- 28 Temmuz 2015
- 63
- 69
- 288
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
Benim de randevum salı günü hahah tesadüfe bakanladım canım hadı hayırlısı salı gunu randevum var yıne yazarım kılosunu sende benı bılgılendır olur mu ınş normal yaparız
Benim de bu hafta aynı şey oldu hatta gecen haftadan bu yana 50 gr falan almış. Üstelik kilosu çok iyi gidiyordu şu an 3200 de kaldık yani
Ama doktorum son haftalarda ölçümler yanıltabiliyorlar dedi
Bilemiyorum üzülsem mi
Merhaba kızlar.canım sıkıldı bugün.37. Haftama girdim bugun.bebisim 10 günde sadece 100 gr almis.bi önceki hafta 300 gr almıştı.bu hafta neden bu kadar az aldı.anlamadim.cok üzüldüm
3 gun aglamış biri olarak bugün çok rahatladım siz de rahatlayın isterim.Benim de bu hafta aynı şey oldu hatta gecen haftadan bu yana 50 gr falan almış. Üstelik kilosu çok iyi gidiyordu şu an 3200 de kaldık yani
Ama doktorum son haftalarda ölçümler yanıltabiliyorlar dedi
Bilemiyorum üzülsem mi
3 gun aglamış biri olarak bugün çok rahatladım siz de rahatlayın isterim.
Benim bebekte gelişim duraklaması olmuştu, 10 gunde 50 gram almıştı.
Bugün başka doktora danıştım, bunun çok normal olduğunu, kilonun bir kıstas olmadığını, 10 gunde bir değil 3 haftada bir kilonun ölçülmesi gerektiğini, son haftalarda ölçümlerin de çok sağlıklı yapılamayacağını söyledi.
Ayrıca bebeğim kilo almaya tekrar başlamış, çok şükür.
Bence de kimse üzülmesin bu işler belli olmuyorBenim gibi bebeğinin boyu ultrasonda geriden gelip stres yapan anneler için yazıyorum.
Bebeğimiz bin şükür 52 cm doğdu. Üstelik sezeryan olduğu için 10 gün erken doğdu.
Hic üzülmeyin.
kızlar 32 haftada 1800 grdı 34 de 2100 grdı cok uzuldum mınık dıe kızım dun 36 haftada 2880 gr olmuş okadar sasırdımkı nasıl 800 gr alır normal mı kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?