2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Canım benim bir arkadaşımda bebeği gorememis doktor hem de daha ileri bir hamilelikte bir dahakine idrara sıkışık gel demis o zaman görünmüş ultrason kaynaklı olabilir

Canım 4ay ilişki yok dedi doktor aman Sakın dikkat edin

Canım sana hangi doktor dedi bunu tüp bebek merkezi mi riskli bir durum mu var ki ilk defa böyle bir şey duyuyorum

Gunaydin canlarrrrrrrr...nasilsinizzzzz..ben evdeyim kizlar..yine rapor aldim..eesim 12.haftaya kadar okula gondermek istemiyo. .ama ben evde cok sikiliyorum ve vakit hic gecmiyor..kizlar bizde transferden iki gun onceye kadar serbestti iliski..hhala da yasak..doktora da soramiyoruz..hhormonlar dan zaten canim da istemiyooo

Günaydın olsun herkese. Kontrolden geliyorum. Bebişimin kalp atışlarını duyduk. Çok mutluyum

Ne güzel darisi başıma. Ben 6+1 de goremedim.siz normal ultrasonla mi duydunuz? Benimki 2 boyutluydu.

Günaydın olsun herkese. Kontrolden geliyorum. Bebişimin kalp atışlarını duyduk. Çok mutluyum
Ayyy gözün aydın canım çok sevindim darısı başımıza benim niye bukadar geç çağırdı doktor bak bu haftadada duyuluyormus vajinal ultrason mu yaptı canim

Ne güzel darisi başıma. Ben 6+1 de goremedim.siz normal ultrasonla mi duydunuz? Benimki 2 boyutluydu.
Canım ultrasonun özelliğini bilmiyorum ama karından baktı. Zaten bebek rahatsız Olmasın diye çok kısa tuttu, belki senim doktorun da biraz daha büyükken dinler. Oğluma gebeliğimde 8. Haftada duymuştuk diye Hatırlıyorum

Günaydınn canım bencede evde oturup kalmamaliyiz artık bizim normal hamilelerden bir farkımız yok risk olmadığı sürece ben evdeyim bu yüzden dışarı cikamasam bile koşu bandında yürüyüş yapıyorum

Gözün aydın canım doktor tam olarak ne kadarlık dedi hamilelik

AY KEŞKE BENDE EVDE OLABİLSEM YATSAM ÖYLE BOŞ BOŞ BU ÇARŞAMBA KALP ATIŞI İÇİN GİDECEĞİM LEKELERİM VAR BELKİ RAPOR VERİR BENDE YATARIM TABİ KALP ATIŞLARINI DUYABİLİRSEM İNŞALLAH

ÇOK ŞÜKÜR DARISI BİZE İNŞALLAH

Teşekkür ederim. Ben 8 martta transfer olmuştum. Doktorun hesabına göre 6+1, ultrason ölçümüne göre 6+2

aynen cnm bence de yatmalij bi durum yok ama esimu ikna edemiyorum..kafaya koydum bu hafta kontrol guzel gecerse hayirlisiyla gidecenm okula..cnm ben bandi sattim hic bunemedim çünkü. .Bacağımi agritiyordu cunki..ssende dikkat et sekercim yavas yavas binn

QUOTE="ERSU, post: 40343141, member: 123465"]AY KEŞKE BENDE EVDE OLABİLSEM YATSAM ÖYLE BOŞ BOŞ BU ÇARŞAMBA KALP ATIŞI İÇİN GİDECEĞİM LEKELERİM VAR BELKİ RAPOR VERİR BENDE YATARIM TABİ KALP ATIŞLARINI DUYABİLİRSEM İNŞALLAH

ÇOK ŞÜKÜR DARISI BİZE İNŞALLAH[/QUOTE]
insaaallah duyarsin canim bnm..ben iki kere duydum ama hala yuregim agzimda devam ediyor mu die..ggaliba buzim stresler bitmeyecek. .oozelde misin cnm rapor sansib yok mu..llekelenmem varsa rapor vermesi lazim diblenmem lazim gecmesi icib..bbende iki kere lekelenme yasadim ve hep dinlenince gecti coj sukur..bbence sende sansini dene iste rapor..

insaaallah duyarsin canim bnm..ben iki kere duydum ama hala yuregim agzimda devam ediyor mu die..ggaliba buzim stresler bitmeyecek. .oozelde misin cnm rapor sansib yok mu..llekelenmem varsa rapor vermesi lazim diblenmem lazim gecmesi icib..bbende iki kere lekelenme yasadim ve hep dinlenince gecti coj sukur..bbence sende sansini dene iste rapor..[/QUOTE]özel sektördeyim dr. yatman gerekiyor demiyor nedense çarşamba isterim verir heralde hayırlısı inşallah

Riskli durum yok ama temkinli doktor ilişkiyi önermiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…