2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

bakalım yaptıralım derse yaptırırım ısrarcıda olmam

evet adı yavuz selim olacak yıllar öncesinden düşünmüştük manalarıda çok güzel

miraç ta çok güzel

Kızlar ta hepiniz tetonoz aşısı oluyormusunuz.benim doktor da sağlık ocağı da bişey söylemedi ben olmadım

Kızlar ta hepiniz tetonoz aşısı oluyormusunuz.benim doktor da sağlık ocağı da bişey söylemedi ben olmadım
BENDE DAHA OLMADIM BUGÜN TELDE SORDUM DR. OLABİLİRSİN DEDİ YARIN GİDECEĞİM SAĞLIK OCAĞINA BAKALIM

BANA TEK DOZ YETERLİ DEDİLER AMA BİLMİYORUM LİSEDE VURULMUŞUM GÜYA
Canım bilmiyorum ki eh ben de vurulmusumdur heralde lisede yaş farkı da olabilir bilmiyorum ama belli yılları varmış koruyuculukta ama tek dozunu koruyuculuk etkisi yok diye biliyorum bir araştır istersen

Canım bilmiyorum ki eh ben de vurulmusumdur heralde lisede yaş farkı da olabilir bilmiyorum ama belli yılları varmış koruyuculukta ama tek dozunu koruyuculuk etkisi yok diye biliyorum bir araştır istersen
BUGÜN GİTTİM SAĞLIK OCAĞINA KART VERDİ ELİME DEDİKİ İSTERSEN 5 YIL SONRA DİĞERİNİ YAPTIRABİLİRSİN

ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEDİM BENİM LİSE 15 YIL OLDU TEK DOZMU DİYE EVET DEDİ

VURDU AŞIYI AĞRIN OLABİLİR DEDİ NİTEKİM BAŞLADI AĞRI KOLUMDA

1 AY SONRA DR. GİDİNCE SORARIM YETERLİMİDİR DİYE

Anladım canım belkide dozaji farklı sen yine doktoruna sor aklında kalmasın Allah korusun tabiki ama ne olur ne olmaz

Bugün Oğlumu gördüm 570 gr olmuş malallH benim kilomda iyi gidiyormuş dikkat etmeye devam dedi 61 olmuşum yanlız tup doktorum Demir hapı vermemişti kanım 9.4 olmuş acil hapa başladım Ayrıntılı ultrasona girdim iyi çıktı maşallah sorun yok dedi benim oğlum çok hareketli ya sabahları bile uyandırıyor konudan konuya atlıyorum ama eşya almaya başladınız mı Beşik için karar veremedim oyun parklı olanlar daha iyi diyorlar ben normal dolaplı istiyordum düşme tehlikesi var diyorlar belli bir aydan sonra tırmanmaya Çalışıyor Muş sizler nasıl alacaksınız

maşallah bebeğine

demir hapını ihmal etme

ben bebeğim doğduğunda almaya karar verdim beşiğini ama ne alacağımı bilmiyorum bebeğim gelsinde bakacağız inşallah

Kizlar bu grup cok yavas kimse yazmiyor nerelerdesiniz bebisler tekmeliyormu kizim cok hareketli dun asi olduk cuma ayrintili var ibsallah hersey yolunda gorunur agustos eylul grubundakiler doguruyor okudukca cok korkuyorum benm surekli ruyalarima giriyor dogum beni simdiden korkularla basbasa birakti

Canım kotu olanlari okuma boşver herkezın aynı olacak diye birşey yok çok rahat kolay doğum yapanlar da var bizim de öyle olur inşaAllah

Kızlar sıcaklar beni çok bunaltiyor bir terliyorum bir buz gibi oluyorum hasta oldum burnum akıyor tikaniyor oksuruyorum çok gezdim son günlerde iyi dinlenemedim duzenim bozuldu onun için de böyle oldu evim serin çok şükür ama başka yerde çok rahatsız oluyorum

aynen bende öyleyim ama benım evımde cok sıcak hiçbiriş yapasım gelmıyor bazen aglama krizlerine giriyorum bu hamılelık benı cok sınırlı aglak bişey yaptı kocama dunyayı zehır edıyorum

Burası çok hareketsiz sorduğum sorulara kimse cevap vermiyor benim şiddetli bel ağrım var ve ayaklarım çok şişiyo benim ağır geçecek hamilelik ilk 4
5 ay çok rahattım

Burası çok hareketsiz sorduğum sorulara kimse cevap vermiyor benim şiddetli bel ağrım var ve ayaklarım çok şişiyo benim ağır geçecek hamilelik ilk 4
5 ay çok rahattım
Uzun süre ayakta durma gerekiyor canım calisiyormusun günde en az 2.5 - 3 litre su içmeye çalış ama suyun pH değerine dikkat et 7.5 altında olmasın ben bir iki gün ramazanda ayaklarım şişti 2 gün üst üste misafir ağırladım o zaman ama o günden beri hiçbir şey yok çok şükür hatta bir gün pazara gittim 2 saat gezdim ordan başka bir yere gittik 1 saatten fazla gezdim çok yoruldum kramp girdi sabah ama şişme olmadı çok şükür hatta bayramda topukluluarla gezdim ben bol su içmeye bağlıyorum

Bende bol su içiyorum canım en az 3 litre içerim bende anlam veremedim aşırı Şiş ama sadece sol atağım bu belimde bir yer var orası çok ağrıyo oturMıyırum bile Hayırlısı az kaldı ama benim şikayetler erken bailadı

şişmelerin tuzdan olabilir tuzu azalt

ağrıları sorma bendede var hemde başından beri

5 ay çok rahattım
Canim ayni sorun bende de var ayaklarim surekli siisiyor ve bel agrilarim baya rahatsiz etmeye basladi bende bol su iciyorum spor yapiyorum tuzu da azalttim ama bi faydasi olmadi. Dun bir akrabamiz sadece soda ic iyi gelir dedi simdi birde onu denicem insallah iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…