- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
kızlar 6+1de bebeğin görünmemesi normal mi?5+1 de gitmiştim kese ve yolk sacı vardı doktorum sağlıklı gebelik boş yada dış gebelik değil demişti.7+1 olunca git kalp atışını duy dedi.ben bugün gittim ne karında ne vajinalde görünmedi.bi beyazlık var bu olabilir de dedi 1 hafta bekle dedi
Canım 4ay ilişki yok dedi doktor aman Sakın dikkat edin
Canım benim bir arkadaşımda bebeği gorememis doktor hem de daha ileri bir hamilelikte bir dahakine idrara sıkışık gel demis o zaman görünmüş ultrason kaynaklı olabilir
Bizede yasak iku keseyi görmeye gittigimizde iki hafta daha yasak devam dedi bakalım cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz ozaman heralde izin çıkar artik :)
Canım sana hangi doktor dedi bunu tüp bebek merkezi mi riskli bir durum mu var ki ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Bizede yasak iku keseyi görmeye gittiğimizde iki hafta daha yasak devam dedi bakalım cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz o zaman heralde izin çıkar artık :)
Günaydın olsun herkese. Kontrolden geliyorum. Bebişimin kalp atışlarını duyduk. Çok mutluyum
Ayyy gözün aydın canım çok sevindimGünaydın olsun herkese. Kontrolden geliyorum. Bebişimin kalp atışlarını duyduk. Çok mutluyum
Canım ultrasonun özelliğini bilmiyorum ama karından baktı. Zaten bebek rahatsız Olmasın diye çok kısa tuttu, belki senim doktorun da biraz daha büyükken dinler. Oğluma gebeliğimde 8. Haftada duymuştuk diye HatırlıyorumNe güzel darisi başıma. Ben 6+1 de goremedim.siz normal ultrasonla mi duydunuz? Benimki 2 boyutluydu.
Gunaydin canlarrrrrrrr...nasilsinizzzzz..ben evdeyim kizlar..yine rapor aldim..eesim 12.haftaya kadar okula gondermek istemiyo. .ama ben evde cok sikiliyorum ve vakit hic gecmiyor..kizlar bizde transferden iki gun onceye kadar serbestti iliski..hhala da yasak..doktora da soramiyoruz..hhormonlar dan zaten canim da istemiyooo
Günaydın olsun herkese. Kontrolden geliyorum. Bebişimin kalp atışlarını duyduk. Çok mutluyum
AY KEŞKE BENDE EVDE OLABİLSEM YATSAM ÖYLE BOŞ BOŞ BU ÇARŞAMBA KALP ATIŞI İÇİN GİDECEĞİM LEKELERİM VAR BELKİ RAPOR VERİR BENDE YATARIM TABİ KALP ATIŞLARINI DUYABİLİRSEM İNŞALLAHGunaydin canlarrrrrrrr...nasilsinizzzzz..ben evdeyim kizlar..yine rapor aldim..eesim 12.haftaya kadar okula gondermek istemiyo. .ama ben evde cok sikiliyorum ve vakit hic gecmiyor..kizlar bizde transferden iki gun onceye kadar serbestti iliski..hhala da yasak..doktora da soramiyoruz..hhormonlar dan zaten canim da istemiyooo
ÇOK ŞÜKÜR DARISI BİZE İNŞALLAHGünaydın olsun herkese. Kontrolden geliyorum. Bebişimin kalp atışlarını duyduk. Çok mutluyum
Teşekkür ederim. Ben 8 martta transfer olmuştum. Doktorun hesabına göre 6+1, ultrason ölçümüne göre 6+2Günaydınn canım bencede evde oturup kalmamaliyiz artık bizim normal hamilelerden bir farkımız yok risk olmadığı sürece ben evdeyim bu yüzden dışarı cikamasam bile koşu bandında yürüyüş yapıyorum
Gözün aydın canım doktor tam olarak ne kadarlık dedi hamilelik
BENDEN 1 GÜN ÖNCE OLMUŞSUNTeşekkür ederim. Ben 8 martta transfer olmuştum. Doktorun hesabına göre 6+1, ultrason ölçümüne göre 6+2
aynen cnm bence de yatmalij bi durum yok ama esimu ikna edemiyorum..kafaya koydum bu hafta kontrol guzel gecerse hayirlisiyla gidecenm okula..cnm ben bandi sattim hic bunemedim çünkü. .Bacağımi agritiyordu cunki..ssende dikkat et sekercim yavas yavas binnGünaydınn canım bencede evde oturup kalmamaliyiz artık bizim normal hamilelerden bir farkımız yok risk olmadığı sürece ben evdeyim bu yüzden dışarı cikamasam bile koşu bandında yürüyüş yapıyorum
Gözün aydın canım doktor tam olarak ne kadarlık dedi hamilelik
insaaallah duyarsin canim bnm..ben iki kere duydum ama hala yuregim agzimda devam ediyor mu die..ggaliba buzim stresler bitmeyecek. .oozelde misin cnm rapor sansib yok mu..llekelenmem varsa rapor vermesi lazim diblenmem lazim gecmesi icib..bbende iki kere lekelenme yasadim ve hep dinlenince gecti coj sukur..bbence sende sansini dene iste rapor..[/QUOTE]özel sektördeyim dr. yatman gerekiyor demiyor nedense çarşamba isterim verir heralde hayırlısı inşallahaynen cnm bence de yatmalij bi durum yok ama esimu ikna edemiyorum..kafaya koydum bu hafta kontrol guzel gecerse hayirlisiyla gidecenm okula..cnm ben bandi sattim hic bunemedim çünkü. .Bacağımi agritiyordu cunki..ssende dikkat et sekercim yavas yavas binn
QUOTE="ERSU, post: 40343141, member: 123465"]AY KEŞKE BENDE EVDE OLABİLSEM YATSAM ÖYLE BOŞ BOŞ BU ÇARŞAMBA KALP ATIŞI İÇİN GİDECEĞİM LEKELERİM VAR BELKİ RAPOR VERİR BENDE YATARIM TABİ KALP ATIŞLARINI DUYABİLİRSEM İNŞALLAH
ÇOK ŞÜKÜR DARISI BİZE İNŞALLAH
Riskli durum yok ama temkinli doktor ilişkiyi önermiyormuşCanım benim bir arkadaşımda bebeği gorememis doktor hem de daha ileri bir hamilelikte bir dahakine idrara sıkışık gel demis o zaman görünmüş ultrason kaynaklı olabilir
Canım sana hangi doktor dedi bunu tüp bebek merkezi mi riskli bir durum mu var ki ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Bebeğimi gördüm çok şükür. Ama çok küçük kalp ritimlerini gördüm sesini Cumartesi duyacağız .cok şüküt
HADİ HAYIRLI OLSUN HEP GÜZEL HABERLER ALALIMBebeğimi gördüm çok şükür. Ama çok küçük kalp ritimlerini gördüm sesini Cumartesi duyacağız .cok şüküt
gozunuz aydin kizlar. Darisi basimiza. Allahin izniyle bizlerde bi gorsek duysak icimiz rahatliycakBebeğimi gördüm çok şükür. Ama çok küçük kalp ritimlerini gördüm sesini Cumartesi duyaca ğız .cok şüküt
Netti canım bebek çok küçük 1mm ritimlerini gördüm sesini sonra duyacağız zaten erken çağırdı beni Cumartesi tekrar gidecmne güzel darısı başımıza.pek ultrasonlar nasıldı?yani net gösteriyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?