2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mehaba canım bende internette araştırma yaparken rastladım bu kürlerle hamile kalanların paylaşımları bal + çörek + tarcın ile hamile kalanlar var bende ilk bu ay başladım 3 ay devam etmeyi düşünüyorum Rabbım nasip ederse vesilem olucak bir çok kişide faydalıolmuş
slm arkadaşım bende tedaviyi bir süre ara verip doğal yolları denemek istiyorum çörek otu bal tarçın a niyetlendim ama bazıları normal balla bazıları kestane baliyla yapmış sen nasıl yapıyorsun hangi bal ve oranlarını paylasirsan çok sevinirim

slm arkadaşım bende tedaviyi bir süre ara verip doğal yolları denemek istiyorum çörek otu bal tarçın a niyetlendim ama bazıları normal balla bazıları kestane baliyla yapmış sen nasıl yapıyorsun hangi bal ve oranlarını paylasirsan çok sevinirim

Tatlım ben göz kararı yaptım ama okuduğum ve araştırdığım kadarıyla kestane balını tavsiye ediyolar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 112
Resim cekmiştim karışımı okuyunca yukarda paylaştım resmi görebiliyomusunuz ama ben adetin 5 gününde okuduğum için 5. Günü başlamış oldum inş. Olmassa öbür ay tam bu tarıfe uyarak yapıcam inş. Hemen sonuc alırz

Bende bu ay hayıt tohumu suyu ile arı sütü poleni kapsülü içiyorum ayrıca belime yakı yapıştırttım, geçen ay aşılama yaptırmıstım tutmadı, eşimde de bende de sorun görünmüyor hsg cektirdim histeroskopi çektirdim ama bişey çıkmadı nasip kısmet belki kürlerle olur bebişlerimiz inşallah :anneadayı:

Tatlım ben göz kararı yaptım ama okuduğum ve araştırdığım kadarıyla kestane balını tavsiye ediyolar
Teşekkür ediyorum cnm peki bu tarifi paylaşan arkadas hamile kalmış mi bu konuda bilgin var mı yani olumlu sonuç alan var mı diye merak ettim

Teşekkür ediyorum cnm peki bu tarifi paylaşan arkadas hamile kalmış mi bu konuda bilgin var mı yani olumlu sonuç alan var mı diye merak ettim
Evet tatlım hamile kalmış ve biçok kişi hamile kalmış bazıları ilk ayında bazıları 2.yada3.ayında kalmış bende bu yüzden 3 ay bu kürü uyguluycam bu ay sade bçt karışımı olmassa bidahaki ay yanında incir yemeğide düşünüyorum nasipse olucaktır inş.
İlac değil ne kaybederizki doktorlara gimekten gına geldi ara vermişken yapmak istedim

Bende bu ay hayıt tohumu suyu ile arı sütü poleni kapsülü içiyorum ayrıca belime yakı yapıştırttım, geçen ay aşılama yaptırmıstım tutmadı, eşimde de bende de sorun görünmüyor hsg cektirdim histeroskopi çektirdim ama bişey çıkmadı nasip kısmet belki kürlerle olur bebişlerimiz inşallah :anneadayı:

İnş. Faydasını hemen ilk ayda görürsün canım, bendede eşimdede sorun yok dua ediyorum burdaki hepimize en kısa zamanda inş, hamile kalırız

İnş. Faydasını hemen ilk ayda görürsün canım, bendede eşimdede sorun yok dua ediyorum burdaki hepimize en kısa zamanda inş, hamile kalırız
İnşallah canım yinede umutlanmak istemiyorum bakalım, biz elimizden geleni yapalımda gerisi takdiri ilahi :110:

