2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sm34

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
396
290
333
2015 yeni umudum klomen tedavisi oldum sonuc alamadım tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım lakin erken doğumla bebeğimi kaybettim aradan bir yıl gecti, tekrar tüp bebeğe başlamadan önce kürlerle normal yolla hamile kalmak istiyorum, bal+tarcın+çörek otu karışımına başlayalı 2.gün bakalım Rabbim nasip edecekse vesile olur inş.

Kimse katılmamış :))))) kendim kendime yazıyorum :)))
Ben küre devam ediyorum bakalım ilk ayda sonuc alanlar var inş. Bede ilk ayda istediğim sonucu alırım

İnşallah canım.ben soğan kürü yaptım olmadı incire geçtim ama bi hafta yapabildim.adet olursam diğr ay devam etcem.yine olmazsa kızların denediği diğer ot mot ne varsa yiyecegim artık:)) cuma adet olmam lazım bakalım olcak mı nasip.​

Bende sogan kuru yapiyorum bakalim ne olcak

Soğan ve inciri bende yaptım olmamıştı ama benim hatam bi kez denedim bıraktım bide eşim sürekli yanımda olmuyodum artık sürekli yanımda bu kürüde en az 3 ay deniycem olmassa dediğin gibi ot mot ne varsa yiycem :)))) inşallah adet olmassında ottan mottan kurtulursun

Bende sogan kuru yapiyorum bakalim ne olcak
İnaşallah hemen faydasını görürsün canım biz elimizden geleni yapalım elimizden gelmeyen içinde Allaha el acalım nasip kısmett demekki vakti var inş. Bu kış vaktimiz gelmiştir

Kızlar merhaba .Ben soğan kürü yapıyorum. 9 bitti 10.güne başlayacağım. İnşallah bu yıl rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder.

İnaşallah hemen faydasını görürsün canım biz elimizden geleni yapalım elimizden gelmeyen içinde Allaha el acalım nasip kısmett demekki vakti var inş. Bu kış vaktimiz gelmiştir
Insaallah canim aslinda pek umitli degilim cikolata kisti var bende sizdeki sorun nedir

Insaallah canim aslinda pek umitli degilim cikolata kisti var bende sizdeki sorun nedir

Ümidin hep olsun kumral cikolata kisti tanıdığım arkadaşların çocukları var tedavi gerejiyosa ihmal etme canım,herşey nasip vakti saati vardır, ayrıca tatlım uyguladığın kürlere inanki faydası olsun
Baa gelince benim şuan sorunum yok eşiminde yok ben loperıskopi ufak bi ameliyat artu rahim filim sonra histeroskopi oldum ve başlamışken tüp bebek yaptırım ve ilk denemede olmuştu ama erken doğumla kaybettim şimdi doğal yolla hamile kalmak istiyorum eşim iş için yurt dışına cıkıyodu artık hep yanı da kürlerle inş doğal yolla hamile kalırız

Cok gecmis olsun canim Allah yardimcimiz olsun
Bende soganla basliyim dedim bakalim hayirlisi

inşallah işe yarar ben soğan ve incir kürünü beraber yaptım ama bi faydası olmadı

Çörek otu ve tarcını kullaımına 3-4 gün daha devam edip bırakıcam, inş. İlk denememde sonuc alırım ama diyeceğim şuki daha önce klomen tedavisi gördüğüm zamanlardaki gibi yumurtalıklarımın geliştiğini hissediyorum zaman zaman sağ yada sol kasığımda hafif ağrılar oluyo yumurtaları büyüttüğü kesin tabi sonuc nasıl olur bilemem inşallah ilk seferde hamile kalırızda başka kürler arayışana girmeyiz,

Merhaba arkadaşlar bu kürleri nerden bulacağım incelemek istiyorum bende.. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah .. ınsallah bize de ..

Mehaba canım bende internette araştırma yaparken rastladım bu kürlerle hamile kalanların paylaşımları bal + çörek + tarcın ile hamile kalanlar var bende ilk bu ay başladım 3 ay devam etmeyi düşünüyorum Rabbım nasip ederse vesilem olucak bir çok kişide faydalıolmuş

cok gecmıs olsun basın sagolsın allahım bırdaha yasatmasın en guzell seyler olsun omrumde bundan sonra arkadasımmm

ınsallahhhh herkeseee
İnşallah isikaypar Takdiri ilahi demekten başka yapacağımız bişe yok hakkımda hayırlısı öylemiş, inşallah tüpbebek tedavisi gerek olmadan bu kürle hamile kalırım tabi isteyen herkese Rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…