2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu durumdayken ben çakşır koku suyunu içiyorum acaba içmesem mi diyorum belki o da kanamayi tetikliyordur ne dersiniz?

Bu arada tup bebek tedavisinin etkileri hala devam ediyor yaklaşık 1 ayı geçgin kanamalarim oluyor bitecek gibi oluyor ertesi gün tekrar ilk mens günü gibi başlıyor sizde de böyle oldu mu tup bebek tedavisi görenler de??

Tatlım bende öle bişe olmamıştı istersen doktoruna danış boşa stres yapma

Bu durumdayken ben çakşır koku suyunu içiyorum acaba içmesem mi diyorum belki o da kanamayi tetikliyordur ne dersiniz?

Çakşir kökü suyunu ilk defa duydum maden ondan şüphe ediyosan ara ver ama en iyi doktora görün derim tatlım sonra tekrar küre dönersin st

Merhaba kızlar bende bi sorun yok eşimde sperm sayısı az morfoloji hareketlilik az 1. 5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı Dr gittiğimiz de tüp bebek önerdiler ve biz bi başarısız tüp bebek denememiz oldu ve şimdi eşim proxeed plus ve bal polen ARI sütü tarçın kullanıyor inşallah isteyen herkes anne olur bi gün bizde inşallah buradan mucizelerimizi buradan yazarız ve herkese Ümit veririz ( âmin )

çikolata kisti varsa neden aldırmıyorsun canım annemde vardı sonradan basına bela oldu bi tanıdıkta vardı 5 sene cocugu olmadı aldırdıgı ay hamile kaldı

Merhaba kızlar bende bi sorun yok eşimde sperm sayısı az morfoloji hareketlilik az 1. 5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı Dr gittiğimiz de tüp bebek önerdiler ve biz bi başarısız tüp bebek denememiz oldu ve şimdi eşim proxeed plus ve bal polen ARI sütü tarçın kullanıyor inşallah isteyen herkes anne olur bi gün bizde inşallah buradan mucizelerimizi buradan yazarız ve herkese Ümit veririz ( âmin )

İnşallah canım hepimiz Anne oluruz

Kızlarrr 2-3 gündür hafif hafif mide bulantım oluyo bçt karışımından kaynaklanıyo yumurtlama günleri hissediliyo çok çok ta takip etmiyorum gün aşırı birliktelikle olucaksa olur inş. 3 gün daha bu karışımı alıp bırakıcam sonra malum adet günümü bekliycem inş. Sonuc alırız sizler naptınız hangi kürleri yapıyosunuz bu ay sadece bçt karışımı yaptım öbür ay eklemeler yapıcam sizlerlede paylaşırım birbirimizden faydalanırız

Kızlar ben aynızamanda ggürgan cClinice ggidiyorum suan sadece tahliller istendi tedavinin yan etkisinden hala kkurtulamadigim iiçinhemen tedaviye baslamicam tabiki ama ordada tedaviden önce bitkisel destekle vvücuttakieksikleri tamamlamaya cçalıştıklarını biliyorum ben suan kendim birseyler yapmaya cçalışıyorumama bitkilerin mmucizelerine cçokiinanıyorum denemekle hickimse hicbirsey kaybetmez mesela sadece b12 eeksikliğine hamile kalamayanlari bbiliyorumen aazındanyaptigimiz kurler belki vucudumuzdaki vitamin ve minarelleri tamamlar ama bence en oönemlisşey istikrar bbıkmadan ssabırlave dua ile sşifaolsun diye yyapalım kurlerimizi iinşen yyakınzamanda hamile kkalacağız AAllahın izni ile...

Kızlar ben aynızamanda ggürgan cClinice ggidiyorum suan sadece tahliller istendi tedavinin yan etkisinden hala kkurtulamadigim iiçinhemen tedaviye baslamicam tabiki ama ordada tedaviden önce bitkisel destekle vvücuttakieksikleri tamamlamaya cçalıştıklarını biliyorum ben suan kendim birseyler yapmaya cçalışıyorumama bitkilerin mmucizelerine cçokiinanıyorum denemekle hickimse hicbirsey kaybetmez mesela sadece b12 eeksikliğine hamile kalamayanlari bbiliyorumen aazındanyaptigimiz kurler belki vucudumuzdaki vitamin ve minarelleri tamamlar ama bence en oönemlisşey istikrar bbıkmadan ssabırlave dua ile sşifaolsun diye yyapalım kurlerimizi iinşen yyakınzamanda hamile kkalacağız AAllahın izni ile...

