- Konu Sahibi tatatataaa
-
vajinal ultrason dan mı baktıHanımlar hepinize hamileliğiniz hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Ben bugun 6+2 yim. Dün kese göründü 6.4mm york denen şey de görndü ama bebek henüz görünmedi. Sizin nasıldı bebeği hangi hafta gördünüz?
Baktı göremedivajinal ultrason dan mı baktı
6+1 di işte canım dün. Sen hangi gün gördün sanırım 3-4 gün bile çok önemli bu işlerde. Bir de benim 2. Gün embriyosuydu zaten onun da etkisi vardır diye düşünüyorum.hani blast olanla benim 6+1 im aynı olur mu demi?Canım ben 5. Haftada kese 6. Haftada bebeği ve ultrasonda kalp ritmini gördüm bebek çok küçüktü içini ferah tut küçük olduğu için görülmemiştir.
Tamam canım çok küçük olduğu için 5haftalık olduğundan göremedin bu hafta protein ağırlıklı beslen et balık ihmal etme birini yemeye çalış gelişimine yardımcı olur hücreler oluşuyorya benim doktorun et balığa takmış durumda ...T tatatataaa
valla arkadaşım dün dr a ilk kontrole gittik ağlaya ağlaya bir hal oldum. Ne kaçıncı haftam olduğunu biliyor ne hcg mi biliyor ona ragmen bu kesenin içi boş bebek bir hafta içinde görünmezse gebeliğin bitecek dedi sevgili profesörüm. Sonra eşime dedim york falan bişeyler dedi hemşireye,internetten okudum ben york denen şey olunca boş gebelik olmazmış kalk başka dr a gidelim dedim. Iyi ki gitmişiz,dün oluyor bütün bunlar,6+1 di ve 2. Gün embriyosuydu, dedi ki kadın ultrasona göre kese biraz minik, 5 haftalık görünüyor. Çok çok minik bir embriyo ve hatta atım da görüyorum ama çok net değil,bu hafta daha kesİnleşir dedi. Işimiz rahatladı çok güzel davrandı. Bakalım Perşembe tekrar gidicez nolcak.. Hayırlısı arkadasım dua edin bana da
Endişelenme ayetel kursi oku dua et tatlım haftaya güzel haberleri alacaksın keseyi gördükten sonraki hafta kontrole gittiğimde yani 6.haftada ultrasona almadan daha bebeği göremeyebiliriz bu hafta önemli olan yok kesesini bakacağız dedi. Ultrasona Aldı bebek ,çok küçüktü yavaştan ritimleri gördük ama çok zor görülüyordu yani endişelenme bu hafta görürsün Bebeğini6+1 di işte canım dün. Sen hangi gün gördün sanırım 3-4 gün bile çok önemli bu işlerde. Bir de benim 2. Gün embriyosuydu zaten onun da etkisi vardır diye düşünüyorum.hani blast olanla benim 6+1 im aynı olur mu demi?
Canımmm nasıl iyi geldi haberin çok teşekkür ederim.allah senin Bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu işlerin böyle stresli olduğuna şaştık kaldık biz,2 mide bulantısı sanıyorduk hamileliği :))Endişelenme ayetel kursi oku dua et tatlım haftaya güzel haberleri alacaksın keseyi gördükten sonraki hafta kontrole gittiğimde yani 6.haftada ultrasona almadan daha bebeği göremeyebiliriz bu hafta önemli olan yok kesesini bakacağız dedi. Ultrasona Aldı bebek ,çok küçüktü yavaştan ritimleri gördük ama çok zor görülüyordu yani endişelenme bu hafta görürsün Bebeğini
Inşallah canım. Ne güzel yaa ben de sizin Yaşadığınız günleri bir görebilsem.10 haftalık olunca kıpır kıpır oluyor demek ki,yakında hissedersin de annesi inşşalah :))D didyu canım merak etme henüz çok küçük bizde kalp atışını duyana kadar çok eendişelenmistik biraz zaman duyacaksin allahın izni ile sende kalp atsini biraz daha rahat ol bebisinde rahatca büyüsün :) .bizde bugün kontrole gittik kızlar inanamadım okadar değişmiş ki kuzumun elleri ayakları kafası çok netti kıpır kıpır dı Artık bebek görüntüsündeydi çok güzeldi doyamadim bakmaya Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bana 2 embriyo transfer edilmişti. 6.Hafta da birinin kalp atisini ve diğerinin de kesesini ve be işi görmüşlerdi zaten. Sonraki kontrolde yani 8.hafta da ikisininde net olarak gördük ve duyduk. İkiz olunca berna hanimada gittim ve beni doğuma kadar 15 günde bir görmek istediğini söyledi. İkizler de 15 günde bir cagiriyorum dedi. Kizi mi da onda dogurmustmCanım hayırlı olsun çok sevindim nasıl öğrendiniz ikiz olduğunu Berna Hanımdan memnun kaldın mi M.Ali bey bizi ilk once her hafta çağırdı şimdi iki haftada bir oldu ama bu sefer hesapladı 12. haftayı doldurduğum gün gelmem için gün verdi 2 li tarama testi yapılacak inşaAllah
Hosgeldincanim allah saglicakla kucaginada alma yi nasip etsinMerhaba kızlar bu topigi yeni fark ettim. Kısmet olursa bende kasim ayinda dogum yapacagim :)
6+1 di işte canım dün. Sen hangi gün gördün sanırım 3-4 gün bile çok önemli bu işlerde. Bir de benim 2. Gün embriyosuydu zaten onun da etkisi vardır diye düşünüyorum.hani blast olanla benim 6+1 im aynı olur mu demi?
