- 20 Aralık 2013
- 200
- 70
- 318
- 35
bende iki gün dikkat ettim sadece şimdi yarı ayaktayım evde geziyorum oturuyorum ama iş yapmıyorumm öyleben yatmıyorum..yanı gabıkı dınllenıyorum yormuyorum ama sureklı yatmadım.....ev işi yemek falan yavas yavs yapıyorum..dısarıda cıkıyorum...ne bıleyım devamlı yatmak konusunda emın degılım...*ılk ıkı gun yattım..sadece 2.gun aksamı dısarı cıktık arabayla 1 saat falan...hayırlısı sen pekı?????
hayırlı cumalar canım geçmiş olsun stres vücut dîrencimizi düşürdü sanırım bende çok keyifsizim. Bıl bol dinlen şurda 3-5 günün kaldı hayırlı habere inşallahGunaydin kizlar bugun benim hic halim yok karnim agriyor basim agriyor midem bulaniyor ne yapacam bilmiyom dua edin bu mubarek gunde
hayırlı cumalar canım. Ben henüz transfer aşamasına gelemedim artık doktor ne derse onu yaparım benim işimde masa başı hayırlısı olsun ne diyelim. O kadar iğneye rağmen 4 tane yumurta toplayacağız gibi görünüyor dedi bugün doktor herşey yolunda dedi ama ben çok üzüldüm niyeyse modum düştü birden
ilk deneme benım...senın ılkmı cnm..35 yasındayım allahım dualarımızı kabul etsın..bende iki gün dikkat ettim sadece şimdi yarı ayaktayım evde geziyorum oturuyorum ama iş yapmıyorumm öyle
benimde ilk canım yaş 32 hayırlı olsunilk deneme benım...senın ılkmı cnm..35 yasındayım allahım dualarımızı kabul etsın..
benim 3. deneme cnm yaşımda 25ilk deneme benım...senın ılkmı cnm..35 yasındayım allahım dualarımızı kabul etsın..
dikkat et güzelimm bolll kivi ye c vitamini deposu 3 portakala eş degermiş bide tutmasınada yardımcı oluyo ayaklarının altına sıcak su torbası koykızlar yardım edin grip olcam sanırım boğazlarım ağrımaya başladı hapşuruyorum yanaklarım yanıo ilaçta kullanamam nasıl atlatabilirm bi an önce bitki çaylarının falan bi zararı olur mu
çok teşekkür ederim inşallah grip olmam yaadikkat et güzelimm bolll kivi ye c vitamini deposu 3 portakala eş degermiş bide tutmasınada yardımcı oluyo ayaklarının altına sıcak su torbası koy
dikktte ediyorum ama sağol cnmm sizin bebek var mı sonuç mu bekliyorsunuzbenharbiden Ben gaz sancısından çok çektim opu işleminden sonra. Eşim yatarken sırtımı sıvazlıyordu bebek gibi, nerdeyse hiç geçmedi. Sonra bi doktor ile görüştüm demir hapını bırak kabız olma dedi. Progestan zaten barsak hareketlerini yavaşlatır o nedenle gaz çok olur dedi. Gece yatmadan portakal suyu, süt içerdim, onları da gündüz içiyorum artık. Epey rahatladım.
Merhaba. Off sorma, aynen ben de regl olacağım diye bir ayağım lavaboda. Bir şey hissetsem de hissetmesem de koşuyorum.Slm cnm nasilsin ayni gundeyiz bugun 8.gunum bnm o adet agrilari varya bni mahvetti psikolojimde bozuldu adet oldum mu olcam mi derkn dun cok sancilarimin vardi bu sabah daha iyiyim ama karnim sis ve sert Allah yardimcimiz olsun isallh sali test gunum senin nezamn
insallah canim yahayırlı cumalar canım geçmiş olsun stres vücut dîrencimizi düşürdü sanırım bende çok keyifsizim. Bıl bol dinlen şurda 3-5 günün kaldı hayırlı habere inşallah
hayırlı cumalar canım. Ben henüz transfer aşamasına gelemedim artık doktor ne derse onu yaparım benim işimde masa başı hayırlısı olsun ne diyelim. O kadar iğneye rağmen 4 tane yumurta toplayacağız gibi görünüyor dedi bugün doktor herşey yolunda dedi ama ben çok üzüldüm niyeyse modum düştü birden
benim de hic gecmedi karin agrim ya kabiz degilim ama karnim cok agriyor neden acababenharbiden Ben gaz sancısından çok çektim opu işleminden sonra. Eşim yatarken sırtımı sıvazlıyordu bebek gibi, nerdeyse hiç geçmedi. Sonra bi doktor ile görüştüm demir hapını bırak kabız olma dedi. Progestan zaten barsak hareketlerini yavaşlatır o nedenle gaz çok olur dedi. Gece yatmadan portakal suyu, süt içerdim, onları da gündüz içiyorum artık. Epey rahatladım.
kızlar yardım edin grip olcam sanırım boğazlarım ağrımaya başladı hapşuruyorum yanaklarım yanıo ilaçta kullanamam nasıl atlatabilirm bi an önce bitki çaylarının falan bi zararı olur mu
Evet canim gaz sancim oluyo cok sik. Ve transfer gnumden itibaren neredeyse her gece wc ye kalkiyorum. Onceden geceleri kalkmazdimm .sivi tuketimimi artirdim. Muhtemelen indan kaynaklaniyor bu durumdaayyy evet sizdede gaz sıkışması gibi oluyomu karnınızda acaba ben mi üşüttüm
evet kkonyadayım nil hanımın hastasıyım sizEvet canim gaz sancim oluyo cok sik. Ve transfer gnumden itibaren neredeyse her gece wc ye kalkiyorum. Onceden geceleri kalkmazdimm .sivi tuketimimi artirdim. Muhtemelen indan kaynaklaniyor bu durumda
Yanlis gormediysem sende konyadasin sanirimm kimin hastasisin acaba
Ozellikle adacayi icmeyin. Maydanoz yemeyin diyorlar canim. Bnlarin sokturucu ozelligi varmis cunku.ama ben transferden bu yana hicbi vitki cayi icmedim. Hatta annem gaza geldi marul bile yedirmiyortransferden sonra bende grip olacak gibiydim hatta hafif bi şekilde yaşadım. bir seferlik ıhlamur içtim ama arkadaşlarım beni korkuttukları için bi daha ıhlamurda içemedim. sonrasında kendiğinden geçti. bende çok hapşuruyordum.
geçmiş olsun cnm, ayaklarını sıcak tutmaya çalış. aklıma bişey gelmiyor çok tecrübesizim bu konuda.
Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,
selam hanımlar,ben de yeni katıldım aranıza. 35 yaşındayım ve 28 martta çift emriyo transferim yapıldı. an;ın bile geçmediği zamanlardayım; merak,endişe,korku,sıkıntı.. :) hepimiz istediğimiz sonucu alırız inşallah
UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....
nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................
kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............
melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................
arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....
icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)
mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............
egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............
yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................
dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............
Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................
_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............
patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....
karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................
asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................
aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................
conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............
prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede
hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..................9 nisan
loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart..................10 nisan
abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide
eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide
umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide
serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide
glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide
semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide
fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide
fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?................tedavide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?