• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

gunaydın kızlar doktorum ızıne ayrılmış ama ben bebegın hareketlerını az hıssettıgım ıcın saglıkocagına gttım cok kasılman var dedı nıye bolesın stresmı yapıyosun dedı aslında degılım ama bole olursa erken gelır dedı cok cok erken dedı canm sıkıldı kalp atışlarını dınlettı gayet ıyı dedı yat dınlen dedı ama kasılmaları farkedıyordum zaten inşallah gecer yatıstayızz
Canim saglikocagiyla olacak iş degil. Hemen hastaneye git. Kasilmalar cogalmadan serum filan takip kasilmayi onlerler ama dogum baslarsa geri dönüşü yok. Hemen git bi nst ye gir.banada haber ver. Bende geceden beri sancim var hic uyumadim zaten öğlen 1 gibi randevum var.

Kızlar dr 10 Kasım sabah saat 9 a sezeryan tarihi verdi. Sizlerde durum nedir.
Merhaba birşey sormak istiyorum aynı haftadıyız sezeryan olmanın sebebi nedir

Beni kızım ı normal doğum yapmıştım bu sferde normal doğum gözüküyor fakat dönmez ise sezeryan olabilir dedi o nedenle sordum..

Hayırlı akşamlar kızlar bende geldim aranıza :-) bizimde hazırlıklarımız tamam sayılır kızımızı bekliyoruz. Çok güzel hazırlıklar yapmışsıniz resimleri gördüm. Bende herseyi kendim yaptım süsleri hediyelikleri. Pazartesi kontrolümüz var sezaryen için gün verecek doktorumuz

Hayırlı akşamlar kızlar bende geldim aranıza :-) bizimde hazırlıklarımız tamam sayılır kızımızı bekliyoruz. Çok güzel hazırlıklar yapmışsıniz resimleri gördüm. Bende herseyi kendim yaptım süsleri hediyelikleri. Pazartesi kontrolümüz var sezaryen için gün verecek doktorumuz

Hoşgeldin canım sen neler yaptın resim atabilirmisin ben de dün kapı süsü aldım yastık yastık bişey ama evde değilim foto atamiyorum

Canim tüp bebek oldugu için tabi bide normal dogumdan korkuyorum :)

Aynen benim doktorumda riske atamayiz kıymetli gebelik deyip duruyor korkutuyor beni

Ben
Canim tüp bebek oldugu için tabi bide normal dogumdan korkuyorum :)
Ben kızıma nırmal hamile kalmıştım şimdi tüp bebek benimde çok rahat doğum yapmıştım kızımda ama tabi araya bayaa vakit girdi 11 sene o nedenle bende de korku var doktorum sıkıntı olmaz ise normal doğum yapabilirsin dedi hayırlısı inş hepimiz için☺️☺️

PhotoGrid_1445105421535.webp

Hastane de ve Mevlütte dağıtılmak üzere hazırladığım lavantali kelebek magnetler, lavanta kesesi, ve kurabiyemiz

Eklentiler

• PhotoGrid_1445105509535.webp
    PhotoGrid_1445105509535.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 46
Gülsuyu ve lokumluk, aannemin çiçeklerini bozarak yaptigim taçlarimiz, komşular zile basmasın diye bebek uyuyor levhamız ve üzerinde değişiklikler yaptigim altın yastığımız

Eklentiler

• PhotoGrid_1445105581509.webp
    PhotoGrid_1445105581509.webp
    47 KB · Görüntüleme: 65
Allah razı olsun. İnşallah Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin cümlemızinkini. Elimden geldiğincebirseyler yapmaya çalıştım.

Kızlar geceleri nasıl uyuyorsunuz? Kızım artık beni uyutmuyor. Geceleri çok coşkulu oluyor maşallah sabaha kadar oturuyorum. Oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum ama dinlendirici bir uyku olmuyor. Sizler sorun yaşıyor musunuz

Kızlar geceleri nasıl uyuyorsunuz? Kızım artık beni uyutmuyor. Geceleri çok coşkulu oluyor maşallah sabaha kadar oturuyorum. Oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum ama dinlendirici bir uyku olmuyor. Sizler sorun yaşıyor musunuz

Benim kasılmalarim oluyor onlar çok uyandırıyor kasilinca kasiklara da baski yapıyor gündüz uyumamak için kendimi zorluyor um uyursam gece çok zor geçiyor

Selam kizlar nasilsnz doktordn geldik biz 34 haftadayiz 2100 gr cok az almis yaa uzuldm doktorm hersey normal dedi sancilar olcak dedi normalmi sezaryanmi diyorm belli degil diyor uffffffff

Selam bizde bugün kontrolden geldik 36 olduk 2720 olmuş kızımız. Hersey normal çok şükür. 38 i görelim dedi 5 -6 Kasım da sezaryen olabilir dedi. Ne kadar durursa o kadar iyi

Canım benimde 1,5 ay öncesine kadar çok kramp giriyordu. Sade soda ve magnezyum tozu almaya başladım ama tadı hoşuma gitmedi. Soda yi da zor içiyorum. Kendim robotta Muzlu süt yapıp içmeye başladım hergün. Bazen 2 büyük bardak içiyorum. Hem hoşuma gidiyor hem kramp kalmadı hiç. Dene istersen iyi gelir belki sana da

Selam kizlar nasilsnz doktordn geldik biz 34 haftadayiz 2100 gr cok az almis yaa uzuldm doktorm hersey normal dedi sancilar olcak dedi normalmi sezaryanmi diyorm belli degil diyor uffffffff

Canm bir an önce kavuşmak istiyoruz biliyorum ama bekle normal olsun en iyisi

Selam bizde bugün kontrolden geldik 36 olduk 2720 olmuş kızımız. Hersey normal çok şükür. 38 i görelim dedi 5 -6 Kasım da sezaryen olabilir dedi. Ne kadar durursa o kadar iyi

Sizin neden sezeryan canım

Back
X