- Konu Sahibi almina 5461
-
Bende aldım hamile pantolonu diğer pantolanlarimin belleri olmuyor.birdé Allah nasib ederse 4.aydan sonra noluruz onu hiç bilmiyorum.insAllah iyilerdir bebislerin iyi haberlerini paylaş bizimle bizede Moral olsun.bende çok korkuyorum hayırlısı ile iyi sonuçlar alırız inşallah hepimiz.günaydın benim de karnım normal bi 3 aylık gebeye göre baya çıktı 3 kilo da aldım o kadar bulantıya rağmen. hatta 12. haftada karnım birden pörtledi desem yeridir. pantolonlarım hiç olmuyor hamile kıyafeti aldım internetten bi de bol elbise etek filan. çünkü şimdiden böyleyse bi aya nolurum bilmem. öyle çok da yediğim söylenemez eskiden pek farkım yok hatta önceden daha çok yiyordum sanki. benim de perşembe günü yapılcak ense kalınlığı ölçümü filan bakalım korkuyorum biraz ikisi de iyidir inşallah...
günaydın canım benim bende 11 hafta içerisindeyim cumartesi 12 haftadaya başlamış oluyoruz bende cumartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum arkadaşımın doktoru da ikzilerde ikili test yanıltıcı olabiliyor sadece ense kalınlığına bakıyoruz demiş ona gitmeyi düşünüyorum özel üniversite hastanesi ikili test istedi ve perinatolog bakıyomuş ayrıntılı ultrasyon 12 haftayda 14 hafta arası 800tl yakın para istediler ben ayrıntılı 20 haftada düşünüyorum benimde göbüş az vardı azcık daha çıktı :))Günaydın kızlar,hamilelik nasıl gidiyor.haftalar ilerledikçe göbüşler çıkmaya başladımı.ben hala yatıyorum ve sanki göbeğim çıktı şimdiden.hala ise dönemedimcumartesi günü dr ense kalınlığı ölçümü yapacak.ikizler de kan testi hatalı çıktığı için yapmayacağım dedi.
günaydın canım bende tedaviden 4 kilo aldım öyle kaldım bende aynı yediklerimde değişme yok miğde bulantısı çok fazla yok ama yanma çok fazla oluyor .bende kendime hamile pantolonu aldım .inş. bebişlerin ikiside iyidir canımgünaydın benim de karnım normal bi 3 aylık gebeye göre baya çıktı 3 kilo da aldım o kadar bulantıya rağmen. hatta 12. haftada karnım birden pörtledi desem yeridir. pantolonlarım hiç olmuyor hamile kıyafeti aldım internetten bi de bol elbise etek filan. çünkü şimdiden böyleyse bi aya nolurum bilmem. öyle çok da yediğim söylenemez eskiden pek farkım yok hatta önceden daha çok yiyordum sanki. benim de perşembe günü yapılcak ense kalınlığı ölçümü filan bakalım korkuyorum biraz ikisi de iyidir inşallah...
Günaydın kızlar,hamilelik nasıl gidiyor.haftalar ilerledikçe göbüşler çıkmaya başladımı.ben hala yatıyorum ve sanki göbeğim çıktı şimdiden.hala ise dönemedimcumartesi günü dr ense kalınlığı ölçümü yapacak.ikizler de kan testi hatalı çıktığı için yapmayacağım dedi.
Sanırım ikiz olmaları göbüşün erken çıkmasına sebeb oluyor:)evet ikili testte kan sonuçları yanıltıcı çıkabiliyormus.é tabi buda gereksiz üzüntü strese sebeb olacak bizde.2016 ikiz anneleri diye bir sayfa var orada daha ileri tarihli anneler yaptıran da var yaptırmayan da.yaptırıp doğru sonuç alan bazende yanlış çıkanlar olmuş ayrıntılı da doğrusunu ogrenebilmisler.dr un yönlendirir seni zaten.inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar canım dualarımız da birbirimizi unutmayalım.Canım selam. Göbeğim çıktı hatta biraz fazla bile çıktı sanırım benim. 3 kilo aldım şimdiden ve kendi pantolonlarımı giymeyi çoktan bıraktım :) İkili teste şaşırdım şimdi. Bende tam 11 haftalık olmayı bekliyorudum 2 li test için. Demek olmuyor. Şubatın ilk haftasında kontrole gideceğim. Sanada tekrar geçmiş olsun diyorum. Dinlen boşver.. :)
ilk defa duyuyorum böyle bir şeyİkiz anneleri doktorunuz rahmin ağzına dikiş atması gerektiğni soyledimi benm doktor 12 haftada çağrdı hem testler yapılcal hemde dikiş atcaz bebekler buyudukçe sorun olabilir dedi
bilmiyorum canım merak ettim ama şu anda çok bize de bilgi verirsin burdanBenm rahmin kenarındalar galiba
bazı doktorlar malasef düşünmeden konuşuyor benim bebeklerin arasında da hep 4 gün fark oluyor bende 7 . haftadan sonra tüp bbek doktoruma gitmedim 200 tl muayne parası istediler .eve yakın hastanelerden birkaçına gittim ama hala hangi hastanede devam edeceğim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ;:)ben memoriale tedavi gördüm 7. haftada tüp bebek doktoruma gittim para almadılar sonra tekrar çağırdı gittim 360 tl istedi vermedim tabi sonra 11. haftamda başka doktora başladım sonuçta zaten tüp bebek doktorum devamlı takip yapmayacağını söyledi ona para vermek boşuna olacaktı başından itibaren en azından aynı doktora devam edeyim dedim. bu arada tüp bebek doktorum bana ikizlerden biri devam etmez %99 dedi diğerinden 1 hafta geri diye oysa 11. haftada ikisi de sağlıklı görünüyor dedi şimdiki doktorum ikiside gününe göre normal dedi. ben zannetmiştim ki birisinin gelişimi normalden 1 hafta geride oysa diğeri 4 gün öndeymiş yani minik olan sadece 3 gün gerideymiş. iyi ki de ona devam etmemişim boşuna moralim bozulmuştu. inşallah bu haftada bebeklerimin gelişiminin sağlıklı devam etmiş olduğunu görürüm. bu arada doktorum bana 2li testten bahsetmedi ayrıntılı bakacağım dedi sadece test yapar mı bilmem.
