- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Canım kaçıncı gün Enbriyosu transfer edildi 7+6 da normalde bebek görünüyor ama 2. 3. gün Enbriyosu ise fark edebilir kesenin büyüklüğüne göre doktor şu kadar haftalık falan diye bişey söylemedi mi insaAllah bebeğin seninledir bol bol dua et canım yasin oku ayetel kürsi oku
Tam olarak anlayamadım bugün mu hamileligin 7+6 yani 23 nisan da 7+2 miydi canım öyleyse endiselendim yarın duyulur insaAllah
6 haftalıksa şimdilerde kalp atışı başlar inşallah yarın görürsünüz kalp atışlarınıcnm bana 3. gün embriyosu ve iki tane verildi. 6 haftalık dediğini hatırlıyorum... ama geriden gelmesi önemli değil dedi. kalp atışını alamadık ve dediğim gini yolk kesesi büyük. yarın belli olcak bakalım neler dicek dr um..
teşekkür ederim cnm
6 haftalıksa şimdilerde kalp atışı başlar inşallah yarın görürsünüz kalp atışlarını
Canım bize haber ver doktora gidip geldikten sonra Allah yardımcınız olsuncnm bugun 7+6.
geçen perşembe kontrolümde 7+2 di... dr geçen hafta için kalp atışını duymamız gerekiyordu dedi.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun ne güzel gormussunuz maşallah insaAllah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günü de görürsünüzArkadaslar merhaba.ben de bu sayfayi yeni farkedenlerdenim..
Tup bebek tefavisi sonucu iki embriyo transfer edildi ve ikisi de tutundu cok sukur.. 6+4 haftalikken ilk kontrolumuze gittik..iki keseyi ve kalp atislarini dr. gordugunu soyledi..ikinci kontrolde de bize ultradobdan kalp atislarini gosterdi ve boylari 2.32 ve 2.33'idi. Yarin tekrar kontrole gidicem kismetse bakalim minnoslarim ne kadar buyumus..
hoşbulduk cnm.. amin insallah hepimiz sağsağlim evlatlarımızı kucağımıza alalım...bugun kontrolüm var.. merak ediyorum ne kadar büyümüşlerHoşgeldin canım hayırlı olsun ne güzel gormussunuz maşallah insaAllah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günü de görürsünüz
Canım bize haber ver doktora gidip geldikten sonra Allah yardımcınız olsun
canım rabbim kalbinize ferahlık versin bebek büyümüş diyorsun kalbi atmasada büyüyebilirmi acabamerhaba kızlar. doktora gittim geldim. cumartesiye kadar bekleyelim dedi. normalde son regliye göre benim bugun tam 8 haftalık oldu. ama ultrasonda 6+6 olarak görünüyor. transferim 18 martta yapıldı ve 3. gün embriyosuydu.
kalp atışını yine duyamadıkfakat bebek büyümüş... sonu ne olur artık bilmiyorum. doktorda net olarak bişey demiyor. sonrasında aşama aşama ne yapacağından bahsetti. böyle birşet başıuna gelen var mı kızlar.. bebeğimle devam eder miyiz acaba?
canım rabbim kalbinize ferahlık versin bebek büyümüş diyorsun kalbi atmasada büyüyebilirmi acaba
İNŞALLAH BİRDAHAKİ GİDİŞİNDE BEBEĞİNİN KALBİNİN ATTIĞINI GÖRÜRSÜNhiç bilmiyorum ki cnm ben doktorun yanında hiç bir soracağım soruyu hatırlamıyorumn. çıktıktan sonra aklıma geliyor sorucaklarım.. gelişme gösteriyormuş
İNŞALLAH BİRDAHAKİ GİDİŞİNDE BEBEĞİNİN KALBİNİN ATTIĞINI GÖRÜRSÜN
hoşbulduk cnm.. amin insallah hepimiz sağsağlim evlatlarımızı kucağımıza alalım...bugun kontrolüm var.. merak ediyorum ne kadar büyümüşler
merhaba kızlar. doktora gittim geldim. cumartesiye kadar bekleyelim dedi. normalde son regliye göre benim bugun tam 8 haftalık oldu. ama ultrasonda 6+6 olarak görünüyor. transferim 18 martta yapıldı ve 3. gün embriyosuydu.
kalp atışını yine duyamadıkfakat bebek büyümüş... sonu ne olur artık bilmiyorum. doktorda net olarak bişey demiyor. sonrasında aşama aşama ne yapacağından bahsetti. böyle birşet başıuna gelen var mı kızlar.. bebeğimle devam eder miyiz acaba?
Canım artık tam bir bebek goruntusundelerdir bizim seninle tahmini doğum tarihimiz arasında sadece 2 gün fark var biz geçen çarşamba gittik bize el salladı
evet cnm seninle aynı dönemde doğumumuz olacak kısmetse.. buradan bebeklerimizin gelişimlerini paylaşabiliriz..ben bugün devlet hastanesinin dr.a gittim..clexan iğne vuruluyorum onu heyet raporu çıkartmak için, gitmişken de ultrason kontrolüne baktırırım dedim.. ama devlet hastanesinin aletleri o kadar eski ki ultrason görüntüsü hiç belirgin değil.. asıl kendi dr. ile kontrolüm 10 mayısta..bebeklerimin gelişimini öğrenmek için 10 mayısı bekleyeceğiz mecburen.. bakalım bizim bebekler de bize el sallayacak mı
Arkadaslar merhaba.ben de bu sayfayi yeni farkedenlerdenim..
Tup bebek tefavisi sonucu iki embriyo transfer edildi ve ikisi de tutundu cok sukur.. 6+4 haftalikken ilk kontrolumuze gittik..iki keseyi ve kalp atislarini dr. gordugunu soyledi..ikinci kontrolde de bize ultradobdan kalp atislarini gosterdi ve boylari 2.32 ve 2.33'idi. Yarin tekrar kontrole gidicem kismetse bakalim minnoslarim ne kadar buyumus..
merhaba kızlar. doktora gittim geldim. cumartesiye kadar bekleyelim dedi. normalde son regliye göre benim bugun tam 8 haftalık oldu. ama ultrasonda 6+6 olarak görünüyor. transferim 18 martta yapıldı ve 3. gün embriyosuydu.
Ersu cum benim ktrlde 4mayista. Benim karnim bayagi fark edilir oldu. Kot giyince sikiyo, bide sen bebisleri hissedebiliyomusun. Ben bazen birşeyler hisseder gibi oluyom, pek fark edemiyom, daha küçüklercanım rabbim kalbinize ferahlık versin bebek büyümüş diyorsun kalbi atmasada büyüyebilirmi acaba
nasılsın arkadaşlarım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?