2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Cnm cok gecmis olsun, Allah hepimizin yardimcisi olsun cnm, saglikli atlatalim su hamilelik surecini insallah, cok sevindim cnm . Kiyamam ya birde yazmamissin buraya uzulmeyelim diye,

Kızlar selam dün kontrolümuz vardı oğlumu gördük 441 gr. Olmuş doktor gelişimi güzel dedi pozisyonu uygun olmadıgı için kalbini inceleyemedi ama kalp atışları normal 3 hafta sonra tekrar çağırdı şeker yüklemesi yapılacak tetenoz aşısınida oldum 2 gündür iftara misafirlerim vardı çok yoruldum ayak bileklerim çok şişti ve ağrıdı

Benimde dün kontrolüm vardı benim kuzum 350 gr ve 29 Cm olmuş her şey iyi dedi maşallah kilosu az değil dimi doktor her şey yolunda dedi ama pimpiriklendim

Benimde dün kontrolüm vardı benim kuzum 350 gr ve 29 Cm olmuş her şey iyi dedi maşallah kilosu az değil dimi doktor her şey yolunda dedi ama pimpiriklendim
Bence gayet iyi 21. haftasi bitenekadar 400 gr olur da geçer :) benimkide en son 334 gr di haziranin 26 sinda :) simdi benimkide büyümüş tür. Iyiden iyiye hisseder oldum. Esim eline karnima koydugunda hissediyo tekmeyi. Darısı disardanda görünmesine :)

Boyu uzun maşallah canım kilosu da iyi normal kızların kilosu daha az oluyor senin ki kızdı dimi karistiyorum

bende 22 temmuzda ayrıntılıya gireceğim çok merak ediyorum oğlumu rabbim hepimizin evlatlarına sağlık nasip etsin

Kocaman olmuş maşallah boyunu söyledimi canım

Amin canım
Yok canım ya boyunu soylemedi. Bebek icerde kivrim kivrim dedi ölçmek cok zor dedi. Ama bebegin gayet saglikli ve hatta 1 hafta büyük görünüyor dedi. Bebegi iyi beslemisim. İnşallah hep boyle gider. agustosun 2 sinde de tetenoz asisinin 2. Dozu var. Ama kizlar benim bacaklarima uykuda gerilirken cok kramp giriyor uykudan ciglikla uyaniyorum.

Slm.kizlar öncelikle geçmiş bayraminizi kutluyorum.uzun zamandır tatildeydim yeni geldim herkesin bebisleri büyümüş maşallah okudum teker teker. Bende bugün ayağımin tonuyla detaylı ultrason a gittim kızım 450 gr.olmus cok şükür hiçbir sorun yok dedi herşey yolunda bebeği iyi beslemissin dedi. Rabbim hepimize saglikla sorunsuz kucacagimiza almayida nasip eder inşallah.

Ne yaptın ciktin mi? Nasıl geçti bebesin nasilmis
çok şükür atlattık bebeğimiz gayet iyiymiş haftasıyla uyumlu bir sorun çıkmadı çok şükür allaha

hoşgeldin iyi gelmiştir tatil maşallah bebeşine bende dün girdim benimkide 468 gr çıktı resimde verdi onuda başucuma koydum baka baka uyudum

allah hepsine sağlık nasip etsin inşallah

Hepinize masaAllah kızlar benım de 31 Temmuz'da şeker yüklemem var siz ne düşünüyorsunuz bazıları yaptirmiyo zararlı buluyor

Hepinize masaAllah kızlar benım de 31 Temmuz'da şeker yüklemem var siz ne düşünüyorsunuz bazıları yaptirmiyo zararlı buluyor
beni 1 ay sonra çağırdı ve şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi bilmiyorum ama daha önce ben şeker yüklemesi yaptırmıştım hamile değilken normal çıkmıştı şeker geçmişimde iyi bilemiyorum illada yapılması gerekiyorsa yaptırırım hayırlısı

Hamilelik şekeri başka bişey canım normalde yapılanla aynı değil muhtemelen 1 ay sonra yaparlar sana da

Oğlunun adını Yavuz Selim mi koyacaksiniz canım benim eşimde Selim istiyor ama benim içimden geçen Miraç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…