- 22 Nisan 2013
- 60
- 45
- 28
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
34+4 3.060 49cm
Adimin Gulcan kaldigina mi yanayim, bebemin adinin dobiskoya cikmasina mi bilemedimKiz gulcan masallah aldi basini gidiyor senin kuzuuhadi bagalim rekor dogum bekliyorum senden bu arada direk 3-6 aydan giydirmeye baslarsin gibime geliyor hastane cikislari totosundan gecmez dobiskonun
canım doktor kılosuna ne dedı benım doktorum 36 haafta 2 gunlukken 3.200 kg doktor ırı dıyo normal dogum olmaz dıyo36+4 te 3150 gr 50 cm bebeğim :)
selam canım, seninle günümüz aynı. benim de 36+2 de 51 cm ve 3200 kg cıktı.doktorum kılosu ıyı normal dogum olabilir dedi.canım doktor kılosuna ne dedı benım doktorum 36 haafta 2 gunlukken 3.200 kg doktor ırı dıyo normal dogum olmaz dıyo
aaa ınanmıyorumm suanda peki 1 haftada kac kılo aldı benım bı haftada 600 grama yakın aldı bebiş ondan mı dedı kı acaba busekılde alırsa sezeryan dıyeselam canım, seninle günümüz aynı. benim de 36+2 de 51 cm ve 3200 kg cıktı.doktorum kılosu ıyı normal dogum olabilir dedi.
doktordan doktora değişiyor tüm durumlar
son bir haftada 400 gr aldı benımkı de ama ultrason ölçümleri yanıltabiliyor.aaa ınanmıyorumm suanda peki 1 haftada kac kılo aldı benım bı haftada 600 grama yakın aldı bebiş ondan mı dedı kı acaba busekılde alırsa sezeryan dıye
anladım canım hadı hayırlısı salı gunu randevum var yıne yazarım kılosunu sende benı bılgılendır olur mu ınş normal yaparızson bir haftada 400 gr aldı benımkı de ama ultrason ölçümleri yanıltabiliyor.
bu şekilde gider ve40haftayı doldurursa 4 kıloya yakın olur ama40 haftayı genelde doldurmuyo bebekelr dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?