2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Ersu cum benim ktrlde 4mayista. Benim karnim bayagi fark edilir oldu. Kot giyince sikiyo, bide sen bebisleri hissedebiliyomusun. Ben bazen birşeyler hisseder gibi oluyom, pek fark edemiyom, daha küçükler
Ya benimde Karnım çıktı daha çok erken değil mi bu gobeklerimizin büyümesi için bu haftalarda benim rahim portakal kadarmış öyle yazıyor internette falan ama göbek karpuz kadar çok yiyorum çok kilo almaktan da korkuyorum ama canım istiyor napabilirim

Ersu cum benim ktrlde 4mayista. Benim karnim bayagi fark edilir oldu. Kot giyince sikiyo, bide sen bebisleri hissedebiliyomusun. Ben bazen birşeyler hisseder gibi oluyom, pek fark edemiyom, daha küçükler
benim göbeğim yok zaten pantolonda giymiyorum eşofman giyiyorum ben hiç bişey hissetmiyorum siz kaç haftalıksınız bizim bugün 8+6 oldu biri diğerine göre küçük seninkiler nasıl

benimde göbeğim var iğne yapıyorum hergün ondan heralde ödemli yoksa içerde bi sertlik yok

Benimde çok çıktı erken ama anlamış Değilim kötü geçtim eşofmanlarıyla bile sıkıyor gebelik pantolonu aldım oh be göbeğim rahat etti

bazılarının iç karnı geniş olurmuş o zaman 4 aydan sonra belli olurmuş bazılarınında iç karnı dar olduğundan çabuk belirginleşirmiş

Ooh göbüşler çıkmışşş maşallahhh:))) benim zaten karnım 2 lokma yiyince hamile gibi şişiyodu artık sizin haftalara gelince ben nolcam kimbilir :)) Perşembe çok önemli kontrolümüz var dua edin anneler

benimde göbeğim var iğne yapıyorum hergün ondan heralde ödemli yoksa içerde bi sertlik yok
Canım sen ne iğnesi yapıyorsun benimde zaten tüp bebek öncesi vardı biraz göbek tüp bebek igneleri de baya bi şisirdi şimdi davul gibi oldu benim ki gergin baya bi de tuvalete cikamassam çok kötü oluyorum iyice geriliyor

Benimde çok çıktı erken ama anlamış Değilim kötü geçtim eşofmanlarıyla bile sıkıyor gebelik pantolonu aldım oh be göbeğim rahat etti

Canım bence kullandığımız ilaçların çok etkisi oldu bende şalvar tarzı pantolon aldım şimdilik pantolonlarimin bir kısmını giyiyorum ama göbek siktigi için düğmesi açık giyiyorum üstüne bol boyu uzun bluzlar giyiyorum

B
eBen de gebelik pantolonu aldim ama gobek tam hamile gobegi olmadigi icin o pantolonun da lastigi asagiya kayiyo..kiyafet konusunda en zor donemden geciyoruz yani

kan pıhtılaşması var onun için hergüm iğne yapıyorum

İkinizde de kan pıhtılaşmasi var kızlar geçmiş olsun
Betül canım ben crinone glifor (bunlar 12. Haftaya kadar) ve folbiol kullaniyorum
evet cnm maalesef 9 ay iğneyi vurucam.. bebekler sağlıklı olsunlar da ben iğneleri vurmaya razıyım.. benim de crinon jel 12. hafta son..

DAHA TEMİN HAPŞURDUM KARNIM SANKİ YARALIYMIŞ GİBİ ACIDI İĞNELERDEN DOLAYI GALİBA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…