- 8 Ocak 2015
- 7
- 4
- 3
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada tup bebek tedavisinin etkileri hala devam ediyor yaklaşık 1 ayı geçgin kanamalarim oluyor bitecek gibi oluyor ertesi gün tekrar ilk mens günü gibi başlıyor sizde de böyle oldu mu tup bebek tedavisi görenler de??
Bu durumdayken ben çakşır koku suyunu içiyorum acaba içmesem mi diyorum belki o da kanamayi tetikliyordur ne dersiniz?
Merhaba kızlar bende bi sorun yok eşimde sperm sayısı az morfoloji hareketlilik az 1. 5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı Dr gittiğimiz de tüp bebek önerdiler ve biz bi başarısız tüp bebek denememiz oldu ve şimdi eşim proxeed plus ve bal polen ARI sütü tarçın kullanıyor inşallah isteyen herkes anne olur bi gün bizde inşallah buradan mucizelerimizi buradan yazarız ve herkese Ümit veririz ( âmin )
Kızlar ben aynızamanda ggürgan cClinice ggidiyorum suan sadece tahliller istendi tedavinin yan etkisinden hala kkurtulamadigim iiçinhemen tedaviye baslamicam tabiki ama ordada tedaviden önce bitkisel destekle vvücuttakieksikleri tamamlamaya cçalıştıklarını biliyorum ben suan kendim birseyler yapmaya cçalışıyorumama bitkilerin mmucizelerine cçokiinanıyorum denemekle hickimse hicbirsey kaybetmez mesela sadece b12 eeksikliğine hamile kalamayanlari bbiliyorumen aazındanyaptigimiz kurler belki vucudumuzdaki vitamin ve minarelleri tamamlar ama bence en oönemlisşey istikrar bbıkmadan ssabırlave dua ile sşifaolsun diye yyapalım kurlerimizi iinşen yyakınzamanda hamile kkalacağız AAllahın izni ile...
Eşim is yerine goturemeyecegi için ona hapini siparis ettik o tablet şeklinde alacak bir de bunun disisi ve erkeği vvarmış aktaran alırkenkendinize disisini eeşinize erkeğini sorun ve öyle alın ortak kullanım için olan da var diyebilir aktar ama siz yine de sorun
Kızlar merhaba .Ben soğan kürü yapıyorum. 9 bitti 10.güne başlayacağım. İnşallah bu yıl rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Hayır canım. İçerken hiç midem bulanmadi ve dokunmadıSelam,
Midene dokundu mu soğan kürü ? Beni mahvetti bıraktım 2 kere içtikten sonra.
![]()