2015 Kasim Bebeklerinin Boyu Ve Kilosu

Kiz gulcan masallah aldi basini gidiyor senin kuzuu hadi bagalim rekor dogum bekliyorum senden bu arada direk 3-6 aydan giydirmeye baslarsin gibime geliyor hastane cikislari totosundan gecmez dobiskonun
Adimin Gulcan kaldigina mi yanayim, bebemin adinin dobiskoya cikmasina mi bilemedim
Esim dalga geciyo dun, dogunca direkt ilkokula yazdiririz dedi , sanki kendi cok minikmis gibi
Allah saglik sihhat versin evlatlarimiza, kucagimiza aldigimizi da gorelim insallah.

Bende bugun 33.haftamdayim 32 de 2000 kg 46 cm di inş bebeklerimiz sağlıklı sihhatli olurlar ilk kızım da 14 kg aldım 3340 doğdu bundada 5 kg aldım bakalım son durumumuz ne olcak Dr. 2 hafta sonra tekrar gel demişti 35.haftaMDA gideceğim ins

35+6 'dayız kızım 46 cm 2.500 gram doktorum gelişiminin iyi olduğunu söylüyor, çok şükür..

benim oğlum biraz şişko annesini üzüyo hayırlısı olsun tabı teyzelerı ama normal dogum yapamıcam u sekılde gıderse 36 dolduruyorum oğlum 3.200 kg olmuş bi haftada onden gıdıyo ırı bı bebekmiş hayırlısı olsun hakkımızda.

canım doktor kılosuna ne dedı benım doktorum 36 haafta 2 gunlukken 3.200 kg doktor ırı dıyo normal dogum olmaz dıyo
selam canım, seninle günümüz aynı. benim de 36+2 de 51 cm ve 3200 kg cıktı.doktorum kılosu ıyı normal dogum olabilir dedi.
doktordan doktora değişiyor tüm durumlar

selam canım, seninle günümüz aynı. benim de 36+2 de 51 cm ve 3200 kg cıktı.doktorum kılosu ıyı normal dogum olabilir dedi.
doktordan doktora değişiyor tüm durumlar
aaa ınanmıyorumm suanda peki 1 haftada kac kılo aldı benım bı haftada 600 grama yakın aldı bebiş ondan mı dedı kı acaba busekılde alırsa sezeryan dıye

aaa ınanmıyorumm suanda peki 1 haftada kac kılo aldı benım bı haftada 600 grama yakın aldı bebiş ondan mı dedı kı acaba busekılde alırsa sezeryan dıye
son bir haftada 400 gr aldı benımkı de ama ultrason ölçümleri yanıltabiliyor.
bu şekilde gider ve40haftayı doldurursa 4 kıloya yakın olur ama40 haftayı genelde doldurmuyo bebekelr dedi.

son bir haftada 400 gr aldı benımkı de ama ultrason ölçümleri yanıltabiliyor.
bu şekilde gider ve40haftayı doldurursa 4 kıloya yakın olur ama40 haftayı genelde doldurmuyo bebekelr dedi.
anladım canım hadı hayırlısı salı gunu randevum var yıne yazarım kılosunu sende benı bılgılendır olur mu ınş normal yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…