- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Öncelikle hamisligin hayirli olsun canim. yazdiklarini korkarak okudum neyseki bebişini Rabbim sana bagislamis. Çok dikkat et kendine, geçmiş olsun.Arkadaşlar ben de Varım. 8 martta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti. Kan sonuçlarım pozitif çıktı. Pazartesi günü yani 30 martta kese randevum vardı ama pazar Öğlen korkunç bir kanama başladı. Afedersiniz wc de iç çamaşırını çekene kadar su gibi heryere aktı. Çok korktum 15 dk içinde doktora gittik. Bir tane kese duruyordu. Düşük tehlikesi dedi. Progestan iğne verdi. Kan sulandırıcı ilaçları kesti. pazar Akşamı Crinone jeli uygularken aplikatörü çıkardığımda fışkırarak kanadı. Tam kabustu. Pzts sabah jeli uygulamadan önce tüp bebek hemşiremi Aradım durumu anlattım, kullanmaya devam et dedi. Yarım saat sonra doktorum aradı hemen ultrasona çağırdı. Tekrar gittik, kanamanın Şiddeti doktoru bile korkutmuştu sma çok şükür bebeğim benimleydş, yolk kesesini de gördük. Kanama kese Etrafında değil dedi. Yatak istirahatine devam ediyorum. Sadece yemek ve wc ihtiyacı için kalkıyorum. Pazartesi günü kontrole gideceğim. Sizlerin güzel haberlerini okumak bana da moral oluyor. Inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
1tane olsun bizim olsun
Teşekkür ederim canım. Yazdığımı okuyunca ben de korktum inan. Aslında kimsenin kanamadan korkmasına gerek olmadığını söyleyecektim. O şiddetli kanamaya rağmen bebeğim beni terketmedi. Hala da benimle olduğuna inanıyorum.Öncelikle hamisligin hayirli olsun canim. yazdiklarini korkarak okudum neyseki bebişini Rabbim sana bagislamis. Çok dikkat et kendine, geçmiş olsun.
Arkadaşlar ben de Varım. 8 martta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti. Kan sonuçlarım pozitif çıktı. Pazartesi günü yani 30 martta kese randevum vardı ama pazar Öğlen korkunç bir kanama başladı. Afedersiniz wc de iç çamaşırını çekene kadar su gibi heryere aktı. Çok korktum 15 dk içinde doktora gittik. Bir tane kese duruyordu. Düşük tehlikesi dedi. Progestan iğne verdi. Kan sulandırıcı ilaçları kesti. pazar Akşamı Crinone jeli uygularken aplikatörü çıkardığımda fışkırarak kanadı. Tam kabustu. Pzts sabah jeli uygulamadan önce tüp bebek hemşiremi Aradım durumu anlattım, kullanmaya devam et dedi. Yarım saat sonra doktorum aradı hemen ultrasona çağırdı. Tekrar gittik, kanamanın Şiddeti doktoru bile korkutmuştu sma çok şükür bebeğim benimleydş, yolk kesesini de gördük. Kanama kese Etrafında değil dedi. Yatak istirahatine devam ediyorum. Sadece yemek ve wc ihtiyacı için kalkıyorum. Pazartesi günü kontrole gideceğim. Sizlerin güzel haberlerini okumak bana da moral oluyor. Inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bende de aynı yoruldugumda daha fazla oluyor bunu farkettim canmAynen beni anlatmissin sanki.. bende de geliyor hatta geldiğini hissediyorum, acaba kan felanmi geldi diye wcye koşuyorum. Karin agrilarim benimde cok . Yerleşme agrisidir diyorum ama nadil bi yerleşme agrisiysa artik bi ev supuruyom 1saat yatiyorum. Halsizlik te var bende..
Sizde durumlar nazil
Benim 10.gun 358 12.gun 728 çıktı. Kesesiyi görmeye gittigimizde doktor evet birinci kese burda bakalım ikinci nerde dedi buz eşimle şaşkın birbirimize baktık iyide tek embriyo koymustunuz doktor bey nasıl 2 kese olacak dedik aa oylemiydi ben değeri görünce ikiz sandım dedi.bizde çok güldük. Belli olmuyor bu değerlere göre :) :)bence değerlere aldanmayın benim .9. gün 254 12. gün 1268 çıktı ama tek.ben de ikiz bekliyordum.doktorum da eee bi tane dedi o da ikiz bekliyormuş demeekki :)
Hoşgeldin Tubacim ne güzel kavusmussun sonunda bebisine amin insaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularimizi kucağımiza
Hapsurmak düşüğe neden olmaz canım korkma bende çok hapsururum ama doktorum rahat ol dedi hapsururken kasma kendini şimdi kendini dinliyorsun ya oyuzden boyle hissediyorsun hamile olmadigin zaman kasıklarını dinlemiyordum ama şimdi dikkat eiyorsunArkadaşlar bugün uzanırken hapşurdum kasığım çok acıdı sanki et kesilmiş gibi acıdı çok korkuyorum ya bebeğe bir şey olmuşmudur bugün hep kasığımda acı hissediyorum ayaklarımda düz değildi kıvırmıştım aniden oldu ya
İçin rahat olsun canim hiçbirşey olmaz. Öksurmek, hapsurmak hamislige zarar vermiyo. Benim ilk hamileligimde öyle kotu grip olmuştum ki bu yasima kadar öyle grip olmadim. yuksek ateş+oksurmek+hapsurmak hepsi vardi. Hem de kantestimi yaptiktan sonraki gün başladi. Tam 1ay surdu oksurugum. Hamile oldugumdan ilaç ta kullanamadim. sonucmu 4 yasin da bi kizim var. Evet o da tüp.Arkadaşlar bugün uzanırken hapşurdum kasığım çok acıdı sanki et kesilmiş gibi acıdı çok korkuyorum ya bebeğe bir şey olmuşmudur bugün hep kasığımda acı hissediyorum ayaklarımda düz değildi kıvırmıştım aniden oldu ya
Kizlar bugün hastanedeydim. Kzimi göturdum. Ben balkonda camasir asarken kapi caldi. Cemre kapiyi acinca cereyan yapti, elini çelik kapiya kaptirdi. Hemen buz koydum. Çocuğu kaptigim gibi hemen rontgene görürdüm. Allah korumuş kirik, yada çatlak yok.ezilmiş sadece. Söz konusu çelik kapi olunca bide hizla çocuğun parmaklarina carpinca ilk aklima gelen kirik yada çatlak oldu, odum koptu. Daha 4 yasin da kemikleri incecik.