Evet canım aynen istikrarla devam etmeliyiz ben bügünlere kadar istikrarlı devam edemedim eşim yanımda olmuyodu diye ama çok şükr şimdi kafaya koydum istikrarlı devam edeceğim bu arada canım ilk senden duyduğum çakşir suyunu araşturdım öbür ay onuda kullanmayı düşünüyorum hem kendim hem eşime kullandırtmayı düşünüyorum burda paylaşmış olduğun için teşekkürler hiç duymamıştım nekadarda faydalıymış keşke baştan bilseydim alırdım ama aktardan kökünümü suyunumu tam anlamadım alacağım zaman yani öbür ay araştırıp alıcam bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

Canimm ben de sadece erkeklerin kullanacağı bir ürün olarak duymuştum hatta özel hastanede doktor tavsiye etmişti şaşırmıstim ama bu ay yumurta kalitesi için aktara gittiğimde beni kullanmam için ikna etti hatta arı bal polen yan ürün ama bunu tedavi için mutlaka hiç bırakmadan kullanın dedi ben de gerçekten 1 haftada oluşan kistin eridigini söyleyince doktor çok mutlu oldum ben aaçık bir şekilde ffaydasını bizzat gördüm ben suyunu aldım sabah ve akşam yemeklerden önce çay bardağınin yarısına kadar çakşır koku suyu yarısı da normal su koydum içtim tadı kötü biraz ama arkasından da hemen arı sütü bal polen yedim burnunu kapattım içtim ve içmeye de devam edicem inş aktardan direk suyunu alın evde yapmakla ugrasmayin

Eşim is yerine goturemeyecegi için ona hapini siparis ettik o tablet şeklinde alacak bir de bunun disisi ve erkeği vvarmış aktaran alırkenkendinize disisini eeşinize erkeğini sorun ve öyle alın ortak kullanım için olan da var diyebilir aktar ama siz yine de sorun

Eşim is yerine goturemeyecegi için ona hapini siparis ettik o tablet şeklinde alacak bir de bunun disisi ve erkeği vvarmış aktaran alırkenkendinize disisini eeşinize erkeğini sorun ve öyle alın ortak kullanım için olan da var diyebilir aktar ama siz yine de sorun

Canım verdiğin bilgiler benim için çok önemli Allah razı olsun bu ay adetimden sonra aktarlara gidicem, tadı nasıl olursa olsun içerim eşimdede bende sorun yok, boş oturmaktansa sürekli araştırp fiili duamızı yapmış oluyoruz Allahın takdiri nezamansa ozaman nasip olucaktır seninde dediğin gibi istikrarlı sabir ve dua ile hamile kalıcaz Allahın izni ile

Inşallah canım inanmak çok önemli hersey onunla başlıyor gerçekten gelişmeleri haber verelim ve değişimleri

Merhaba arkadaşlar çörek otunu bıraktım yumurtlama dönemlerindeyim bakalım nolucak, sizler naptınız güzel haber verenler olur inş. Benim yala alt karnımdaki şişlik falan inmedi ara ara sancılarım oluyo yumurtladığım kesin ama hamilelik olurmu olmaz mı Allah bilir inş. Vakti saatı gelmiştir

Kızlar merhaba .Ben soğan kürü yapıyorum. 9 bitti 10.güne başlayacağım. İnşallah bu yıl rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder.

Selam,

Midene dokundu mu soğan kürü ? Beni mahvetti bıraktım 2 kere içtikten sonra.
:(

Sogan kurunde 11. Gunum bi degisiklik yok
Ayrica tadinada alistim midem rahatsiz olmasina ragmen icebiliyorum canim birakma sende ic

Slm kızlar bende bçt karışımı bitti beklemedeyim hayırlısı olsun yanlız kasıklarımda ağrılar var çörek otlu kür işe yarıyo bu kesin lakin hergünmü yumurtluyorum diye düşünmekteyim ama havalar soğuk üşüttüğümü düşünüyorum küre başladıktan sonraki iki günden bü günlere kadar sürekli ara ara kasıklarda ağrılarım oluyo hamilelik belirtisi aramıyorum zaten çok erken ama gercekten yumurtalarımın şiştiğini anladım Rabbim ol dediyse vesilem olur inş. Allahım nolur burdakı arkadaşlarım ve içindede ben bizleri doktor doktor gezdirtme yarabbi sonucta doktor doktor gezsekte Sen müsade etmedikten sonra yine olmaz yüne olmaz, Sen ol dersen olur

Bende sogan kurune basladim 5gun sonra doktora gittim agir sekilde polikistik over degilsin dedi bilmiyorum belkide 5gunluk etki etmistir ins tabi...10 gun yaptim daha devam edemedim mide bulantim var adet olursam eger bittikten sonra tekrar baslicam...asil ilginc olani zayiflatti beni:)

Ben soğan kürü yapmadım ama dediğim gibi yaz ayına kadar kürlerle devam edicem soğan kürü de yapabilirim ama burda pusra arkadaşın bahs ettiği çakşir kökü suyunu araştırdım önümüzdeki ay onuda kullanıcam bu ay sadce bçt kürü yaptım beklemedeyim hayırlısıysa olsun inş.

Back
X