Cadıprensess canım seni çok iyi anlıyorum ama ümitsizde olmuyoki :(((bende kendimi kaptırmıyorum negatif sonucları almanın nekadar yıkıcı olduğunu biliyorum, kendini kaptırmamaya çalışıyorum kendimi dinlememeye calışıyorum dinlemiyorumda zatwn şuan yumurtlama dönemimdeyim bu kürde bende ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde şiddetli mide bulantısı ve sankı klomen hapı aldığımda alt karnımda şişlik hisedersim ve dr. Yumurtaların büyümüş o yüzden böle şişlik hissediyosun demişti aynı hisler var ve mide bulantısıda eklendi resmen yumurtlama günümü çok şiddetli hisediyoru, elbette Rabbimin mucisezidir nezaman olacağını hayırlı vaktı Rabbım benden iyi bilir ben sürekli dua ediyorum, zaman zaman çok üzüldüğüm oluyo kaybettiğim yavrumun yüzü gözümün önünden gitmiyo okadar tatlıydıkı özlüyorum, asla isyan etmiyorum içimde fırtınalarda kopsa dilimde dua olsun istiyorum çok şükürki sağlığımız yerinde, Allahtan ümidimi kesmeyeceğim Rabbim bizede verecektir dualrımız bir olsun

2015 yeni umudum klomen tedavisi oldum sonuc alamadım tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım lakin erken doğumla bebeğimi kaybettim aradan bir yıl gecti, tekrar tüp bebeğe başlamadan önce kürlerle normal yolla hamile kalmak istiyorum, bal+tarcın+çörek otu karışımına başlayalı 2.gün bakalım Rabbim nasip edecekse vesile olur inş.
ben de iki aydır yapıyorum hormonlarıma ve yumurtalarıma çok iyi geldi

Bu kürle denemeye başladığım ilk ay 3 ay denemeye karar verdim olmassa tekrar tüp bebek tedavisini başlamayı düşünüyorum, sonucta tüp bebektede Rabbim ol demedikten sonra yine olmuyo nasip ve dua ile olucak inş.Rabbim doktorlara muhtac etmeden doktor doktor dolaşmadan hamile kalmamızı nasip etsin, bu yokluyu ceken bilir bu özlemi hasreti cekmeyen anlamaz,

ben de iki aydır yapıyorum hormonlarıma ve yumurtalarıma çok iyi geldi
Bunu duyduğuma sevindim rose inş. Hamile kalırsın bu kürle çok hamile kalanlar var hem nette okudum hm cevremde duydum bazısı ilk ay bazısı 3. Yada 4. ayda ne kaybedrizki zaten zararlı bi ilac değil çörek otu ile ilgili Peygamber efendimizin bi hadisi bile var ölüm dışında herşeye faydalıymış

Bunu duyduğuma sevindim rose inş. Hamile kalırsın bu kürle çok hamile kalanlar var hem nette okudum hm cevremde duydum bazısı ilk ay bazısı 3. Yada 4. ayda ne kaybedrizki zaten zararlı bi ilac değil çörek otu ile ilgili Peygamber efendimizin bi hadisi bile var ölüm dışında herşeye faydalıymış
tabi tabi aynen öyle... ben ilk ay soğan kürü, ikinci ve üçüncü ayda çörek otu bal tarçın yaptım ve bu ay inanılmaz güzel büyüdü yumurtalarım çok şaşırdım. ama maalesef doktorum bu ay korun demişti bana rahim ağzı iltihabından dolayı ilaç yazmıştı çünkü. ama tam da yumurtamın çatladığı gün korunmadık (isteyerek olmadı) adetime 5 gün var bekliyorum

tabi tabi aynen öyle... ben ilk ay soğan kürü, ikinci ve üçüncü ayda çörek otu bal tarçın yaptım ve bu ay inanılmaz güzel büyüdü yumurtalarım çok şaşırdım. ama maalesef doktorum bu ay korun demişti bana rahim ağzı iltihabından dolayı ilaç yazmıştı çünkü. ama tam da yumurtamın çatladığı gün korunmadık (isteyerek olmadı) adetime 5 gün var bekliyorum

İnşallah hamile kalırsın ve iltahap ta birden yok olur güzel Allahım nelere kadirki yeterki biz bize düşeni yapalım inş. İstediğin sonucu alırsın canım

İnşallah hamile kalırsın ve iltahap ta birden yok olur güzel Allahım nelere kadirki yeterki biz bize düşeni yapalım inş. İstediğin sonucu alırsın canım
sağol canım inş hepimizin gönlüne göre verir rabbim

sağol canım inş hepimizin gönlüne göre verir rabbim
vajinal bir köpük verdi doktor. içeri doğru sıkıyorsun rahim ağzı yarası ve iltihabını yok ediyor. bir haftadır kullanıyorum azaldı iltihabım

