- Konu Sahibi tatatataaa
-
Günaydınn herkeze :) hafta sonu gıreemedım haberlerı veremedım sizlerecuma günü gittik doktorumuza kalp atıslarınıda duyduk çok şükür doktor suna hersey yolunda bi sıkıntı olmadıgını soyledı. bizden haberler çok şükürki iyi herkezden hayırlı haberlerini bekliyorum.
kızlar bende yine lekelenme oldu bayağı kahverengi çok yani gece hastaneye gittim acilden kese duruyor dedi yatman lazım dedi kendi dr.umda kırmızı kan olmadıkça korkma diyor çarşamba kontrolum var rabbim korusun bebeğimi inşallah sağlıkla büyüyordur
dualarınızda banada yer ayırın
amin canımhep dua ediyorum isteyenlere ve hamile olanlara.Allahım herkesin evladını korusun.
amin canım
Kızlar keseyi gördük nihayet doktor herşeyin. Cok güzel dedi 5+2 dedi.nasip olursa 11 nisan da kalp atışını duymaya gideceğiz :)
çalışıyorum çarşamba gideceğim dr. gerek görürse rapor isterim rabbim korusun evlatlarımızıcanım çalışıyor musun?çalışıyorsan rapor al bol bol dinlen.Allahın izniyle birşey olmaz
gözün aydın canım sıra kalp atışındakızlar bende azönce keseyi gördüm inşşalah kalp atışınıda saglıkla gorurum. rabbım hepımzın yardımcısı olsun.
maşallah canım gözünüz aydınKızlar keseyi gördük nihayet doktor herşeyin. Cok güzel dedi 5+2 dedi.nasip olursa 11 nisan da kalp atışını duymaya gideceğiz :)
gözünüz aydın canımben de ctesi gördüm keseyi kalp atışı için biz de 11 nisanda gideceğiz
kızlar bende yine lekelenme oldu bayağı kahverengi çok yani gece hastaneye gittim acilden kese duruyor dedi yatman lazım dedi kendi dr.umda kırmızı kan olmadıkça korkma diyor çarşamba kontrolum var rabbim korusun bebeğimi inşallah sağlıkla büyüyordur
dualarınızda banada yer ayırın
Ya kızlar bişey sornak istiyorum bizim doktor kalp atışı duymak için 11 nisanda gelib dedi ana artık tüp bebek paketi bitiyormus ve 400 tk ücret alacaklarmis.sizin nasıl herhangi bir ücret odeyecekmisiniz
benimki keseyi gördüğü gün 350 tl aldı ama inşallah kalp atışı için almazYa kızlar bişey sornak istiyorum bizim doktor kalp atışı duymak için 11 nisanda gelib dedi ana artık tüp bebek paketi bitiyormus ve 400 tk ücret alacaklarmis.sizin nasıl herhangi bir ücret odeyecekmisiniz
Erken değil bence yedinci haftada duyarsın inşallah kalp atışlarını karından duyulmazsa vajinal bakabilir6nisan kalp atışı için doktora gideceğim arkadaşlar sizlere göre benim erken değil mi kafam karıştı vajinal ultrason bakacağı için mi erken çağırıyor acaba
Bencede erken degil bende 7+3te duydum vajinal ultrasondan dogru bi zamanlama telas yapma hayirlisi olsun iinsallah:)6nisan kalp atışı için doktora gideceğim arkadaşlar sizlere göre benim erken değil mi kafam karıştı vajinal ultrason bakacağı için mi erken çağırıyor acaba
Ya kızlar bişey sornak istiyorum bizim doktor kalp atışı duymak için 11 nisanda gelib dedi ana artık tüp bebek paketi bitiyormus ve 400 tk ücret alacaklarmis.sizin nasıl herhangi bir ücret odeyecekmisiniz[/QUO
Tup bebek merkezimi gittigin yerr hastahane mi benim doktorum 125 muayene ucreti gittigimde onu veriyorum 10 gun süresi var 400 tl nekdr yuksek bi meblaYa kızlar bişey sornak istiyorum bizim doktor kalp atışı duymak için 11 nisanda gelib dedi ana artık tüp bebek paketi bitiyormus ve 400 tk ücret alacaklarmis.sizin nasıl herhangi bir ücret odeyecekmisiniz
Acıbadem kadıköy Hastanesi doktorum profosör şimdiye kadar tedavi için verilen toplam paranın dışında hiç para istememistememislerdi.artik tedavi paketi buraya kadardı kslp atışı için geldiğinizde 400 tl alacağız dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?