Doğuma Hazırlık 2015 kız senesimi erkek senesimi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mavipelican

huzur istıyorum
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
747
894
kızlar yeni hamıle olduğumu öğredim tabıykıde ilk isteğim sağlıklı olması fakat size bi sorum olucak etrafınızdakı hamılelerden yola cıkarak cvp yazarsanız sevinirim tabıykide rabbım bılır doğruyu ona bi lafım yok fakat bn 2015 mayısta hamıle kaldım 2016 subat doğum gözüküyor sizce 2015 kız senesimi erkek senesimi

kızlar yeni hamıle olduğumu öğredim tabıykıde ilk isteğim sağlıklı olması fakat size bi sorum olucak etrafınızdakı hamılelerden yola cıkarak cvp yazarsanız sevinirim tabıykide rabbım bılır doğruyu ona bi lafım yok fakat bn 2015 mayısta hamıle kaldım 2016 subat doğum gözüküyor sizce 2015 kız senesimi erkek senesimi
Cnm benim ilk gebeligim, kız olucak allah izin verirse.. Etrafimdada kime sorsam kız diyolar.. Bilmiyorum artik, hayirlisi olsun seninde..

ben de Rabbim nasip ederse ocak sonu gibi bebeğimi kucağıma alacam inşallah sağlıklı olsunlar da ben kız çocuklarını çok seviyorum Rabbim nasip ederse kız olmasını istiyorum bu arada ilk bebek hayırlısı artık:)

Allah'ın izni ile bende Şubat başı kucağıma alıcam ilk bebeğimiz :) kız erkek fark etmez sağlıklı olsun ama şimdiden çook merak ediyorım :)))

Bende allahın izniyle Eylul ayında dogum yapıcam
Erkek olucak
Ve cevremnde cok hamıle var . Hepsı erkek .
sadece 2 tanesi kız :))

2015 te dogacak olanlarin cogunlugu erkek, 2016 da dogacak olanlarinsa kiz olacagini düsünüyorum.

canım benım tahmını dogumum 26 kasım 2015 bebeğimin cinsiyeti erkek :)

X