2015 Kasim Bebeklerinin Boyu Ve Kilosu

Merhaba kızlar.canım sıkıldı bugün.37. Haftama girdim bugun.bebisim 10 günde sadece 100 gr almis.bi önceki hafta 300 gr almıştı.bu hafta neden bu kadar az aldı.anlamadim.cok üzüldüm

Benim de bu hafta aynı şey oldu hatta gecen haftadan bu yana 50 gr falan almış. Üstelik kilosu çok iyi gidiyordu şu an 3200 de kaldık yani
Ama doktorum son haftalarda ölçümler yanıltabiliyorlar dedi
Bilemiyorum üzülsem mi

Üzülme canım, bugün doktor bizimkini hesaplamadı bile.
Kafa iyice aşağı inmiş, çevresini ölçemiyorum dedi.

Merhaba kızlar.canım sıkıldı bugün.37. Haftama girdim bugun.bebisim 10 günde sadece 100 gr almis.bi önceki hafta 300 gr almıştı.bu hafta neden bu kadar az aldı.anlamadim.cok üzüldüm

3 gun aglamış biri olarak bugün çok rahatladım siz de rahatlayın isterim.
Benim bebekte gelişim duraklaması olmuştu, 10 gunde 50 gram almıştı.
Bugün başka doktora danıştım, bunun çok normal olduğunu, kilonun bir kıstas olmadığını, 10 gunde bir değil 3 haftada bir kilonun ölçülmesi gerektiğini, son haftalarda ölçümlerin de çok sağlıklı yapılamayacağını söyledi.
Ayrıca bebeğim kilo almaya tekrar başlamış, çok şükür.

çok şükür içim rahatladı.cok sagolun.haftaya kontrolum var.inşallah benim bebişim de kilo almaya başlamıştır.Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin

Benim bebeğim de iki gün önce 2700 gr.dı üstelik son iki haftada yaklaşık 200 gr almış. Dr haftalık 200_300 gr alması gerekiyor dedi. Ama yeme içmeyle alakası da yok dedi.

Benim gibi bebeğinin boyu ultrasonda geriden gelip stres yapan anneler için yazıyorum.
Bebeğimiz bin şükür 52 cm doğdu. Üstelik sezeryan olduğu için 10 gün erken doğdu.
Hic üzülmeyin.
Bence de kimse üzülmesin bu işler belli olmuyor
Oğlum eşim ve ben uzun olduğumuz halde 50 cm doğdu bodur tavuğum :)
Yaşına geldiğinde 1,5 yaş boyuna ulaşmıştı

kızlar 32 haftada 1800 grdı 34 de 2100 grdı cok uzuldum mınık dıe kızım dun 36 haftada 2880 gr olmuş okadar sasırdımkı nasıl 800 gr alır normal mı kızlarrr

bizde bugun doktordaydık 36+2 2800 dedi doktorumuz fakat kafası ters dondu diyip renklı ultrasonu görüntülemedi. bu ne alaka bilemedim ..doktorun ilgisizliğine mi bağlamalıyım nasıl kafası aşşağıda diyip goruntulemez varmı böyle bişey yaşayan aranızda ?

Son düzenleme:
kızlar 32 haftada 1800 grdı 34 de 2100 grdı cok uzuldum mınık dıe kızım dun 36 haftada 2880 gr olmuş okadar sasırdımkı nasıl 800 gr alır normal mı kızlarrr

Bizim bebişte 34te 2090gr çıktı boyuda 44 cm doktor gelişimde sıkıntı yok ama minyon bi bebek en fazla 3 olur doğarken kilosu dedi. Biraz canım sıkıldı açıkçası ne yedinizde 800 gr almış bebiş acaba bizde yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…