• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah... Ben daha tedavi aşamasındayım, bu dönemde neler yediniz yemediniz, doktorunnuzun yemeyin dediği şeyler var mıydı? Yardımcı olursanız sevinirim:KK54:

İlk iki gün yattim ve 5-6 gun kadar banyo yapmadim. Ama yapabilirsinde. Doktorum gunde1 tane sigaraya izin vermisti çunku yeni birakmistim ve stres oluyordum. Ne yaptigin cok onemli degil muhim olan ağrın yada kanaman olmasi durumunda doktoruna haber vermen ve ona gore hareket etmen. Hakkinda hayirlisi olsun umarim bebegine kavusursun.

İlk iki gün yattim ve 5-6 gun kadar banyo yapmadim. Ama yapabilirsinde. Doktorum gunde1 tane sigaraya izin vermisti çunku yeni birakmistim ve stres oluyordum. Ne yaptigin cok onemli degil muhim olan ağrın yada kanaman olmasi durumunda doktoruna haber vermen ve ona gore hareket etmen. Hakkinda hayirlisi olsun umarim bebegine kavusursun.
Allah razı olsun

Arkadaşlar aranızda 3. Gün embiryosu 2 adet transfer olup da 7. Gün idrar testi yapıp pozitif goren varmı ben yaptım ve negatif çok üzgünüm :KK43::KK42:

Az evvel doktorumu aradım dış gebelik olabilir dedi cumartesi kontrole gidicem ve öncesinde yani cuma gunu tekrar betaya baktiricam. Artik hakkimizda hayirlisi olsun arkadaşim. Bu da bi sinav. Dedigin gibi nasipte varsa ruhu uflenecektir. Allah hepimize sağlikli ve hayirli evlatlar versin. Yine birbirimizi haberdar edelim. Hakkımizda hayirlisi olsun canim.
Tabiki takip ediyorum seni insallah sende bende hayirli sonuc aliriz

Arkadaşlar aranızda 3. Gün embiryosu 2 adet transfer olup da 7. Gün idrar testi yapıp pozitif goren varmı ben yaptım ve negatif çok üzgünüm :KK43::KK42:
Ben yapmıştım pozitifti ama bu duruma hiç üzülme pozitifi gördümde şimdi düşücek diye korkuyorum kanamam çogaldı belim kasıklarım çok agrıyor yani canım üzülme ben kendimi hazırladım şu an senin gibiyim aglıyorum lütfen biraz daha bekle kan testinin sonucuna göre canının saglıgı daha önemli hadi arkadaşım hayırlı sonuçlar alırsın umarım:KK43:

Ben yapmıştım pozitifti ama bu duruma hiç üzülme pozitifi gördümde şimdi düşücek diye korkuyorum kanamam çogaldı belim kasıklarım çok agrıyor yani canım üzülme ben kendimi hazırladım şu an senin gibiyim aglıyorum lütfen biraz daha bekle kan testinin sonucuna göre canının saglıgı daha önemli hadi arkadaşım hayırlı sonuçlar alırsın umarım:KK43:
Cok saol cnm inslh oyle olur ama sende cikmis olsa demekki cikardi sen erken testlerdenmi yaptin normal testmi yapmisdin cnm

Cok saol cnm inslh oyle olur ama sende cikmis olsa demekki cikardi sen erken testlerdenmi yaptin normal testmi yapmisdin cnm
Normal test yapmıştım 3 gün embriyosu içini rahatlat biraz sabret çok zor geçiyor zaman pisikolojimiz çok kötü durumda sanki dışarıda hayat yok gibi ama sabır canım 2 gün sonra tekrar yap

Normal test yapmıştım 3 gün embriyosu içini rahatlat biraz sabret çok zor geçiyor zaman pisikolojimiz çok kötü durumda sanki dışarıda hayat yok gibi ama sabır canım 2 gün sonra tekrar yap
Cok saol cnm haklisin sonuc olumlu yada olumsuzda olsa yuzlesicem rabbim hayirlisini versin inslh hersey mevladan olmazsada yola devam artik evde durup dusunmekden kafayi bozuyo insan ruyalarimda bebek goruyorum artik biraz disari cikmam gerek kafa dagitmsm lazim sanirim cok saolcnm inslh rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla dikkat et dinlen bolbol kanamanda gecer biran once inslh

kızlar merhaba bende aynı yollardan geçtim sizin gibi bir sürü tedavi ilaç iğne vs vss bizim erkek infertilitesiydi sonuç olarak 2. tüp bebek tedavisinde (ilkinde bebeğimin kalbi durdu) hamile kaldım ve bir oğlum oldu şimdi 3 yaşını doldurdu bu süre zarfında hiç korunmadık ama herhangi bir gebelik oluşmadı şimdi tekrar tedavi olmak istiyorum o yüzden buralarda geziyordum sizi gördüm ve gözlerim yaşararak okudum yazdıklarınızı heyecanlarınızı. Öncelikle transfer oldukdan sonra hastaymış gibi hareket etmeyin benim bir tane embriyom oluştu ve çok sağlıklı değildi ama allah ol dedi ve oldu. Bu arada bende 10. gün dolmadan idrardan gebelik testi yaptım ve silik bile çıkmadığından çizgi ağlamaktan kendimi hasta etmiştim. Sakin olun dua edin çünkü bu öyle bi durum ki ne kimsenin nede bizim gücümüz yetmez onu yaratmaya. Size ve kendime bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine dualar ediyorum el açıyorumm inşş hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

merhaba,
benim 12. gün degerim-107
14.gün 217
16.gün 590
21.gün degeri 3.934
pazartesi ultrasona gireceğim. son değer iki kat artmadığı için endişeliyim. yorumlayabilecek arkadaş var mı. ?

Herkese merhaba , ben 30 kasım da dondurulmuş çift embriyo transferi yaptırdım ama henüz idrar testi yapmadım cesaret edemiyorum negatifi görme ihtimali bile üzüyo beni.

Herkese merhaba , ben 30 kasım da dondurulmuş çift embriyo transferi yaptırdım ama henüz idrar testi yapmadım cesaret edemiyorum negatifi görme ihtimali bile üzüyo beni.
Ben ilk tüp bebek denememde 8.gun ıdrar testi yapmıştım negatif cıkmişti cok moralim bozulmuştu onıkıncıgune kadar agladım bu ıkıncı tüp bebek denememdi bekledim kan sonucumla ogrendim ve hergun hamileymişim gıbı dusundum aksını soyleyen birsey yoktu cunku bu gunlerın keyfini cıkar inş sonucun pozıtıf olacak guzel dusun

Back
X