2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Öncelikle hamisligin hayirli olsun canim. yazdiklarini korkarak okudum neyseki bebişini Rabbim sana bagislamis. Çok dikkat et kendine, geçmiş olsun.

Öncelikle hamisligin hayirli olsun canim. yazdiklarini korkarak okudum neyseki bebişini Rabbim sana bagislamis. Çok dikkat et kendine, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım. Yazdığımı okuyunca ben de korktum inan. Aslında kimsenin kanamadan korkmasına gerek olmadığını söyleyecektim. O şiddetli kanamaya rağmen bebeğim beni terketmedi. Hala da benimle olduğuna inanıyorum.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun insaAllah bir daha yaşamazsın o anları sağlıkla risksiz geçer hamileliğin ve bebeğini zamanı gelince alırsın kucağına

bende de aynı yoruldugumda daha fazla oluyor bunu farkettim canm

bence değerlere aldanmayın benim .9. gün 254 12. gün 1268 çıktı ama tek.ben de ikiz bekliyordum.doktorum da eee bi tane dedi o da ikiz bekliyormuş demeekki :)
Benim 10.gun 358 12.gun 728 çıktı. Kesesiyi görmeye gittigimizde doktor evet birinci kese burda bakalım ikinci nerde dedi buz eşimle şaşkın birbirimize baktık iyide tek embriyo koymustunuz doktor bey nasıl 2 kese olacak dedik aa oylemiydi ben değeri görünce ikiz sandım dedi.bizde çok güldük. Belli olmuyor bu değerlere göre :) :)

Hoşgeldin Tubacim ne güzel kavusmussun sonunda bebisine amin insaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularimizi kucağımiza

inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah.

ben çok sık giremiyorum nete ve bu yüzden bütün konuları takip edemiyorum kusura bakmayın. ama gözüme çarpan bi konu vardı bazı arkadaşların kanaması olmuş sanırım . inşalla şimdi bebişleri de kendileri de iyidirler.
kahverengi lekeler bende de var ama doktorum bunun korkulacak bırsey olmadığını soyluyor.
inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Arkadaşlar bugün uzanırken hapşurdum kasığım çok acıdı sanki et kesilmiş gibi acıdı çok korkuyorum ya bebeğe bir şey olmuşmudur bugün hep kasığımda acı hissediyorum ayaklarımda düz değildi kıvırmıştım aniden oldu ya

Hapsurmak düşüğe neden olmaz canım korkma bende çok hapsururum ama doktorum rahat ol dedi hapsururken kasma kendini şimdi kendini dinliyorsun ya oyuzden boyle hissediyorsun hamile olmadigin zaman kasıklarını dinlemiyordum ama şimdi dikkat eiyorsun

İçin rahat olsun canim hiçbirşey olmaz. Öksurmek, hapsurmak hamislige zarar vermiyo. Benim ilk hamileligimde öyle kotu grip olmuştum ki bu yasima kadar öyle grip olmadim. yuksek ateş+oksurmek+hapsurmak hepsi vardi. Hem de kantestimi yaptiktan sonraki gün başladi. Tam 1ay surdu oksurugum. Hamile oldugumdan ilaç ta kullanamadim. sonucmu 4 yasin da bi kizim var. Evet o da tüp.

Kizlar bugün hastanedeydim. Kzimi göturdum. Ben balkonda camasir asarken kapi caldi. Cemre kapiyi acinca cereyan yapti, elini çelik kapiya kaptirdi. Hemen buz koydum. Çocuğu kaptigim gibi hemen rontgene görürdüm. Allah korumuş kirik, yada çatlak yok.ezilmiş sadece. Söz konusu çelik kapi olunca bide hizla çocuğun parmaklarina carpinca ilk aklima gelen kirik yada çatlak oldu, odum koptu. Daha 4 yasin da kemikleri incecik.
Hazir hastaneye gitmiş ken, baktik Cemre iyi çok şükür, bende kadim doğuma ciktim. Keseyi gördüm. Biri daha büyük ikinci çok küçük. Haftaya inslh kalp atislarinida duymak kismet olur.
Sadece bana değil buradaki tüm arkadaşlara nasip olur inslh.

amin inşallah.Allah herkesin evladını korusun

Ya kızlarrr beni. 6 haftalık oldu bebibisim ama benim hala hiçbir bbelirtinm yok sadece jel yüzünden biraz şişkinlik ve biraz gaz bu beni endişelendiriyor sizde durumlar nasıl

Canım benim alerjik rinitim var ve hapşırmaya başlayınca 3 -4 defa hapşıriyorum doktora söyledim hicbirsey olmaz dedi benimde senin gibi boş bulunup hapşırirsam kasigima bıçak saplaniyor

Geçmiş olsun canım Allah korumuş

QUOTE="bade26, post: 40288463, membergöğmmm
Ya kızlarrr beni. 6 haftalık oldu bebibisim ama benim hala hiçbir bbelirtinm yok sadece jel yüzünden biraz şişkinlik ve biraz gaz bu beni endişelendiriyor sizde durumlar nasıl

Merak etme bende de hic birsey yok.ne bulanti var ne de goguslerde sizi.esim 4 gozle aserme mi bekliyor hep bu ani beklemis :) sorup duruyor aserme nasil olur canin birsey istiyor mu diye :)

geçmiş olsun rabbim korumuş demek ikizlerin olacak kısmetse inşallah hadi hayırlısı olsun
bende arada mide bulantısı oluyor göğüslerim arada acıyor arada acımıyor karnım aç olunca canım öyle şeyler istiyorki anlatamam ama bu benim genel yapımda var zaten çok canım çeker olmayan bişeyi

bende bi kere öyle hapşurduğumda kasığımda bişey koptu sanki ama bişey yok şükür Allah koruyor nasibi varsa bu dünyada hiçbişey olmaz

Dün çok korktum ya inşallah birşey olmamıştır bende çok acıkıyorum bulantı filan hiç birşey yok rahat bir hamilelik olacak galibagöğüslerim çok acıyor zaten yumurta toplama işleminden önce acımaya başlamıştı o progestoronun yüksekliği ile alakalı benim yüksek transferin 3. Günü bile 126 idi Hayırlısı aşerme filan da yok Hayırlısı bakalım pazartesiyi bekliyorum

Canım benim de beklenen doğum tarihim 30 kasım çıkıyor. Gebeliğim 6. Haftada. Hala kasık ağrılarım ve Göğüs hassasiyetim var. Ama düşük tehlikesi geçiriyorum ben. Kanama durdu çok şükür. Pazartesi benim de kontrolüm var. Kalp atışlarını görür müyüz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…