- 25 Şubat 2015
- 185
- 201
- 103
- Konu Sahibi almina 5461
-
Amin canım çok sağol inşallah... Senin de değerlerin güzel çıkar umarım. Ben Koç üni. Hastanesi dr. Hande yağmur' a gidiyorum.Ay tabiki bu arada tebrikler :))) bir prens ve prenses geliyor yani ilk bebislerimizi öğrenmiş olduk seninle.inşaallah bundan sonrada hersey senin ve bebeklerin ve hepimiz için iyi gider.
Ayrıntılısıya muaynede baktı yani özel sigırtan mı var canım sen istanbulda nereye gifiyordun canım 13 haftada ayrıbtılı iyi bAkmış valla :) hadi darısı başımıza :))ayrıntılı kontroldü canım her iki bebeğin her şeyine detaylı baktı iç organlarına kan akışına el ayak vs. 14. haftaya başlıyorum bugün 13. doldu. cinsiyet zaten 12. haftada netleşiyormuş aslında araştırmıştım ben bunu. zaten bu haftada yüzde yüz demiyor doktor cinsiyet için. sadece kan tahlilleri 44 tl muayene 122 tl ama bana yine de uygun geldi bu sitede okuduğum diğer fiyatlara göre doktorumuz da çok ilgileniyor sağolsun. tüp bebek doktorumu bıraktım ben 7. haftadan sonra sürekli bakmıyordu zaten ve ücreti çok yüksekti sgk anlaşmalı olmadığından. iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah...
Canım çok sevindim sizin adınıza inş sonuçlarda temiz çıkar ne güEl bir kız bir erkek sağlıklı hayırlı evlat olsunlar darısı başımıza inş :) bende 12+4 de kontrole gideceğim büyük ihtimalle ölçümlerimiz yapılır kan alır mo dpktor bilmiyorum belki bizede cinsiyetlerini söylerler :))Kızlar ölçümler yapıldı sonuçlar birkaç gün sonra çıkacak ama dr ölçüm rakamlarına göre hersey yolunda dedi ve kanama alanım iyice kaybolmuş çok şükür. Ve bizde süpriz olarak cinsiyetleri öğrendik bir kız vé bir oğlumuz Allah nasib ederse olacakmış.ilaçları çok şükür kesti artık kansulandirici ve iğne olan progestan yok yerine decavit vitamin kan hapı ve her akşam progestAn fitil verdi.bizden haberler bunlar.bende sadece 60 tl ödedim muayene ücreti harici.
Sgl canım. Amin darısı başınıza inşaallah.erkek bebek hemen gösterdi kız kesin değil biraz.inşaallah seninkilerde gosterir:)Canım çok sevindim sizin adınıza inş sonuçlarda temiz çıkar ne güEl bir kız bir erkek sağlıklı hayırlı evlat olsunlar darısı başımıza inş :) bende 12+4 de kontrole gideceğim büyük ihtimalle ölçümlerimiz yapılır kan alır mo dpktor bilmiyorum belki bizede cinsiyetlerini söylerler :))
zaten ayrıntılı bakmak üzere çağırmıştı bu sefer için koç üni. hastanesine gidiyorum sgk karşılıyor bir kısmını özel sigortam yok canım yaptıracaktım ama doğumu kapsayanlar çok önceden yapılmalıymış anlamı yoktu.Ayrıntılısıya muaynede baktı yani özel sigırtan mı var canım sen istanbulda nereye gifiyordun canım 13 haftada ayrıbtılı iyi bAkmış valla :) hadi darısı başımıza :))
Amin canım amin sağlıklı sıhatlı plsunlarda bende isterim ama birbkız bir erkek olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşSgl canım. Amin darısı başınıza inşaallah.erkek bebek hemen gösterdi kız kesin değil biraz.inşaallah seninkilerde gosterir:)
Doğru demiştin koç ünvs gittiğini kusura bakma canım ya hadi hayırlısı olsun bende tüp bebek doktoryma gideceğim galıba aklımda orası var en son 7 haftanın sonunda gittim gidince herhalde 12+4 olacağız belki ölçüm yapar o gün telde sırdum kan alıyorlarmış ikili için doktır isterse benim doktor ister mi bilmiyorum 100 tl dediler hakkımızda hayırlısı artıkzaten ayrıntılı bakmak üzere çağırmıştı bu sefer için koç üni. hastanesine gidiyorum sgk karşılıyor bir kısmını özel sigortam yok canım yaptıracaktım ama doğumu kapsayanlar çok önceden yapılmalıymış anlamı yoktu.
