2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

bebeğimi görmeye 3 gün kaldı inşallah iyidir gelişmiştir annesinin bir tanesi

Benimde az kaldı gün sayıyorum ben artık hareketlerini hissediyorum devamlı damar atıyor gibi oluyor genelde oturduğumda oluyor

AYDA 1 ÇAĞIRDI AMA BEN 4 HAZİRANDA GİTMİŞTİM DR. DEĞİŞTİRDİĞİMDEN 19 HAZİRANA ALDIM

Evet benimde ayda bir bizim doktorda mi anormallik var diyordum diğer arkadaşlar 2 haftada bir gidiyoruz dediler ya ondan

Benimde az kaldı gün sayıyorum ben artık hareketlerini hissediyorum devamlı damar atıyor gibi oluyor genelde oturduğumda oluyor

Ben daha hic hissetmedim belki de anlamıyorum bilmiyorum ki

bende bişeyler hissediyorum gibi ama emin olamıyorum ama artık güçlü tekmelerini hissetmek istiyorum

Kızlar slm.okudugum bişeyi sizlede paylaşayım dedim.resmi gazete de geçen hafta çıktı tüm ithal bebek ürünlerine pazartesi itibari ile % 80 e yakın zam gelecek bu devletinucuz ürün ithalatı nin önüne geçmek için uyguladığı ekstra vergiler sonucu oluyor tsni bebek arsbsdindan mama sandalyesine herşey büyük parçaları isterseniz gafta sonu alin tabi bulabilirseniz e bebekte falsn benim istediğim ürünler tükenmiş hbr.veriyim dedim hbr in ayrıntılarını internette daha net görürsünüz

gördüm bebeğimi çok şükür 17+2 günlük oğlum maşallah

detaylı usg istediler şimdi onun için araştırıyorum

Kızlar slm.okudugum bişeyi sizlede paylaşayım dedim.resmi gazete de geçen hafta çıktı tüm ithal bebek ürünlerine pazartesi itibari ile % 80 e yakın zam gelecek bu devletinucuz ürün ithalatı nin önüne geçmek için uyguladığı ekstra vergiler sonucu oluyor tsni bebek arsbsdindan mama sandalyesine herşey büyük parçaları isterseniz gafta sonu alin tabi bulabilirseniz e bebekte falsn benim istediğim ürünler tükenmiş hbr.veriyim dedim hbr in ayrıntılarını internette daha net görürsünüz
Canım napalım yerli ürün alırız biz de :anneadayı: artik kısmet

Back
X