mama vermeyi kesince gidiyo o fos et iniyolar resmen
Ay acma o konuyu sinirim tepeme cikiyo. Kac kere soyledim kocama tamam diyip oyaliyo.gecen teli aldim onune kpydum gir su sifreyi doye girmicek olsa hemen yok derdi demedi bisi bende cimtim odadan cocuk agliyodu. Dondum dedim girdinmi yok dedi. Beyimiz teli kurcalamis ama sifreyi girmemis. Konusmuyom 2 gundur.Kafasi kopsun...hic sevmiyorum artik....sen ne yaptin internet isini cozdunmu
Mamadan o kilolar mama vermeyi kesince iniyo geriye bisi kalmiyo.gereksiz yuk bunyeye. Benin oglum gunde 1 kere falan icti oda sadece 1ay ondan bisi olmadi hala cop gibi7 kiloymus buda esimle sastik kaldik...
Takmazsam çok sarkar ve acı verir dolu olunca. Emzirme sütyenikullanıyorum çok da sıkı değil aslındaSutu sagman lazim ki gogsun bosalsin sut orda kaldigi icin oluyo zaten sicak havlu koy maasaj yap ve bosalt gogsunu baska turlu gecmiyo. Bende olmustum bebek emene kadar gecmemisti.sutyen gogusleri sıktıgı icin buyukler pek onermez ben ikisindede takmadim
Denedim canim sevmedi benimki yuzustu yatmayi. En cok yan yatmayi seviyo fakat suan karnini doyuramadan uykuya yenik dustugu icin 5dk.lik sekerlemeden sonra tekrar uyanip emmek istiyor. Bizim de tek sıkntımiz bu. Bi kerede emip uyusa o da rahat edicek ben de fakat malesef.
Sutun bil ve bosaltmadigin icin olmussundur. Surekli dolgun ve sert kaldiysa ondan olmustur. Gecmis olsun ins. Sutunun bol olmasina sevindim. Benimki bol dedigin kadar bol degil. 2 tarafi da emip 2.tura bile donuyoruz da ancak doyuyor.hattabazi aksamlar doymadigi ocin agliyo ben de mama vermek zorunda kaliyorum.
Bol sut falan demisken kizlar bugun tesadufen ayva tatlisi yedim ve sutumun inanilmaz arttigini gozlemledim. Bi deneyin belki sizinkinide artirir.
peynir gibi derken canım? Şimdiye kadar hep sagdim attım buzluga ama ne zamana kadar böyle sağıp atcam ? O sütleri napcam bilmiyorum. Allah aratmasin da kullanma süresi de 6 ayCnm boşaltma yapmazsan peynir gibi olur süt. Sen sağ zaten cokmus daha nasıl artsın. Sağ koy buzluga güzelce . Allah şifa versin
Ek gidaya gecince anne sutunden yogurt falan yaparsin araya gitmez yada eskilerden isitip icir yenisini sagip koy ki eskimemis olur sutler. Emerken elinle gogsunu tutarsan sut akis hizi duzene girer genzine falan kacmaz sutTakmazsam çok sarkar ve acı verir dolu olunca. Emzirme sütyenikullanıyorum çok da sıkı değil aslında
Benim de sıkıntım o . Az az emiyor. Şöyle çok emip derin uykuya nadir daliyor.
Bi de emerken boğazında kalıyor süt. Çok acele ediyor emerken. Kenarlardan tasiriyor ağzından
Sağol canım bol çok şükür de işte yavrum bosaltamiyor memeyi. 2.emzirmede diğerini versem 3.cuye kadar ilk verdiğim yine doluyor. Son sütü hiç icemeyecek mi bu çocuk
Cuma aksami ayva tatlısı yemistim. Dün de bu mastit çıktı başıma. Tesadüf müdür ki
peynir gibi derken canım? Şimdiye kadar hep sagdim attım buzluga ama ne zamana kadar böyle sağıp atcam ? O sütleri napcam bilmiyorum. Allah aratmasin da kullanma süresi de 6 ay
Bu arada düşünüyorum da 52 günlüğüz bugün daha bi gün totomun üstüne oturup oh demedim he.
Hastaneden geldik bebe sarılık oldu, o geçti kilo alımı az çıktı, onu hallediyoruz derken aniden 3 gün ateşlendi, o bitti burnunda kuruluktan dolayı hırlama başladı, ona çözüm ararken kafada konak oluşmuş.
Allah beterinden saklasın tabii ama hergünüm bir aksiyon, dertlenecek bir şeyle geçiyor. Allah bugünümüzü aratmasın inşallah, tüm bebeklere şifa versin inşallah.
