2015 Kasim Bebeklerinin Boyu Ve Kilosu

Minyon olmaz canım merak etme 3300 ü görürsünüz
Brnim ilk oğlum da seninki gibiydi

Minyon olmaz canım merak etme 3300 ü görürsünüz
Brnim ilk oğlum da seninki gibiydi
Ay inş cnm ya 37de kontrolümüz var umarım bu 3 haftada en az 900 gr fln alır. Bebekler son haftalarda sanırım daha hızlı kilo alıyorlar bide tahin pekmez süt fln bunlara ağırlık vericem bakalım nolucak.

Canım önemli olan sağlıklı olması , kilo çok önemli değil.
Benim bebeğim de 36+4 ' de 2677 gr dı.

canım dıkkat ettım uzuldum duyunca sabahları yumurta kesınlıkle haslanmıs ballı sut bolca meyve cevız badem fındık 1 avucc yedım 1 kase yogurt yedım dıger haftalar yerdım ama arada ama o 2 hafta duzenlı yaptm kesınlıkle aksatmadm. ve ciger yedım haşlama et yedım yazdm yagıda astım dolaba uyguladm ama bu hafta saldım yıne hıc yapmadım daha

Saolasın canım ya valla bende çok üzüldüm şimdi sabahları tahin pekmeze ağırlık verdim. Yumurtada aslında yemem lazım ama pek sevmiyorum bide iş yerinde kahvaltımı ettiğimden haşlayıp getirsem kokuyo gibi geliyor. Zaten sebze çok sevmeyen bi insan olarak genellikle etçil besleniyorum Sütte 4-5 aydır devamlı sabah akşam bi bardak içiyorum. Ama yumurta olayını dedğiniz gibi çok duydum bakalım bide onu hergün deneyeyim. 2 hafta sonra 37de kontrolüm var hedefim bebişin en az 2800 olması bakalım.

Bugün kontrolumuz vardı 24 kasımda dogumum inş boyumuz 49 cm 3050 gr dedi bebege tahmini kaç kg doğar kızlar süt içiyorum hergün 2 kaşikta keçiboynuzu pekmezi içiyorum deneyimli anneler den cvp bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…