2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Karar vermek zormuş.benim dr da acıbadem ile anlaşmalı onun hastanelerinde doğum yaptırıyor ama kanamalardan korkuma nekdr Vs hıç arastirmadim:)inşallah en iyi dr à karar verirsin canım ya.

Bende kahverengi akıntı şeklinde geliyor benimde kanama bölgesi küçülmüş ama lekeler bitmiyor ne yazıkki inş ikimizinde bir An önce biter canım.
İnşallah canım benim sanada dua etmeye çalışıyorum inşallah Rabbim sag salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
2 hafta mi var aramızda seninle :))

Karar vermek zormuş.benim dr da acıbadem ile anlaşmalı onun hastanelerinde doğum yaptırıyor ama kanamalardan korkuma nekdr Vs hıç arastirmadim:)inşallah en iyi dr à karar verirsin canım ya.
Evwt ya çok zormuş allah yardımcımız olsun güzel dileklerinlz için teşekkürler:))

selam arkadaşlar, bugün aklıma takılan bir konuyu size de sorup durumlarınızı öğreneyim dedim ikizlerde karın gerçekten normalden önce mi çıkıyor yoksa benim ki kilodan mı merak içindeyim. konumuzda ki bir çok kişi ikiz beklediğinden sizlere de sorayım dedim. ben 52den 55 kiloya çıktım tedavi ve gebelik sürecini içeren 3 aylık dönemde. ama son bir haftadır göbeğim baya fark edilir oldu geçen hafta bu kadar yoktu siz ne alemdesiniz?

Canım ben tüp bebek dr ma devam ediyorum.ve bana söylediği ikili testde bazı ölçümler yapılıp kan testi ilede desteklenirmis.ikizler de ise ense kalınlığı burun.kemik oluşumu bunlara bakılacakmis.
Alttan baktı rahmi inceledi canm ondan sonrada dikiş atalmm bidahaki geldiğğnde dedi bu dikiş nasıl oluyorkı acıyormu kanama oluyormukı

Merhaba, bende senin gibiyim. Göbeğim normalden önce çıktı. Ve tedavi süresi dahil şuanda 3 kilo almış durumdayım. Mide bulantım vs olmadı. Yani yemeğimi normal yedim. Fazlamı aldım acaba diye düşünüyorum bende ancak çokda takıldığım söylenemez. Önğmüzdeki hafta doktora kilo durumumu da soracağım. Ancak aburcubur ve gereksiz karbonhidrat almadıktan sonra normal şekilde beslenerek kilo alıyorsan yapacak birşeyde yok demektir. Zaten ikiz oluca normalden fazla alınıyormuş kilo.

bende tedavi sürecimde 4 kilo aldım 66 kiloydum tedavi ve şu duruma gelene kadar 4 kilo aldım ve 70 kiloyum şuan ebnim az göbeğim vardı ama şuan baya var yani göbeğim ikiz diye galıba canım çabuk çıkıyor

Alttan baktı rahmi inceledi canm ondan sonrada dikiş atalmm bidahaki geldiğğnde dedi bu dikiş nasıl oluyorkı acıyormu kanama oluyormukı
Rahim ağzına alttan bakılıyor evet.demekki dr gerek gördü dikişe.serklaj işlemi diye geçiyor canım 2016 ikiz annelerinde bur arkadaş attirmisti.hatta o sırf garanti olsun diye yapmıştı.3 gün yatmış ozaman dikislerden sebeb ama çok ağrı sizi olmuyormus okuduğum kadariyla zaten çok az anestezi altında dikiyorlarmis.gerekiyorsa eğer içinı ferah tut hersey iyi olur inşaallah.

Bende aynı durumdayım baya bi göbüş var.benimde Son bir haftada oldu.aslında çok kiloda almadım ben.ama çıktı herkez ikiz olduğu içindir diyor.

tek olmadığıma sevindim vallahi ben de böyle giderse çok şişeceğim filan diye düşünmeye başladım demek normalmiş. ama ben yine de yemeklerimden kısmadan ama aşırıya da kaçmadan beslenmeye dikkat edeceğim malum zaten normalden fazla kilo alacağız sonra şekerdi tansiyondu uğraşmayalım :) cevaplar için teşekkürler...

Uyutcaklarmı ben korkarm bıde kan sulandrcı kullanıyorm bşey olurmuki

evet dikkatli yemek lazım :) sağlıklı beslenmek abur cubur dan uzak durmak lazım sizin kilomuz iyi ama maşallah :)

Günaydın arkadaşlar dün kontrole gittim şimdilik her şey normal görünüyordu gelişim açısından. Sadece doktor bebeklerden birine giden beslenme damarlarının tek olabiliceğinden şüphelendi net görülemiyor dedi. Net olmadığı için de korkutmamak için çok bilgi vermedi çünkü bunun yanında fiziksel bulgularda da anormallik olursa sıkıntı doğurabiliyormuş onlar normaldi çok şükür. İkili test için kan verdim bunun yanında bi iki test daha istedi testler için toplamda 44 tl ödedik sgk karşılıyordu bir kısmını. Ultrasonda da neredeyse bir buçuk saatten fazla baktı karından ve sonra alttan. Bebeklerin cinsiyetlerini de %90 oran vererek söyledi biri kız biri erkek bu beni çok mutlu etti. Test sonuçlarını da buradan paylaşacağım. Lütfen herkes kontrollerini vs. paylaşsın. Hepinizi öpüyorum...

Canım iyi olmanıza sevindim inş test sonucunda iyi çıkar neden 1.5 saate yakın inceledi onu anlamadım ayrıntılı ultrasyon mu yaptı size 44 tl çok iyi tutmuş canım özel hastane mi sen tüp bebek doktoruna mı devam ediyorsun . Cinsiyetlerini çok erken öğrenmişsin sanki canım :) hakkında hayırlısı olsun :)) kaçıncı haftadasın tam olarak

ayrıntılı kontroldü canım her iki bebeğin her şeyine detaylı baktı iç organlarına kan akışına el ayak vs. 14. haftaya başlıyorum bugün 13. doldu. cinsiyet zaten 12. haftada netleşiyormuş aslında araştırmıştım ben bunu. zaten bu haftada yüzde yüz demiyor doktor cinsiyet için. sadece kan tahlilleri 44 tl muayene 122 tl ama bana yine de uygun geldi bu sitede okuduğum diğer fiyatlara göre doktorumuz da çok ilgileniyor sağolsun. tüp bebek doktorumu bıraktım ben 7. haftadan sonra sürekli bakmıyordu zaten ve ücreti çok yüksekti sgk anlaşmalı olmadığından. iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah...

Bende birazdan ense kalınlığı ölçümü için dr gideceğim inşaallah.dua edin nolur hersey iyi gitsin.bende dönünce paylaşırım. Canım bu arada nereye dr gidiyorsun sen???

Ay tabiki bu arada tebrikler :))) bir prens ve prenses geliyor yani ilk bebislerimizi öğrenmiş olduk seninle.inşaallah bundan sonrada hersey senin ve bebeklerin ve hepimiz için iyi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…