İnşallah canım.ben soğan kürü yaptım olmadı incire geçtim ama bi hafta yapabildim.adet olursam diğr ay devam etcem.yine olmazsa kızların denediği diğer ot mot ne varsa yiyecegim artık:)) cuma adet olmam lazım bakalım olcak mı nasip.
İnaşallah hemen faydasını görürsün canım biz elimizden geleni yapalım elimizden gelmeyen içinde Allaha el acalım nasip kısmett demekki vakti var inş. Bu kış vaktimiz gelmiştirBende sogan kuru yapiyorum bakalim ne olcak
Insaallah canim aslinda pek umitli degilim cikolata kisti var bende sizdeki sorun nedirİnaşallah hemen faydasını görürsün canım biz elimizden geleni yapalım elimizden gelmeyen içinde Allaha el acalım nasip kısmett demekki vakti var inş. Bu kış vaktimiz gelmiştir
Insaallah canim aslinda pek umitli degilim cikolata kisti var bende sizdeki sorun nedir
Insaallah canim aslinda pek umitli degilim cikolata kisti var bende sizdeki sorun nedir
Kızlar merhaba .Ben soğan kürü yapıyorum. 9 bitti 10.güne başlayacağım. İnşallah bu yıl rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Cok gecmis olsun canim Allah yardimcimiz olsunÜmidin hep olsun kumral cikolata kisti tanıdığım arkadaşların çocukları var tedavi gerejiyosa ihmal etme canım,herşey nasip vakti saati vardır, ayrıca tatlım uyguladığın kürlere inanki faydası olsun
Baa gelince benim şuan sorunum yok eşiminde yok ben loperıskopi ufak bi ameliyat artu rahim filim sonra histeroskopi oldum ve başlamışken tüp bebek yaptırım ve ilk denemede olmuştu ama erken doğumla kaybettim şimdi doğal yolla hamile kalmak istiyorum eşim iş için yurt dışına cıkıyodu artık hep yanı da kürlerle inş doğal yolla hamile kalırız
inşallah işe yarar ben soğan ve incir kürünü beraber yaptım ama bi faydası olmadıİnşallah canım.ben soğan kürü yaptım olmadı incire geçtim ama bi hafta yapabildim.adet olursam diğr ay devam etcem.yine olmazsa kızların denediği diğer ot mot ne varsa yiyecegim artık:)) cuma adet olmam lazım bakalım olcak mı nasip.
amiiin allah isteyip dileyen herkese nasip etsinAmiiiiinnnn canım evlat kokusuna hasret olan herkeslere rabbım nasip etsin
cok gecmıs olsun basın sagolsın allahım bırdaha yasatmasın en guzell seyler olsun omrumde bundan sonra arkadasımmm2015 yeni umudum klomen tedavisi oldum sonuc alamadım tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım lakin erken doğumla bebeğimi kaybettim aradan bir yıl gecti, tekrar tüp bebeğe başlamadan önce kürlerle normal yolla hamile kalmak istiyorum, bal+tarcın+çörek otu karışımına başlayalı 2.gün bakalım Rabbim nasip edecekse vesile olur inş.
İnşallah isikaypar Takdiri ilahi demekten başka yapacağımız bişe yok hakkımda hayırlısı öylemiş, inşallah tüpbebek tedavisi gerek olmadan bu kürle hamile kalırım tabi isteyen herkese Rabbim nasip etsinınsallahhhh herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?