Canım ben tüp bebek dr ma devam ediyorum.ve bana söylediği ikili testde bazı ölçümler yapılıp kan testi ilede desteklenirmis.ikizler de ise ense kalınlığı burun.kemik oluşumu bunlara bakılacakmis.Kızlar bişey soracağım sizler ikili test için sadece ense kalınlığına baktıracaksınız galıba bende öyle düşünüyorum tüp bebek doktorunuz mu yapacak ölçü mü ? hala tüp bebek doktorunuza devam ediyor musunuz?
Rahim agzi uzunluğu ölçümü yapmadan neden dedi bende merak ettim.serklaj işlemi diyorlar sanırım rahim ağzı yetmezliginde ve erken doğumu önlemek için yapılıyor.bende gittiğimde ölçüm yaptırıp gerekirse dikiş artıracağım.inş bebeklerimiz vakti zamanında sağlıklı sıhhatli dogarlar.İkiz anneleri doktorunuz rahmin ağzına dikiş atması gerektiğni soyledimi benm doktor 12 haftada çağrdı hem testler yapılcal hemde dikiş atcaz bebekler buyudukçe sorun olabilir dedi
anladım canım bende 7 haftadan sonra gimedim tüp bebek doktoruma erken mi bıraktım ki acaba önümüzdeki hafta gitsem 12+1 yada 12+3 falan muayne için geç kalmış olmam dimiCanım ben tüp bebek dr ma devam ediyorum.ve bana söylediği ikili testde bazı ölçümler yapılıp kan testi ilede desteklenirmis.ikizler de ise ense kalınlığı burun.kemik oluşumu bunlara bakılacakmis.
Teşhis olarak ne koydu canım rahim ağzı yetmezliğinde dikiş yani serklaj işlemini yapıyorlar. Sadece ikiz diye mantıklı gelemdi baska doktora mi gitsen acabaİkiz anneleri doktorunuz rahmin ağzına dikiş atması gerektiğni soyledimi benm doktor 12 haftada çağrdı hem testler yapılcal hemde dikiş atcaz bebekler buyudukçe sorun olabilir dedi
Benim ki doğuma kdr takibi yapıyor ben oyüzden devam ettim.bence iyi bir dr bulabilirsen hastane olarakta doğum yapabileceğin tabi bebek yoğun bakım ünitesi olan bir hastane olmasına çok dikkat etMen lazım öyle de devam edebilirsin.geç kalmış sayılmazsin bence tam testlerin zamanı zaten.çok şükür bu haftaya kdrda gelmişsin.benim kanamadAn sebeb guvenebilecegim biyer olması gerekiyordu.muayene ücreti bizde de 200 olduanladım canım bende 7 haftadan sonra gimedim tüp bebek doktoruma erken mi bıraktım ki acaba önümüzdeki hafta gitsem 12+1 yada 12+3 falan muayne için geç kalmış olmam dimi
Teşhis olarak ne koydu canım rahim ağzı yetmezliğinde dikiş yani serklaj işlemini yapıyorlar. Sadece ikiz diye mantıklı gelemdi baska doktora mi gitsen acaba
Aslında doktorumu çok seviyordum ama yolu uzak ve tek gidemiyorum cumarteside bizi kabul etmiyorlarBenim ki doğuma kdr takibi yapıyor ben oyüzden devam ettim.bence iyi bir dr bulabilirsen hastane olarakta doğum yapabileceğin tabi bebek yoğun bakım ünitesi olan bir hastane olmasına çok dikkat etMen lazım öyle de devam edebilirsin.geç kalmış sayılmazsin bence tam testlerin zamanı zaten.çok şükür bu haftaya kdrda gelmişsin.benim kanamadAn sebeb guvenebilecegim biyer olması gerekiyordu.muayene ücreti bizde de 200 oldubi muayene bi kontrol şeklinde suan.
Artık lekelenmeye döndü çok şükür kanama bolgemde azalmış. Sen nasılsın canım devam ediyor muC
Canım sen nasılsın.kanaman durmustur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?