- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi tatatataaa
bebeğimi görmeye 3 gün kaldı inşallah iyidir gelişmiştir annesinin bir tanesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaAllah canım az kalmış sen kaç haftada bir gidiyorsun kontrolebebeğimi görmeye 3 gün kaldı inşallah iyidir gelişmiştir annesinin bir tanesi
AYDA 1 ÇAĞIRDI AMA BEN 4 HAZİRANDA GİTMİŞTİM DR. DEĞİŞTİRDİĞİMDEN 19 HAZİRANA ALDIMİnsaAllah canım az kalmış sen kaç haftada bir gidiyorsun kontrole
AYDA 1 ÇAĞIRDI AMA BEN 4 HAZİRANDA GİTMİŞTİM DR. DEĞİŞTİRDİĞİMDEN 19 HAZİRANA ALDIM
Benimde az kaldı gün sayıyorum ben artık hareketlerini hissediyorum devamlı damar atıyor gibi oluyor genelde oturduğumda oluyor
ay inşallah cuma günü gideceğim görmeye merak ediyorum büyüyormu oğlum sağlıklımıANCA canım yakında daha şiddetli olur daha çok karnım ac olduğunda dışardan bile hissediliyor
Canım napalım yerli ürün alırız biz deKızlar slm.okudugum bişeyi sizlede paylaşayım dedim.resmi gazete de geçen hafta çıktı tüm ithal bebek ürünlerine pazartesi itibari ile % 80 e yakın zam gelecek bu devletinucuz ürün ithalatı nin önüne geçmek için uyguladığı ekstra vergiler sonucu oluyor tsni bebek arsbsdindan mama sandalyesine herşey büyük parçaları isterseniz gafta sonu alin tabi bulabilirseniz e bebekte falsn benim istediğim ürünler tükenmiş hbr.veriyim dedim hbr in ayrıntılarını internette daha net görürsünüz
Maşallah canım boyunu falan söyledimi doktorungördüm bebeğimi çok şükür 17+2 günlük oğlum maşallah
detaylı usg istediler şimdi onun için araştırıyorum
12 cm baştan popoyaMaşallah canım boyunu falan söyledimi doktorun
180 gramış küçücük
12 cm baştan popoya
Cnm masallah bebişinin kilosuda boyu da iyi. Drunu değiştirecektin,değiştirdin mi?12 cm baştan popoya