- Konu Sahibi tatatataaa
- #1.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlı canım Güle güle kullanın bebek şekeri hangisi olacak Çubuklu olan miSlm. Kızlar bende bebek şekerleri için gerekli malzemeleri aldım. Ve örnek olarak yaptım birer tane hafta sonu yapacağız inşallah hepsini. Kapı süsü de hazır :)
Tesekkur ederim canim Ikisindende yapıyorum canim iki çeşit olacak :)Çok tatlı canım Güle güle kullanın bebek şekeri hangisi olacak Çubuklu olan mi
Kontrollere giden yokmu? Ne sıklıkta gidiyorsunuz muaneler nasil geciyor. Bebisler nasil ?
Çok tatlı bu Süslü de tanesi ne kadar acaba ben hep internetten bakıyorumCok guzeller kizlar ben alcaktm gorumcem yaptirayim ben dedi bunu begenmis bende begendm yarinda kapi susu almaya gtcem herseyi aldm bebisimi havlu almamisim :) onuda alayim islak kalmasin ;D
aynıları bendede var canım aşahıda sanki her goren aşagıda dıyor canımı sıkıyor bende cuma gtcem kontrole bıde akıntım cok bıde kabızım gecen agladım nerdeyse kalkamadm zaten aşagı baskı yapıyor kabızlıkta beter oldum dogacak heralde dedım. sımdıde grıbe yakalandım cok fenayım napcagımı bılemıyorum sureklı yatıyorm.. rabbim zamanında kucagımıza almayı nasıp etsınKızlar bende cuma günü gidicem muaneye ama benim cok sancim oluyor. Asagiya cok baski yapiyor. Cok korkuyorum. Erken dogmasinda 2 hafta daha gecse rahatlicam ama bilmiyorum bence benim kiz dayanamiyip erken gelecek gibi geliyor. Neyseki sürekli oynuyor ve hickiriyor yoksa solugu bu sanciyla surekli hastanede alirdim. Bakilim 2 gün sonra dr bu duruma ne dicek.
evet canım cok hoş 4 tl tanesı canmÇok tatlı bu Süslü de tanesi ne kadar acaba ben hep internetten bakıyorum
Canim 2 hafta önce filan bende grip oldum. Minoset hap ictim birde bogazim yandikca tatli kasigina bal koyup üstüne bol limon sıkıp yedim ama sürekli yaptim. Birde burnun tikanirsada korma bol tuzlu su yap burnuna tikandikca 2 damla cek mikrobunu öldürüyor. Agzinada tuzlu gargara yap geçer inşallah. Benim böyle yaptim geçti. Birde kabiz olmamak için magnezyum tozlar var hani ilk aylarda kramp girdiginde veriyorlar ya o beni ishal yapiyor ictigimde bi dene onu istersen hemde bebegede iyi gelir.aynıları bendede var canım aşahıda sanki her goren aşagıda dıyor canımı sıkıyor bende cuma gtcem kontrole bıde akıntım cok bıde kabızım gecen agladım nerdeyse kalkamadm zaten aşagı baskı yapıyor kabızlıkta beter oldum dogacak heralde dedım. sımdıde grıbe yakalandım cok fenayım napcagımı bılemıyorum sureklı yatıyorm.. rabbim zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın
Slm bizlerde durum malum sancili donemlerdeyiz. Biran once zamanin gexip bebislerin dogmasini bekliyoruz. Sen nasılsın bebisin nasil.Slm arkadaşlar nasılsınız
Günaydın :)Günaydın
Ayy cok kotu nefes zaten zor aliyirdum bide grip agzim acik dolasiyorm yaptm canm sabah umarm gecer magnezyumu ben hala kullaniyorm 4 aydr sonuna kadarda kullancan dedi.. Dunde bugunde hareketleri cok azaldi ya var ama cok az kipir kipirdi ama herzaman yarn olsada gtsemCanim 2 hafta önce filan bende grip oldum. Minoset hap ictim birde bogazim yandikca tatli kasigina bal koyup üstüne bol limon sıkıp yedim ama sürekli yaptim. Birde burnun tikanirsada korma bol tuzlu su yap burnuna tikandikca 2 damla cek mikrobunu öldürüyor. Agzinada tuzlu gargara yap geçer inşallah. Benim böyle yaptim geçti. Birde kabiz olmamak için magnezyum tozlar var hani ilk aylarda kramp girdiginde veriyorlar ya o beni ishal yapiyor ictigimde bi dene onu istersen hemde bebegede iyi gelir.
Hımmm kaç tane yaptiracaksiniz pahaliymisevet canım cok hoş 4 tl tanesı canm
Canm ben yakinlarima dagitcam sevdiklerime vercem 15 tane dedim gorumcem yaptircak ya fazla soylemek isyemedmHımmm kaç tane yaptiracaksiniz pahaliymis
Bebek hareketleri önemli mutlaka dr söyle. Beninde 32. Haftada 2 gün az oynadi dr gittim bana kızdı 2 gün niye bekledin diye. Gün gecirmeyeceksin dedi. Ama bazen de uyuyabiliyorlarmis.Ayy cok kotu nefes zaten zor aliyirdum bide grip agzim acik dolasiyorm yaptm canm sabah umarm gecer magnezyumu ben hala kullaniyorm 4 aydr sonuna kadarda kullancan dedi.. Dunde bugunde hareketleri cok azaldi ya var ama cok az kipir kipirdi ama herzaman yarn olsada gtsem