2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Kızlaar gunaydın..neden hepimiz böyle ümitsiziz allah aşkına..allah bize beklediğimiz mucizeleri sonunda verdi, yavaş yavaş hepimizn kalp atışlarını dinleme zamanları yaklaşıyor, lütfen böyle yapıp bebeklerimizi üzmeyelim..aynı endişeleri tabii ki bende yaşıyorum ama stres olup bebeğimi üzmeme kararı aldım, sonuçta herşey allahtan..bol bol dua edip, karnımı sevip teşekkür ediyorum..sen beni bırakmadın,bende seni bırakmıcam diyorum..lütfen sizlerde böyle yapın, ve lütfen diğer forumlarda çok fazla kalıp olumsuz bilgilerle kendinizi üzmeyin..netİcede başımıza ne gelecekse onu yaşayacağız bizde..bol bol dua edin, karınları sevİn..inş sırayla güzel haberleri yazacağız burda

Günaydınn herkeze :) hafta sonu gıreemedım haberlerı veremedım sizlerecuma günü gittik doktorumuza kalp atıslarınıda duyduk çok şükür doktor suna hersey yolunda bi sıkıntı olmadıgını soyledı.bizden haberler çok şükürki iyi herkezden hayırlı haberlerini bekliyorum.

Çok sevindim canım darısı başımıza artık benim de perşembe günü kontrolum var insaAllah bizde güzel haber alırız bebisimizden normal gidiyordur insaAllah kalbi atıyordur büyümesi normaldir insaAllah

kızlar bende yine lekelenme oldu bayağı kahverengi çok yani gece hastaneye gittim acilden kese duruyor dedi yatman lazım dedi kendi dr.umda kırmızı kan olmadıkça korkma diyor çarşamba kontrolum var rabbim korusun bebeğimi inşallah sağlıkla büyüyordur

dualarınızda banada yer ayırın

hep dua ediyorum isteyenlere ve hamile olanlara.Allahım herkesin evladını korusun.

kızlar bende azönce keseyi gördüm inşşalah kalp atışınıda saglıkla gorurum. rabbım hepımzın yardımcısı olsun.

Kızlar keseyi gördük nihayet doktor herşeyin. Cok güzel dedi 5+2 dedi.nasip olursa 11 nisan da kalp atışını duymaya gideceğiz :)

Kızlar keseyi gördük nihayet doktor herşeyin. Cok güzel dedi 5+2 dedi.nasip olursa 11 nisan da kalp atışını duymaya gideceğiz :)

ben de ctesi gördüm keseyi kalp atışı için biz de 11 nisanda gideceğiz

canım çalışıyor musun?çalışıyorsan rapor al bol bol dinlen.Allahın izniyle birşey olmaz
çalışıyorum çarşamba gideceğim dr. gerek görürse rapor isterim rabbim korusun evlatlarımızı

kızlar bende azönce keseyi gördüm inşşalah kalp atışınıda saglıkla gorurum. rabbım hepımzın yardımcısı olsun.
gözün aydın canım sıra kalp atışında

maşallah canım gözünüz aydın

ben de ctesi gördüm keseyi kalp atışı için biz de 11 nisanda gideceğiz
gözünüz aydın canım

keseler göründü kalplerininde attığını duyalım inşallah

Canım hergün dua ediyorum sizlere de Rabbim benim gibi hamile olan herkeze evladıni sağlık sıhhatle kucağına almayi nasip et olmayanlara da nasip diyorum herkez birbirine dua etsin insaAllah arkadaşlar bir birimize duamiz çok sevap biz hamileyiz Rabbim hiçbir kulunun duasını geri cevirmez bizim dualarımiz da Allahın izniyle cok makbul duaya ihtiyacı olan darda zorda olan aklimiza gekn herkezı dualarınızdan eksik etmeyelim insaAllah

Ya kızlar bişey sornak istiyorum bizim doktor kalp atışı duymak için 11 nisanda gelib dedi ana artık tüp bebek paketi bitiyormus ve 400 tk ücret alacaklarmis.sizin nasıl herhangi bir ücret odeyecekmisiniz

Ya kızlar bişey sornak istiyorum bizim doktor kalp atışı duymak için 11 nisanda gelib dedi ana artık tüp bebek paketi bitiyormus ve 400 tk ücret alacaklarmis.sizin nasıl herhangi bir ücret odeyecekmisiniz

Canım biz başka bir şehirde yaptırdık şimdi de bulunduğumuz yerde bir kadın dogumcuya başladık özel hastane olduğundan sigorta ile anlaşması da yoksa o ücreti isterler çünkü pozitif sonuç alınınca onların işi bitiyor bence o kadar para verme doğumunu yapmak istediğin hastaneyi ve doktoru seç ona başla

benimki keseyi gördüğü gün 350 tl aldı ama inşallah kalp atışı için almaz

6nisan kalp atışı için doktora gideceğim arkadaşlar sizlere göre benim erken değil mi kafam karıştı vajinal ultrason bakacağı için mi erken çağırıyor acaba

6nisan kalp atışı için doktora gideceğim arkadaşlar sizlere göre benim erken değil mi kafam karıştı vajinal ultrason bakacağı için mi erken çağırıyor acaba
Erken değil bence yedinci haftada duyarsın inşallah kalp atışlarını karından duyulmazsa vajinal bakabilir

Be
Bencede erken degil bende 7+3te duydum vajinal ultrasondan dogru bi zamanlama telas yapma hayirlisi olsun iinsallah:)

N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…