2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ac oldugundan eminmoson benim oglum birak 60i 120cc iciyodu yinede uyumuyodu.ebe bana bazi bebekler uyumayi sevmez uyumazlar normal bisi demisti. Bence erkek bebeklerde daha cok olan bisi kizim daha rahat o konuda

Evet istemiyorum yenimi anlamis diyeydin
Dedim merak etme...hastalik bahanesiyle kacti dedim zaten onun bi kap yemegine muhtac degilim bn yetisiyorym herseye dedim bide her is yaptiginda yoruldugunu ve soyle agrio boyle agrio heryerim deyip duruo sanki ona zorla is yaptiriomusum gibi...surekli bi laf sokmalar falan evimde bu zulmu yasamak istemiorum ne zorum var bunlara katlanmak icin dedim...kp ayri laf sokuo kv ayri...ptesi gelcez dedi dun carsambaya cikti yilbasinda yiyip icmek icin gelicekler yilbasi bitince onlarda gidicek...kv cok atip tutuodu soyle is yapiorum boyle temizim gorduk ne oldugunu...gecen gun gereksiz yaptirdigi ameliyat icin kimse evime gelmedi kimse yardim etmedi bna diodu lafi bna sokuo...kendi kizi ugramadi be...bn calisiodum o sira...gerci umrumdada degildi ya esimde gitmiceksin sen onun hizmetcisi degilsin demisti duysa oglunu bogar heralde... :)

Ac oldugundan eminmoson benim oglum birak 60i 120cc iciyodu yinede uyumuyodu.ebe bana bazi bebekler uyumayi sevmez uyumazlar normal bisi demisti. Bence erkek bebeklerde daha cok olan bisi kizim daha rahat o konuda
Bugun arkadasim geldi bebek gormeye 180 cc mama verdi agzim acik kaldi 2.5 aylik bebegi bnm bebegim yaninda minyatur kaldi...resmen mama sisirmis....biseyde diyemiyosun tabi....

Aman bosver ya. Kaynanam bana cektirdi bende gelinime cektirecem kafasi yasiyo senin kv heralde

Bugun arkadasim geldi bebek gormeye 180 cc mama verdi agzim acik kaldi 2.5 aylik bebegi bnm bebegim yaninda minyatur kaldi...resmen mama sisirmis....biseyde diyemiyosun tabi....
Benim eltimin ikizleri var sutu yetmediginden mama veriyodu cocuklar 6 aylikken 10 kiloydu benim oglum 21 aylik 12 kilo dusun yani mama vermeyi kesince gidiyo o fos et iniyolar resmen

Kafasi kopsun...hic sevmiyorum artik....sen ne yaptin internet isini cozdunmu
Ay acma o konuyu sinirim tepeme cikiyo. Kac kere soyledim kocama tamam diyip oyaliyo.gecen teli aldim onune kpydum gir su sifreyi doye girmicek olsa hemen yok derdi demedi bisi bende cimtim odadan cocuk agliyodu. Dondum dedim girdinmi yok dedi. Beyimiz teli kurcalamis ama sifreyi girmemis. Konusmuyom 2 gundur.

Takmazsam çok sarkar ve acı verir dolu olunca. Emzirme sütyenikullanıyorum çok da sıkı değil aslında

Benim de sıkıntım o . Az az emiyor. Şöyle çok emip derin uykuya nadir daliyor.
Bi de emerken boğazında kalıyor süt. Çok acele ediyor emerken. Kenarlardan tasiriyor ağzından

Sağol canım bol çok şükür de işte yavrum bosaltamiyor memeyi. 2.emzirmede diğerini versem 3.cuye kadar ilk verdiğim yine doluyor. Son sütü hiç icemeyecek mi bu çocuk
Bol sut falan demisken kizlar bugun tesadufen ayva tatlisi yedim ve sutumun inanilmaz arttigini gozlemledim. Bi deneyin belki sizinkinide artirir.