Cadıprensess canım seni çok iyi anlıyorum ama ümitsizde olmuyoki :KK43:((bende kendimi kaptırmıyorum negatif sonucları almanın nekadar yıkıcı olduğunu biliyorum, kendini kaptırmamaya çalışıyorum kendimi dinlememeye calışıyorum dinlemiyorumda zatwn şuan yumurtlama dönemimdeyim bu kürde bende ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde şiddetli mide bulantısı ve sankı klomen hapı aldığımda alt karnımda şişlik hisedersim ve dr. Yumurtaların büyümüş o yüzden böle şişlik hissediyosun demişti aynı hisler var ve mide bulantısıda eklendi resmen yumurtlama günümü çok şiddetli hisediyoru, elbette Rabbimin mucisezidir nezaman olacağını hayırlı vaktı Rabbım benden iyi bilir ben sürekli dua ediyorum, zaman zaman çok üzüldüğüm oluyo kaybettiğim yavrumun yüzü gözümün önünden gitmiyo okadar tatlıydıkı özlüyorum, asla isyan etmiyorum içimde fırtınalarda kopsa dilimde dua olsun istiyorum çok şükürki sağlığımız yerinde, Allahtan ümidimi kesmeyeceğim Rabbim bizede verecektir dualrımız bir olsun
Başın saolsun canım :110: dogumdamı kaybettin senin adına çok üzüldüm, bende geçen ay aşılama yaptırmıştım bende de belirtiler vardı ama kullandıgım iğnelerden olmuş kendimi çok kaptırmıştım bu sefer olacak diye ama daha test günüm gelmeden adet oldum herkesin haberi vardı tamda yılbaşı günü kan testi yaptıracaktım o günden 2 gün önce adet oldum herkes sonucu öğrenmek için aradıklarında telefonu açmadım ağladım eşim saolsun o yanımda oldu yeni yeni atlatıyorum şimdide ümitlenmek istemiyorum yine aynısı olacak diye bu ayda olmazsa akışına bırakacam yaza kadar yazın tüp bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmaz Allahım bizede o mutlulugu yaşatır

Bu kürle denemeye başladığım ilk ay 3 ay denemeye karar verdim olmassa tekrar tüp bebek tedavisini başlamayı düşünüyorum, sonucta tüp bebektede Rabbim ol demedikten sonra yine olmuyo nasip ve dua ile olucak inş.Rabbim doktorlara muhtac etmeden doktor doktor dolaşmadan hamile kalmamızı nasip etsin, bu yokluyu ceken bilir bu özlemi hasreti cekmeyen anlamaz,
Aynen öyle ..Allah hepimizin yardımcısı olsun.. o yokluğu özlemi hasreti bilen bilir.. bebek kokusu isterim mi bir insan ya istiyorum işte Rabbim tez zamanda ol de sağlıklı bebekler versin. Amin

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim ve bu ilk yorumum ama yaklaşık 2 yıldır yazıları okuyorum 2.5 yıllık evliyim ilk hamileliğin kendiliğinden olmuştu ama kürtaj olmak zorunda kaldım:(sonrasında da hamile kalamiyorum 1 kez tup bebek tedavisi oldum.negatif. rahim duvarimda incelme oldu esimdede sSperm sayısında da hareketinde de azlik varken doğal yoldan nasıl hamile kaldım ona şaşırıyorum.rezervim çok iyi ama kalitesini artirmamiz lazım dedi doktor ben de çakşırkkökü suyu içiyorum(aktar ısrarla tavsiye etti bayanlarda yumurta kalitesini inanılmaz etkiliyormus) artı arı bal polen macunu yiyorum eşime de çakşır kokunun hapini siparis verdikleri de ben acve hurması yemeye başlicam rahim kasları icin

Bu arada tup bebek tedavisinin etkileri hala devam ediyor yaklaşık 1 ayı geçgin kanamalarim oluyor bitecek gibi oluyor ertesi gün tekrar ilk mens günü gibi başlıyor sizde de böyle oldu mu tup bebek tedavisi görenler de??

Back
X