2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Canim beni genel cerraha yonlendirdiler dusun o kadar kötüydum... o söylemişti sutyen kullanma diye takip ettim sutyen kullaninca daha sisiyordu çünkü sütyenin lastiği sıkı oldugu icin kanalları tikiyormus...ben emzirme atletimin içine koyuyorum kalkani canim

Canim sagacaksin bosaltmaya calis... fazlasını depolarsin ne güzel iste

+18ci evinde +18ini yapıyor bacım, buraya ne gelsin, mis gibi sevişiyor.
Buraya anca sen ben gibi bebeğim katı yaptı, sıvı yaptı, yapamadıcılar geliyor
Zalim felek
Hahhahaaa onlardan biri de benim son adetimin 21. Gununden itibaren tik yok bizde acaba nasil yapiliyordu diye zaman zaman düşünmüyor değilim yani

Amaan cnm benim kocamdan ben o solediklerini evliligim boyunca duymadim gormedim. Seninki daha evvel yapiyosa beklemissindir. Burda bu aralar senin soylediin tarz yakinmalar cok. Demekki erkeklerin dogasinda var bisiler dogum sonrasi ince dusunemiyolar bisileri

Kızlar bayadir takip edemedim baya sayfa birikmiş herkes iyidir umarım kızım bugün ilk defa uyumamak konusunda ısrarcı dakikalardir salliyirum hala cin cin bana bâkiyor :)
Buyuyor artik iyice direniyorlar bize. Benim kiz babasina cekmis gece kusu hanim.saati gelmeden uyunuyor.

Hahhahaaa onlardan biri de benim son adetimin 21. Gununden itibaren tik yok bizde acaba nasil yapiliyordu diye zaman zaman düşünmüyor değilim yani
Evet anlasildi sizin evde de bi heyecan patlamasi yasanacak. Sendemi yeni yila sakliyon kendini

Selamnbaktim benim ogln gaz cikarmiuo onun yerine ben.yelleneyim dedm

Uykusuzlugun dibindeyimmm.

wakewake cayin faydasi oldu mu?
Offf bende diyorum bu koku ne senmiydin o. Ayip ayip be kardesim ortalik yere saliyonher cocugu yellenemeye burada kendi yellense.ne olur buranin hali he sole bakiim sen bizi bogdurtacan mi

Offf bende diyorum bu koku ne senmiydin o. Ayip ayip be kardesim ortalik yere saliyonher cocugu yellenemeye burada kendi yellense.ne olur buranin hali he sole bakiim sen bizi bogdurtacan mi

Napak bacimmm bende isterdimm +18 kokutmak buralari ama yok
Ask mesk kokusu..
Bize ya bebe izin vermez yaa bitti.derken tekrar gelen kanama izin vermezz
Bana da yellenmek dusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…