2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim sende ingilteredeydin demi kizinida burada dogurmustun tecrubelisindir seninde ortturmedermi? Benim evimde cok sicak ama bebek dogunca biraz daha isiyi dusurmek istiyorum hatta simdiden fazla olmasada bir tik azalttim
Ewet cnm kizimda burda dogdu ben sapka takmistim birsey dememislerdi ozaman ingilizleri goruyorsundur Cocuklar in ayaklarinda corap bile yok cok rahat davraniyorlar

Canım
Ins. Ikiz annesi olacak arkadaslar
Ense kalinligi 2li 3lu 4lu test vs.siz bunlarin hepsini yaptirdinizmi.
Bazilarinin ikizlerde guvenilir sonuc vermedigi okudum cogu yerde.ben yarin 13.haftami tamamlayacagim ins. Bidahaki gidisimdede 15im bitmis olcak allahi izniyle. Doktoeum cok yogundu bugun testler hakkinda bisey soylemedi. Acaba yaptirmayacakmiki.
ben Hiçbirini yaptırmadım. Üç ve beş aylıkken dört boyutlu ultrasona girdim

Cok guzel gule gule giydir canim sallanan besiginide coksevdim bu tarz birsey baktim ama genelde burada bu modeller basket seklinde bakalim nasil birsey bulucam.
Sağol canim..Hadi ya inşallah gönlüne göre besik bulursun canim

Canım odanın büyüklüğünü tam farkedemedim..çok küçük kaldı demistin yaa..giriş kapısından odanın genişliğini çekermişim merak ettim nasıl yerleştirdiğini böyle anlayamadım..çok güzel ler allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
Amin canim benim 20151008_210739.webp

serenci serenci canim masallah heosi cok guzel. Saglikla kullansin minnaklarin. Ikiz anne adayi olarak ilerisi icin idolumsunuz:-)cinsiyetleeini ogreneyim ins. Bende hayirlisiyla. Siz.kacta ogrenmistiniz
Sağol canim...Aynen sana büyük kolaylık valla :))))
Benim karışık canım ya ilk birine kız dediler sonra göstermedi sonra bi koz bir erkek nettin en son 2 erkek :)doğumda neyle karsilasacagiz bakalim:))))saka şaka net artık...Ama hafta bilgisi veririsem seni yanlış yonlendirmis olurum

Harmony testi için geç kalmadın cnm.harmony testi ile ilgili bilgi linkini atayım sana cnm oradan incele bak.önemli bir test özellikle ikizler için.
http://www.gelab.com.tr/testler/harmony/harmony-test Buradan okuyup bilgi edinebilirsin.
Tesekkur ederim canimm .bir dahaki gidisimde ins. Soyler doktorum biseyler

Canım

ben Hiçbirini yaptırmadım. Üç ve beş aylıkken dört boyutlu ultrasona girdim
Simdiki duruma gore bende o testleri yaptirmayacagim gibi sanirim cNim. 15.haftamizda belli olcak artik hersey

Sağol canim...Aynen sana büyük kolaylık valla :))))
Benim karışık canım ya ilk birine kız dediler sonra göstermedi sonra bi koz bir erkek nettin en son 2 erkek :)doğumda neyle karsilasacagiz bakalim:))))saka şaka net artık...Ama hafta bilgisi veririsem seni yanlış yonlendirmis olurum
Himm dogru canim. Azcik oyaliyor sipalar bu konuda. benim doktorum bugun bakmaya calisti sanki ama ya anlayamadi.ya soylemek istemedi. 20.haftaya kadar belli olur diye umut ediyorum bende

serenci serenci canim cpk tatlisko bi bebek odasi olmus, beyaz sade ve huzur verici, ayriyeten o yelekler yedi beni evladim, cok degisik bisey yaptirdinmi, hazirmi aldin, insaallh damatlik yeleklerini de asarsin ogluslarinin dolabina:KK9::KK9::KK9:

Back
X