T tatatataaa
valla arkadaşım dün dr a ilk kontrole gittik ağlaya ağlaya bir hal oldum. Ne kaçıncı haftam olduğunu biliyor ne hcg mi biliyor ona ragmen bu kesenin içi boş bebek bir hafta içinde görünmezse gebeliğin bitecek dedi sevgili profesörüm. Sonra eşime dedim york falan bişeyler dedi hemşireye,internetten okudum ben york denen şey olunca boş gebelik olmazmış kalk başka dr a gidelim dedim. Iyi ki gitmişiz,dün oluyor bütün bunlar,6+1 di ve 2. Gün embriyosuydu, dedi ki kadın ultrasona göre kese biraz minik, 5 haftalık görünüyor. Çok çok minik bir embriyo ve hatta atım da görüyorum ama çok net değil,bu hafta daha kesİnleşir dedi. Işimiz rahatladı çok güzel davrandı. Bakalım Perşembe tekrar gidicez nolcak.. Hayırlısı arkadasım dua edin bana da
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli alırsın insaAllah kucağınaMerhaba kızlar bu topigi yeni fark ettim. Kısmet olursa bende kasim ayinda dogum yapacagim :)
Evet tatlım günaydın bu arada:) bakalım dua edin bana da Perşembe günü görünsün bebek kesenin içinde,kalp atışı da duyulsun inşallah canım. Senin nasıl Bebeğin iyi mi?Canım 2. Gün Enbriyosu ise görünmemesi normal içini ferah tut bir daha ki sefere görürsün insaAllah bebeğini
Anladım canım iyiki gitmissin başka doktora yoksa boş yere kendi kendine uzulecektin
Sana da gunaydin canım insaAllah görünür canım ben hergün hepimiz için dua ediyorum elimden dilimden geldiğince bizim bebisimiz çok iyi çok şükür 2 hafta sonra 2 li tarama testimiz varEvet tatlım günaydın bu arada:) bakalım dua edin bana da Perşembe günü görünsün bebek kesenin içinde,kalp atışı da duyulsun inşallah canım. Senin nasıl Bebeğin iyi mi?
Merhaba kızlar topiği yeni farkettim. Öncelikle anne adaylarını tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
size birşey sormak istiyorum böyle birşey başına gelen varmı merak ediyorum..
son regli tarihime göre 7+6 günlük hamileyim. geçen hafta 23 nisanda dr kontrolüm vardı. kese ve bebeği görmek için. kese ve bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık. Bebek bir kaç gün geriden geliyormuş. aynı zamanda varlığından haberim olmadığı bir kese daha varmış onu öğrendim. yolk kesesi. yolk kesesinin normal boyutlarının 5 mm olması gerekirken benim ki 8 mm cıktıdr bu aralar kanama bekliyordur ama kanamam olmadı. yarın tekrardan kontrolüm var. kalp atışı alamazsak bebeği alırız dedi bu durumda olan arkadaşlarımız var mı acaba? bebeğim sağlıksız mı demek bu? yada bu kesenin küçülme olasılığı yok mu? 2. tüp bebek denememdi. ilk defa hamile kaldım ama bu sekilde bi olay geldi başıma. çok karışığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?