2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Merhaba bnm drumda kesinlikle sodayı yasakladı.yuksek tansiyona ve vücutta ödeme sebep oluyor diye,bence sodayı dikkatli için derim.

Demir hapından sonra sanki ayaklarım inmeye başladı sağlık ocağı olmasa yandık ya kanım 9 kadar düşmüştü sizler Demir hapı kullanıyor musunuz kansızlık yapıyor diye sütü azaltmıştım içmeye başladım Sırt ağrılarıma iyi geldi millet nazar edecek ya hiç kilo almamışsın diyip duruyorlar aslında 4 buçuk kilo aldım sizler kaç kilo aldınız

Benim de bugun şeker yüklemem vardı çok şükür normal çıktı ama kan değerlerin düşük dedi doktorum kan hapıni 2 tane almaya devam et dedi kansızlık için ne yapabilirim ben 7 kilo aldım ama çok şükür sadece karnim çıktı diğer yerler normal insaAllah benim de böyle devam eder

Maşallah canım benim yarın kontrolüm var şeker yüklemesi yapmak istemiyorum ya doktorla görüşeceğim fazla kilo almadım şeker filan yoktur benim de kan değerim düşük günde 2 kez alıyorum hergun et ye dedi doktor aslında yemeye çalışıyorum ama çocuk çekiyo ne yapalım

Ne kadar düşük bilgin var mı canım ?

kızlar nasılsınız benimde kan degerlerim dusuk cıktı doktor bol kara üzüm ye pekmez ye dedi bide bacaklarıma kramp giriyordu magnezyum verdi hangı birini ıcıcem anlamadım bir sürü ılac ama bebegımı gordum renklıde yaa benn her gıttıgımde hungur hungur aglıyorum görünce bu benımmı sakamı sukrler olsun dıe aklımdan bın tane sey gecıyor o esnada rabbim saglıkla kucagımıza alıp mucızemızın gercekleştıgınıde gormeyı nasıp etsın

Slm.kizlar bende bugün doktora gittim.ben20 gündür bronşit le uğraşıyorum bir türlü geçmedi sürekli oksuruyorum gerci dunden beri biraz hafifledi.bir sürü ilaç kullandım gerçi doktor korkma bunlar bebeğe zarar vermez dedi ama yinede endişelendiriyor beni.benimde demirimde kanım da en baştan beri çok düşük. Brn 2 aydir demir hapı ve kalsiyum hapı kullanıyorum bugunde magnezyum verdi kramp için. Bebeğimin sağlığı yerinde çok şükür 650 gr.olmus boyuda 30 cm.haftaya pazar şeker yüklemesi yaptıracagim.gerci ben 2 kilo aldım bugüne kadar ama yibede yaptiracagim.umarim bişey çıkmaz

Krampların sureklı mi oluyor canım bana daha vermedi magnezyum

9 a düştü canım dopplerim de biraz yüksek çıktı 3 Ün Altın'da olması lazımmış tuzu kes dedi yoksa iğneye başvuracakmış canım sıkıldı inş düzelir

Benim de 9.61 kuru üzüm çok kan yapıyormuş bol bol yiyelim

Kuzum 700 gr olmuş inş Doppler düzelir kafam ona takıldı

Doppler ne canım ben bilmiyorum

Krampların sureklı mi oluyor canım bana daha vermedi magnezyum

Benim de 9.61 kuru üzüm çok kan yapıyormuş bol bol yiyelim

Doppler ne canım ben bilmiyorum
Bebek ile senin kanın akışı damarlara bakılıyor 20 haftadan sonra her ultrasonda onada bakıyorlar bir hafta içinde neden Yükseldi anlamadım inş düzene girer

gunaydın kızlar ben bu aya kadar cok cok iyiyidim ama bişeyler olmaya başladı başım dönüyor kansızlıgım varmış cok düşük kramplar giriyor bıde mıdem bı tuhaf bulancak gıbı anlamadım umarım6. aydan sonra kötü günler başlamaz bide bebişerleriniz gunde nekadar kac defa tekmeliyor :) benim kız unutturmuyor kendını

Bebeklerinize isim koydunuz mu biz hala bulamadık aras Utku poyraz Arasında gidip geliyoruz hala tam içime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…