Cuma aksami ayva tatlısı yemistim. Dün de bu mastit çıktı başıma. Tesadüf müdür ki
Cnm boşaltma yapmazsan peynir gibi olur süt. Sen sağ zaten cokmus daha nasıl artsın. Sağ koy buzluga güzelce . Allah şifa versin
peynir gibi derken canım? Şimdiye kadar hep sagdim attım buzluga ama ne zamana kadar böyle sağıp atcam ? O sütleri napcam bilmiyorum. Allah aratmasin da kullanma süresi de 6 ay

Merhaba kızlar yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum şu sıralar moral felan kalmadı kaynanamlar geldiler bir sürü laf ayrı bir dert bi ara sütüm gelmedi, göğüslerim hâlâ yara o ayrı bir dert oğlumun gaz problemleri,uykusuz geceler şimdide yani doğmdan beri eşimin neden böyle yaptuğını anlayamıyorum birbirimizden çok uzaklaltık doğumdan önce herşey iyiydi ama sonra ne oldu bilmiyorum bana sarılmıyor , öpmüyor güzel şeyler söylemiyor 40kım çıkalı bi hafta oldu bana dokunmuyor inanın kendimi çok kötü hissediyorum hamileykn fazla kilo almamştım doğmdan önceki kiloma bi kilom kaldı öyle vucudm felan da bozulmadı açıkçası bende yaklaşmıyorm ona çünkü ondan bekliyorum ne kadar çok sorunla uğraştm canm çok yandı acı çeke çeke emziriyorm benmle biraz ilgilensn istiyorum neden böyle yaptığını bilmiyorum ne olur bana yardım edin kızlar. ..

Ek gidaya gecince anne sutunden yogurt falan yaparsin araya gitmez yada eskilerden isitip icir yenisini sagip koy ki eskimemis olur sutler. Emerken elinle gogsunu tutarsan sut akis hizi duzene girer genzine falan kacmaz sut

Allah şifa versin canım. Benim de daha 3 günlükken sarılık çok yüksek çıktı. Yoğun bakımda kaldi 3 gün. Sonra çıktı şükür dedik mikrop almış burnu tıkandı. Onu da atlattik derken bu mastit çıktı. Yine de Allah beterlerinden korusun

Esin senden bekliyor olabilir. Yani hazirbolup olmadigini anlamaya calisiyordur. Sen bi iki ilgilen bakalim karsilik verecek mi

Esin senden bekliyor olabilir. Yani hazirbolup olmadigini anlamaya calisiyordur. Sen bi iki ilgilen bakalim karsilik verecek mi
Ben ilgilensm adım gibi eminim karşılık verir ama ondan bekliyorm eşimle çok ilgileniyordm oda ilgileniyordu ama bi o kendini geri çekince bende tepki vermedim lohasılık dönemimde bile ne ağlattı beni onu çok seviyorum ama öpmüyor sarılmıyor hiç bişey yok bana dokunmuyor bile ne yapacağm bilmiyorum...

Sen suan fazla hassas oldugun bi donemdesin o yuzden daha cok kafana takiyosundur. Esine hazir oldugunu bi sekilde hissettir bence o senden bi tepki bekliyo. Sen isareti ver ki adam geri tepmiceni bilsin. Sana ragmen bi deisiklik olmazsa o zaman uzulmeyi dusun

Beraber olmamzla ilgili bndn bi tepki bekliyor olabilir hazır olmamı bekliyorda olabilir ama insan hiç demz mi seni özledim felan diye sarılmaz mı hiç sevdiğim dediği kadına benim anlamadım nokta bu canm çok kafaya taklp üzülüyorum buraya yazarsm rahatlarm bi fikir verirsinz dedm ...

Kızlar bayadir takip edemedim baya sayfa birikmiş herkes iyidir umarım kızım bugün ilk defa uyumamak konusunda ısrarcı dakikalardir salliyirum hala cin cin bana bâkiyor :)

Ne viliyon kiz belki kadin ev isini seksi seksibyapiyo kic bas oynata oynatayeni yila nasi girersen tum yil oyle gecermis senin tum yil yayaktan cikasin yok.herhaldebu kadarmi ozledin kiz +18eylemleri
Ben 3 aylık hamileyken bıraktık o işleri, şimdi seneyi devriyesini kutlayacağız nerdeyse. Lazım artık yavaştan yoksa iyice unutacağız.

Evet 60dan 90a çıktı ve emziriyorum ama gündüz mesela yedi, alt açma yerinde bırakıp koşarak yumurta koydum ocağa, döndüm baygın uyumuştu,koydum yatağına 3 saat uyudu. Kendi kendine bayıldı 2 dakikada ama şu saat oldu kucağımda gezdiriyorum yok da yok uyku.
Geceleri.bizim kıza bir şey kaçıyor.doktorun demesi gibi geceyle gündüzü karıştırdı zaar.
Yani 90cc yedi doydu uyudu olayı yok bizde ama 60' verirken her bitişte ağlıyordu yetmiyordu, büyüdükçe ihtiyaçları da artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…