- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Ya benimde Karnım çıktı daha çok erken değil mi bu gobeklerimizin büyümesi için bu haftalarda benim rahim portakal kadarmış öyle yazıyor internette falan ama göbek karpuz kadarErsu cum benim ktrlde 4mayista. Benim karnim bayagi fark edilir oldu. Kot giyince sikiyo, bide sen bebisleri hissedebiliyomusun. Ben bazen birşeyler hisseder gibi oluyom, pek fark edemiyom, daha küçükler
benim göbeğim yok zaten pantolonda giymiyorum eşofman giyiyorum ben hiç bişey hissetmiyorum siz kaç haftalıksınız bizim bugün 8+6 oldu biri diğerine göre küçük seninkiler nasılErsu cum benim ktrlde 4mayista. Benim karnim bayagi fark edilir oldu. Kot giyince sikiyo, bide sen bebisleri hissedebiliyomusun. Ben bazen birşeyler hisseder gibi oluyom, pek fark edemiyom, daha küçükler
benimde göbeğim var iğne yapıyorum hergün ondan heralde ödemli yoksa içerde bi sertlik yokYa benimde Karnım çıktı daha çok erken değil mi bu gobeklerimizin büyümesi için bu haftalarda benim rahim portakal kadarmış öyle yazıyor internette falan ama göbek karpuz kadarçok yiyorum çok kilo almaktan da korkuyorum ama canım istiyor napabilirim
Benimde çok çıktı erken ama anlamış Değilim kötü geçtim eşofmanlarıyla bile sıkıyor gebelik pantolonu aldım oh be göbeğim rahat ettiYa benimde Karnım çıktı daha çok erken değil mi bu gobeklerimizin büyümesi için bu haftalarda benim rahim portakal kadarmış öyle yazıyor internette falan ama göbek karpuz kadarçok yiyorum çok kilo almaktan da korkuyorum ama canım istiyor napabilirim
Canım sen ne iğnesi yapıyorsun benimde zaten tüp bebek öncesi vardı biraz göbek tüp bebek igneleri de baya bi şisirdi şimdi davul gibi oldu benim ki gergin baya bi de tuvalete cikamassam çok kötü oluyorum iyice geriliyorbenimde göbeğim var iğne yapıyorum hergün ondan heralde ödemli yoksa içerde bi sertlik yok
Benimde çok çıktı erken ama anlamış Değilim kötü geçtim eşofmanlarıyla bile sıkıyor gebelik pantolonu aldım oh be göbeğim rahat etti
Aramiza hoşgeldin. Benimde ikizler. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
Hosbulduk cnm.. Amin insallah..sana da mi iki
Embriyo transfer edildi..icinde iki tane can oldugunu ve gelustigini bilmek cok degisik duyguNerde tedavi gorsun sen cnm ?
Allahin izniyle duyarsiniz inslh. Geniş büyüdüğünde gore gelişi yo, acaba drun cihazindan kaynakli birşey olabilir mi.. sen içini ferah tut ve dua et, allahin izniyle herşey yoluna girecek.
Betül canım benim de 12 Mayıs kontrolüm ayrıca 2 li tarama testi de yapılacak belki senin de yapılır o igneyi neden kullanıyorsun
Cnm bende kan pihtilasmasi var..o nedenle 9 ay suresince clexan igneyi vuracagim..ayrica crinon jel, coraspin ve folikasit kullaniyorum..sen hangi ilaclari kullaniyorsun? Valla tarama testi yapicaz diye bisey demedi en son kontrolumuzde dr. Ben de soracagim sorulari sormayi hep unutiyorum..ama bu defa kagida yazdm butun
Aklimdaki sorulari sorucam dr.a :)
eBen de gebelik pantolonu aldim ama gobek tam hamile gobegi olmadigi icin o pantolonun da lastigi asagiya kayiyo..kiyafet konusunda en zor donemden geciyoruz yaniBenimde çok çıktı erken ama anlamış Değilim kötü geçtim eşofmanlarıyla bile sıkıyor gebelik pantolonu aldım oh be göbeğim rahat etti
kan pıhtılaşması var onun için hergüm iğne yapıyorumCanım sen ne iğnesi yapıyorsun benimde zaten tüp bebek öncesi vardı biraz göbek tüp bebek igneleri de baya bi şisirdi şimdi davul gibi oldu benim ki gergin baya bi de tuvalete cikamassam çok kötü oluyorum iyice geriliyor
Canım bence kullandığımız ilaçların çok etkisi oldu bende şalvar tarzı pantolon aldım şimdilik pantolonlarimin bir kısmını giyiyorum ama göbek siktigi için düğmesi açık giyiyorum üstüne bol boyu uzun bluzlar giyiyorum
kan pıhtılaşması var onun için hergüm iğne yapıyorum
evet cnm maalesef 9 ay iğneyi vurucam.. bebekler sağlıklı olsunlar da ben iğneleri vurmaya razıyım.. benim de crinon jel 12. hafta son..İkinizde de kan pıhtılaşmasi var kızlar geçmiş olsun
Betül canım ben crinone glifor (bunlar 12. Haftaya kadar) ve folbiol kullaniyorum
Al benden de o kadar.. beni zorlayan tek ilaç, her geri attığında düşük yaptım korkusu yaşatıyor banaCrinone jelden 12 .hafta da kurtulacağız bıktım artık ya
BUNUN YANINDA PROGESTAN DA ALIYORMUSUNUZ BEN SADECE PROGESTANI FİTİL OLARAK KULLANIYORUMAl benden de o kadar.. beni zorlayan tek ilaç, her geri attığında düşük yaptım korkusu yaşatıyor bana
ben sadece jel kullanıyoeum ..progestan kullanmadım hiç.. ama belki jelden sonra progestan iğne verebilir..BUNUN YANINDA PROGESTAN DA ALIYORMUSUNUZ BEN SADECE PROGESTANI FİTİL OLARAK KULLANIYORUM
Sizin dondurulmuş embriyo galiba crinone prostesteron jel olduğundan dolayı sadece onu verdiBUNUN YANINDA PROGESTAN DA ALIYORMUSUNUZ BEN SADECE PROGESTANI FİTİL OLARAK KULLANIYORUM
EVET DONDURULMUŞSizin dondurulmuş embriyo galiba crinone prostesteron jel olduğundan dolayı sadece onu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?