Ben transferden sonra 12 gün kullandım canım ara ara kaşıntım oluyordu ama öyle çok sürmedi Zaten 12 gün kullandım azcık morarmıştı göbeğimKızlar kan sulandırıcı iğne vuruldugunuz yerler kasiniomu bn hep gobegimden vurdum şimdiye kadar ve göbegin çok kasiniyo
Canım ben dahà yeni bıraktım benimde vurduğum yerler kasiniyordu ama kasimamaya çalış zaten göbüsler büyüyor gerilmeye başladı çatlak oluşmasın.bebe yağı ile hafif hafif ovarsin hem çatlaklar içinde iyiymiş.Kızlar kan sulandırıcı iğne vuruldugunuz yerler kasiniomu bn hep gobegimden vurdum şimdiye kadar ve göbegin çok kasiniyo
Ahh morarmada lafmi canım çok kötü oldu göbegim artık kola gececem bn de pıhtılaşma olup olmadığı belli değil ama dr yine de doğuma kadar kullan dedi kullanıyorum mecbur ne olur ne olmaz diyeBen transferden sonra 12 gün kullandım canım ara ara kaşıntım oluyordu ama öyle çok sürmedi Zaten 12 gün kullandım azcık morarmıştı göbeğim
Kız hemde nasıl büyüdü göbüş bnm tek olduğu halde büyüdü sizin bide ikiz :) evet doğru bebe yağı yada zeytin yağı ile ovalamam lazım artık deliriyom kasintidan:)Canım ben dahà yeni bıraktım benimde vurduğum yerler kasiniyordu ama kasimamaya çalış zaten göbüsler büyüyor gerilmeye başladı çatlak oluşmasın.bebe yağı ile hafif hafif ovarsin hem çatlaklar içinde iyiymiş.
Doktoruna sor canım benim koldanda yapılabiliyorsa yap canım allah yardımcın olsun yakıyor bayaAhh morarmada lafmi canım çok kötü oldu göbegim artık kola gececem bn de pıhtılaşma olup olmadığı belli değil ama dr yine de doğuma kadar kullan dedi kullanıyorum mecbur ne olur ne olmaz diye
Canim bn crinone yi progestani estrofem mi hepsini 12 hafta girdiğim de bıraktrdi dr um kan sulandırıcı igneye devam sadece.bn o testi hiç duymadım cnm bnm dr ense kalinligina baktı iyi dedi çok şükür kan testini de istersen ver ama sen bilirsin dedi doğru çıkma payı gerçek değil çünkü .hem kötü olsa bile aldrmayacagimdan kendimi boşa strese sokmak ta istemiyorum çok şükür ense kalınlığı normal gerisini allaha tevekkül ediyorum allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.zaten o kadar stresli yollardan gectik bide bunu yüklemek istemiyorum tabi herkesin düşüncesi farklı olur canım sana kalmış birseySelamlar,bende 3.12.2015 de transfer oldum ve şuanda ilk tüp bebek denememle 10+6 günlük hamileyim çok şükür,tüp bebek doktoruma devam ediyorum,yaşım 37.bende buradaki herkes gibi çok zor tedavi sürecinden geçtim ,doktorum bile sonuca şaşırdı ve çok sevindi.çok şükür bugünlere geldik,benim birkaç sorum olacak sizlere,ben transferden sonra crınone jele başlamıştım gebeliğim 10+3 ken doktorum bıraktırdı jeli,ben 12.haftaya kadar kullanırım sanıyordum,sizler kullanıyormusunuz ,yada ne Zaman bıraktınız?birde bana doktorum ikili test yerine harmony testi önerdi,onu yaptırcam ben,bu testi yaptıran yada duyan varmı?
