• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Cok guzeller kizlar ben alcaktm gorumcem yaptirayim ben dedi bunu begenmis bende begendm yarinda kapi susu almaya gtcem herseyi aldm bebisimi havlu almamisim :) onuda alayim islak kalmasin ;D

Eklentiler

• IMG-20151012-WA0000.webp
    IMG-20151012-WA0000.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 35
Slm. Kızlar bende bebek şekerleri için gerekli malzemeleri aldım. Ve örnek olarak yaptım birer tane hafta sonu yapacağız inşallah hepsini. Kapı süsü de hazır :)
Çok tatlı canım Güle güle kullanın bebek şekeri hangisi olacak Çubuklu olan mi

Günaydın benn her hafta gidiyorum nts giriyorum ultrasona giriyorum çok şükür iyiyiz sancı yok henüz bebeğim henüz dönmediği için son ana kadar bekliyoruz☺️☺️sen ne durumdasın senin nasıl gidiyo...

Kontrollere giden yokmu? Ne sıklıkta gidiyorsunuz muaneler nasil geciyor. Bebisler nasil ?

Canım ben dün gittim iyi masaallah oğlum 2 haftada yarım kilo almış gelisimi önde gidiyor çok şükür 2 hafta sonra aç karnima tekrar gidicem tahlil yapılacak sonra sanırım doktor sezeryan tarihi verecek

Cok guzeller kizlar ben alcaktm gorumcem yaptirayim ben dedi bunu begenmis bende begendm yarinda kapi susu almaya gtcem herseyi aldm bebisimi havlu almamisim :) onuda alayim islak kalmasin ;D
Çok tatlı bu Süslü de tanesi ne kadar acaba ben hep internetten bakıyorum

Kızlar bende cuma günü gidicem muaneye ama benim cok sancim oluyor. Asagiya cok baski yapiyor. Cok korkuyorum. Erken dogmasinda 2 hafta daha gecse rahatlicam ama bilmiyorum bence benim kiz dayanamiyip erken gelecek gibi geliyor. Neyseki sürekli oynuyor ve hickiriyor yoksa solugu bu sanciyla surekli hastanede alirdim. Bakilim 2 gün sonra dr bu duruma ne dicek.

Kızlar bende cuma günü gidicem muaneye ama benim cok sancim oluyor. Asagiya cok baski yapiyor. Cok korkuyorum. Erken dogmasinda 2 hafta daha gecse rahatlicam ama bilmiyorum bence benim kiz dayanamiyip erken gelecek gibi geliyor. Neyseki sürekli oynuyor ve hickiriyor yoksa solugu bu sanciyla surekli hastanede alirdim. Bakilim 2 gün sonra dr bu duruma ne dicek.
aynıları bendede var canım aşahıda sanki her goren aşagıda dıyor canımı sıkıyor bende cuma gtcem kontrole bıde akıntım cok bıde kabızım gecen agladım nerdeyse kalkamadm zaten aşagı baskı yapıyor kabızlıkta beter oldum dogacak heralde dedım. sımdıde grıbe yakalandım cok fenayım napcagımı bılemıyorum sureklı yatıyorm.. rabbim zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın

aynıları bendede var canım aşahıda sanki her goren aşagıda dıyor canımı sıkıyor bende cuma gtcem kontrole bıde akıntım cok bıde kabızım gecen agladım nerdeyse kalkamadm zaten aşagı baskı yapıyor kabızlıkta beter oldum dogacak heralde dedım. sımdıde grıbe yakalandım cok fenayım napcagımı bılemıyorum sureklı yatıyorm.. rabbim zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın
Canim 2 hafta önce filan bende grip oldum. Minoset hap ictim birde bogazim yandikca tatli kasigina bal koyup üstüne bol limon sıkıp yedim ama sürekli yaptim. Birde burnun tikanirsada korma bol tuzlu su yap burnuna tikandikca 2 damla cek mikrobunu öldürüyor. Agzinada tuzlu gargara yap geçer inşallah. Benim böyle yaptim geçti. Birde kabiz olmamak için magnezyum tozlar var hani ilk aylarda kramp girdiginde veriyorlar ya o beni ishal yapiyor ictigimde bi dene onu istersen hemde bebegede iyi gelir.

Canim 2 hafta önce filan bende grip oldum. Minoset hap ictim birde bogazim yandikca tatli kasigina bal koyup üstüne bol limon sıkıp yedim ama sürekli yaptim. Birde burnun tikanirsada korma bol tuzlu su yap burnuna tikandikca 2 damla cek mikrobunu öldürüyor. Agzinada tuzlu gargara yap geçer inşallah. Benim böyle yaptim geçti. Birde kabiz olmamak için magnezyum tozlar var hani ilk aylarda kramp girdiginde veriyorlar ya o beni ishal yapiyor ictigimde bi dene onu istersen hemde bebegede iyi gelir.
Ayy cok kotu nefes zaten zor aliyirdum bide grip agzim acik dolasiyorm yaptm canm sabah umarm gecer magnezyumu ben hala kullaniyorm 4 aydr sonuna kadarda kullancan dedi.. Dunde bugunde hareketleri cok azaldi ya var ama cok az kipir kipirdi ama herzaman yarn olsada gtsem

Ayy cok kotu nefes zaten zor aliyirdum bide grip agzim acik dolasiyorm yaptm canm sabah umarm gecer magnezyumu ben hala kullaniyorm 4 aydr sonuna kadarda kullancan dedi.. Dunde bugunde hareketleri cok azaldi ya var ama cok az kipir kipirdi ama herzaman yarn olsada gtsem
Bebek hareketleri önemli mutlaka dr söyle. Beninde 32. Haftada 2 gün az oynadi dr gittim bana kızdı 2 gün niye bekledin diye. Gün gecirmeyeceksin dedi. Ama bazen de uyuyabiliyorlarmis.

gunaydın kızlar doktorum ızıne ayrılmış ama ben bebegın hareketlerını az hıssettıgım ıcın saglıkocagına gttım cok kasılman var dedı nıye bolesın stresmı yapıyosun dedı aslında degılım ama bole olursa erken gelır dedı cok cok erken dedı canm sıkıldı kalp atışlarını dınlettı gayet ıyı dedı yat dınlen dedı ama kasılmaları farkedıyordum zaten inşallah gecer yatıstayızz

Back
X