Hazir hastaneye gitmiş ken, baktik Cemre iyi çok şükür, bende kadim doğuma ciktim. Keseyi gördüm. Biri daha büyük ikinci çok küçük. Haftaya inslh kalp atislarinida duymak kismet olur.
Sadece bana değil buradaki tüm arkadaşlara nasip olur inslh.
Arkadaşlar bugün uzanırken hapşurdum kasığım çok acıdı sanki et kesilmiş gibi acıdı çok korkuyorum ya bebeğe bir şey olmuşmudur bugün hep kasığımda acı hissediyorum ayaklarımda düz değildi kıvırmıştım aniden oldu ya
Kizlar bugün hastanedeydim. Kzimi göturdum. Ben balkonda camasir asarken kapi caldi. Cemre kapiyi acinca cereyan yapti, elini çelik kapiya kaptirdi. Hemen buz koydum. Çocuğu kaptigim gibi hemen rontgene görürdüm. Allah korumuş kirik, yada çatlak yok.ezilmiş sadece. Söz konusu çelik kapi olunca bide hizla çocuğun parmaklarina carpinca ilk aklima gelen kirik yada çatlak oldu, odum koptu. Daha 4 yasin da kemikleri incecik.
Hazir hastaneye gitmiş ken, baktik Cemre iyi çok şükür, bende kadim doğuma ciktim. Keseyi gördüm. Biri daha büyük ikinci çok küçük. Haftaya inslh kalp atislarinida duymak kismet olur.
Ya kızlarrr beni. 6 haftalık oldu bebibisim ama benim hala hiçbir bbelirtinm yok sadece jel yüzünden biraz şişkinlik ve biraz gaz bu beni endişelendiriyorsizde durumlar nasıl
geçmiş olsun rabbim korumuş demek ikizlerin olacak kısmetse inşallah hadi hayırlısı olsunKizlar bugün hastanedeydim. Kzimi göturdum. Ben balkonda camasir asarken kapi caldi. Cemre kapiyi acinca cereyan yapti, elini çelik kapiya kaptirdi. Hemen buz koydum. Çocuğu kaptigim gibi hemen rontgene görürdüm. Allah korumuş kirik, yada çatlak yok.ezilmiş sadece. Söz konusu çelik kapi olunca bide hizla çocuğun parmaklarina carpinca ilk aklima gelen kirik yada çatlak oldu, odum koptu. Daha 4 yasin da kemikleri incecik.
bende arada mide bulantısı oluyor göğüslerim arada acıyor arada acımıyor karnım aç olunca canım öyle şeyler istiyorki anlatamam ama bu benim genel yapımda var zaten çok canım çeker olmayan bişeyiYa kızlarrr beni. 6 haftalık oldu bebibisim ama benim hala hiçbir bbelirtinm yok sadece jel yüzünden biraz şişkinlik ve biraz gaz bu beni endişelendiriyorsizde durumlar nasıl
bende bi kere öyle hapşurduğumda kasığımda bişey koptu sanki ama bişey yok şükür Allah koruyor nasibi varsa bu dünyada hiçbişey olmazArkadaşlar bugün uzanırken hapşurdum kasığım çok acıdı sanki et kesilmiş gibi acıdı çok korkuyorum ya bebeğe bir şey olmuşmudur bugün hep kasığımda acı hissediyorum ayaklarımda düz değildi kıvırmıştım aniden oldu ya
Canım benim de beklenen doğum tarihim 30 kasım çıkıyor. Gebeliğim 6. Haftada. Hala kasık ağrılarım ve Göğüs hassasiyetim var. Ama düşük tehlikesi geçiriyorum ben. Kanama durdu çok şükür. Pazartesi benim de kontrolüm var. Kalp atışlarını görür müyüz acabaDün çok korktum ya inşallah birşey olmamıştır bende çok acıkıyorum bulantı filan hiç birşey yok rahat bir hamilelik olacak galibagöğüslerim çok acıyor zaten yumurta toplama işleminden önce acımaya başlamıştı o progestoronun yüksekliği ile alakalı benim yüksek transferin 3. Günü bile 126 idi Hayırlısı aşerme filan da yok Hayırlısı bakalım pazartesiyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?