Sagol canim rabbim hepimizin yardımcısı olsun insDoktoruna sor canım benim koldanda yapılabiliyorsa yap canım allah yardımcın olsun yakıyor baya
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayi nasib etsin inşaallah.canım benim 7.hafta gibi kanamam olunca crinone jeli ozaman bırakıp direk progestan günlük iğne başlattı.12 haftam da dün doldu iğneyi bıraktırıp yerine progestan vajinal fitil olarak kullanmamı söyledi ne zaman bırakacağım bilmiyorum.dr banada ikili test yaptırmadı yerine dun ense kalınlığı ölçümü burun kemik yapısı kalbine ve dolaşım sistemine baktı down sendromu için.sonuçları haftaya haber verecekler.Harmony testi teklif etmedi bana.Selamlar,bende 3.12.2015 de transfer oldum ve şuanda ilk tüp bebek denememle 10+6 günlük hamileyim çok şükür,tüp bebek doktoruma devam ediyorum,yaşım 37.bende buradaki herkes gibi çok zor tedavi sürecinden geçtim ,doktorum bile sonuca şaşırdı ve çok sevindi.çok şükür bugünlere geldik,benim birkaç sorum olacak sizlere,ben transferden sonra crınone jele başlamıştım gebeliğim 10+3 ken doktorum bıraktırdı jeli,ben 12.haftaya kadar kullanırım sanıyordum,sizler kullanıyormusunuz ,yada ne Zaman bıraktınız?birde bana doktorum ikili test yerine harmony testi önerdi,onu yaptırcam ben,bu testi yaptıran yada duyan varmı?
34-35 yasindan sonra ikili, üçlü vb taramalardan ziyade anneden kan alinip yurt disina gonderilen harmony vb testler yapiliyor. Bu testler kromozom anomali ve kalp rahatsizliklarina dair %100 e yakin sonuçlar verebiyor. Türkiye 'de yapilamayan bu vb testlerin maliyeti 2 bin civarinda.Selamlar,bende 3.12.2015 de transfer oldum ve şuanda ilk tüp bebek denememle 10+6 günlük hamileyim çok şükür,tüp bebek doktoruma devam ediyorum,yaşım 37.bende buradaki herkes gibi çok zor tedavi sürecinden geçtim ,doktorum bile sonuca şaşırdı ve çok sevindi.çok şükür bugünlere geldik,benim birkaç sorum olacak sizlere,ben transferden sonra crınone jele başlamıştım gebeliğim 10+3 ken doktorum bıraktırdı jeli,ben 12.haftaya kadar kullanırım sanıyordum,sizler kullanıyormusunuz ,yada ne Zaman bıraktınız?birde bana doktorum ikili test yerine harmony testi önerdi,onu yaptırcam ben,bu testi yaptıran yada duyan varmı?
Biogen.com ve gelap.com sitelerine bi bak canim. Harmony testi bu iki firma laboratuvarlari alinan kan ornegini yurt disina gondererek yapiyolar. Sonuc 2 haftaya geliyor. Ayrica harmony testinin kapsami down sendrom riskiymis.Selamlar,bende 3.12.2015 de transfer oldum ve şuanda ilk tüp bebek denememle 10+6 günlük hamileyim çok şükür,tüp bebek doktoruma devam ediyorum,yaşım 37.bende buradaki herkes gibi çok zor tedavi sürecinden geçtim ,doktorum bile sonuca şaşırdı ve çok sevindi.çok şükür bugünlere geldik,benim birkaç sorum olacak sizlere,ben transferden sonra crınone jele başlamıştım gebeliğim 10+3 ken doktorum bıraktırdı jeli,ben 12.haftaya kadar kullanırım sanıyordum,sizler kullanıyormusunuz ,yada ne Zaman bıraktınız?birde bana doktorum ikili test yerine harmony testi önerdi,onu yaptırcam ben,bu testi yaptıran yada duyan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?