Esin senden bekliyor olabilir. Yani hazirbolup olmadigini anlamaya calisiyordur. Sen bi iki ilgilen bakalim karsilik verecek miMerhaba kızlar yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum şu sıralar moral felan kalmadı kaynanamlar geldiler bir sürü laf ayrı bir dert bi ara sütüm gelmedi, göğüslerim hâlâ yara o ayrı bir dert oğlumun gaz problemleri,uykusuz geceler şimdide yani doğmdan beri eşimin neden böyle yaptuğını anlayamıyorum birbirimizden çok uzaklaltık doğumdan önce herşey iyiydi ama sonra ne oldu bilmiyorum bana sarılmıyor , öpmüyor güzel şeyler söylemiyor 40kım çıkalı bi hafta oldu bana dokunmuyor inanın kendimi çok kötü hissediyorum hamileykn fazla kilo almamştım doğmdan önceki kiloma bi kilom kaldı öyle vucudm felan da bozulmadı açıkçası bende yaklaşmıyorm ona çünkü ondan bekliyorum ne kadar çok sorunla uğraştm canm çok yandı acı çeke çeke emziriyorm benmle biraz ilgilensn istiyorum neden böyle yaptığını bilmiyorum ne olur bana yardım edin kızlar. ..
Ben ilgilensm adım gibi eminim karşılık verir ama ondan bekliyorm eşimle çok ilgileniyordm oda ilgileniyordu ama bi o kendini geri çekince bende tepki vermedim lohasılık dönemimde bile ne ağlattı beni onu çok seviyorum ama öpmüyor sarılmıyor hiç bişey yok bana dokunmuyor bile ne yapacağm bilmiyorum...Esin senden bekliyor olabilir. Yani hazirbolup olmadigini anlamaya calisiyordur. Sen bi iki ilgilen bakalim karsilik verecek mi
Sen suan fazla hassas oldugun bi donemdesin o yuzden daha cok kafana takiyosundur. Esine hazir oldugunu bi sekilde hissettir bence o senden bi tepki bekliyo. Sen isareti ver ki adam geri tepmiceni bilsin. Sana ragmen bi deisiklik olmazsa o zaman uzulmeyi dusunBen ilgilensm adım gibi eminim karşılık verir ama ondan bekliyorm eşimle çok ilgileniyordm oda ilgileniyordu ama bi o kendini geri çekince bende tepki vermedim lohasılık dönemimde bile ne ağlattı beni onu çok seviyorum ama öpmüyor sarılmıyor hiç bişey yok bana dokunmuyor bile ne yapacağm bilmiyorum...
Beraber olmamzla ilgili bndn bi tepki bekliyor olabilir hazır olmamı bekliyorda olabilir ama insan hiç demz mi seni özledim felan diye sarılmaz mı hiç sevdiğim dediği kadına benim anlamadım nokta bu canm çok kafaya taklp üzülüyorum buraya yazarsm rahatlarm bi fikir verirsinz dedm ...Sen suan fazla hassas oldugun bi donemdesin o yuzden daha cok kafana takiyosundur. Esine hazir oldugunu bi sekilde hissettir bence o senden bi tepki bekliyo. Sen isareti ver ki adam geri tepmiceni bilsin. Sana ragmen bi deisiklik olmazsa o zaman uzulmeyi dusun
Ben 3 aylık hamileyken bıraktık o işleri, şimdi seneyi devriyesini kutlayacağız nerdeyse. Lazım artık yavaştan yoksa iyice unutacağız.Ne viliyon kiz belki kadin ev isini seksi seksibyapiyo kic bas oynata oynatayeni yila nasi girersen tum yil oyle gecermis senin tum yil yayaktan cikasin yok.herhalde bu kadarmi ozledin kiz +18eylemleri
Evet 60dan 90a çıktı ve emziriyorum ama gündüz mesela yedi, alt açma yerinde bırakıp koşarak yumurta koydum ocağa, döndüm baygın uyumuştu,koydum yatağına 3 saat uyudu. Kendi kendine bayıldı 2 dakikada ama şu saat oldu kucağımda gezdiriyorum yok da yok uyku.11den beri emiyodu arada uyuyp uyanarak 5dk.lik aralarla.12de 60cc sut verdim..uyudu dedim dis fircalamaya gittim..geldim gozler aciis yineseninki kacla doyuyo. @Ayaklarim3kilo 60dan 90a mi cikarttiniz mamayi dimi? Ayni zamanda emziri yosunda dimi? Doyuyo mu? Ya benimki niye doymuyo ki bilemedim napicami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?