2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ay ben de bal corekotu tarçın karıştırdım sabah açken 1kask yedim adetinin 2 . Gününden itibaren. Bi de incir ve havuç kürü uyguluyirum eşime de keçiboynuzu kürü yapiyoruz. Bi de ovulasyon testi aldım 13. Gün testte çift çizgiyi yakaladım incir kuru daha erken yumurtlamami sagladi.4 yildir ugrasiyorum bakalım bu kür ise yarayacak mi. hayırlısı bekliyorm. Eğer prolaktin hormonu yüksekse incir icilmemesi gerek kızlar.

slm kızlar bu bal çörek otu tarcın kürünü adetin 2.gününden itibaren yapmaya başlıyoruz ya adetin 12.günü bırakıyoruz bu ay benim adetim 30 günde oldu geçen dönemki aylarda bazen 28-27-29 olarak oldum şimdi ben ilişkiye adetin 10.gününden itibaren gün aşırı yapcam değilmi.kaç gün yapmam lazım.kafama reset attım yeniden başlayacam sıfırdan herşeye Allah yardımcımız olsun hepimizin.

C
slm kızlar bu bal çörek otu tarcın kürünü adetin 2.gününden itibaren yapmaya başlıyoruz ya adetin 12.günü bırakıyoruz bu ay benim adetim 30 günde oldu geçen dönemki aylarda bazen 28-27-29 olarak oldum şimdi ben ilişkiye adetin 10.gününden itibaren gün aşırı yapcam değilmi.kaç gün yapmam lazım.kafama reset attım yeniden başlayacam sıfırdan herşeye Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Canim ben de bal tarcincorekotunu kullandım bu ay bi de incir havuç kuru yaptım. Geçen ay hiçbişey yapmamıştim 17. Gün yumurta catladi bu ay ovulasyon testi aldım teste göre 13. günü catladi belli olmuyo yani garantiye almak için sen de test yap istersen çünkü yumurta sadece 6 ile 24 saat canlı kalıyo

meraba bundan 1 .5 yıl önce 5 aylık bi gebeliğim oldu.evlendikten 4 ay sonra kendiliginden.rahim agzı yetmezliği ile bebegimi kaybettim.annemkanser hastası oldugu icin sonrasında düsunemedim.7 ay önce vefat etti.yaklasık 7 5 aydır istıyoruz.dr yumurtlam atakibi yaptı normal hsg cekti normal.sperm analizi yaptırdık.biraz düsük.asılama yapcaz dedi.dün tanıdık bı dr arkadasımız var onu aradık biz sanıyoruz ki bi bebek olmus asılamaya gerek olmaz.dediki bu düsük hemen asılama yaptırın olmazsa tup bebege için.sok oldum ne olur fikir verın geceden beri uyuyamıyorum.esimin sperm sonucları 15.400.000 ml 49.300.000 toplam motil %59.7 ben ne yapmalıyım esim 2 aydır keci boynuzu içiyor vemax diye bi ilacda kullanıyor sizin sperm degerleriniz nasıldı kactı acaba

meraba bundan 1 .5 yıl önce 5 aylık bi gebeliğim oldu.evlendikten 4 ay sonra kendiliginden.rahim agzı yetmezliği ile bebegimi kaybettim.annemkanser hastası oldugu icin sonrasında düsunemedim.7 ay önce vefat etti.yaklasık 7 5 aydır istıyoruz.dr yumurtlam atakibi yaptı normal hsg cekti normal.sperm analizi yaptırdık.biraz düsük.asılama yapcaz dedi.dün tanıdık bı dr arkadasımız var onu aradık biz sanıyoruz ki bi bebek olmus asılamaya gerek olmaz.dediki bu düsük hemen asılama yaptırın olmazsa tup bebege için.sok oldum ne olur fikir verın geceden beri uyuyamıyorum.esimin sperm sonucları 15.400.000 ml 49.300.000 toplam motil %59.7 ben ne yapmalıyım esim 2 aydır keci boynuzu içiyor vemax diye bi ilacda kullanıyor sizin sperm degerleriniz nasıldı kactı acaba
başın saağolsun canım üzüldüm..benim eşi,min sperm sonuçları da 10 milyondu sonra macun falan derken değerler yükseldi biraz 30 milyondaydı en son.bu arada ben 2 kez aşılama denedim tutmadı.doktor tüp bebeğe yönlendirdi ona da daha başlamadık.ben hsg çektirdim 2 tüpümde kapalıydı sonra laparoskopi oldum açıldı ikiside 9 ay oldu laparoskopi olalı hala bebeğim olmadı.

Tsk canm inşallah iyi Haberlerimizi veririz birbirimize

tabiki .. yarım çay kaşığı kadar hayıt tohumunu dövüyorsun ( çekme olmuyor ) sonra 1 fincan kaynar suda 10 dk kadar demlendirip tohumlarını süz veya kaşıkla al ve açken iç. 3 ay kullanmayı tavsiye ediyorlar. Allah ın izniyle hamile kaldığını öğnrendiğin anda da kullanmayı bırakmalısın. ben yaptım ve 2. ay hamile kaldım ama bebeğim 1,5 - 2 aylıkken düştü. şimdi yine yapmak istiyorum ancak kokusu çok kötü geldiği için içemiyorum :KK43:((
canım cok gecmiş olsun . pekı doktor düşügün sebebını soyedımı acaba hayt tohumundanmıydı bende kullanacam bu ay adetım cok gecıktı adet sorunum var pko ım . aynı zamanda hamılelık ıcın ugrasıyorm farkında olmadan hamılelık olursa düşük olmasından korkuyorm . haytı bıraksak bıle vucutta etkısı kalıp dusuge sebep olurmu kı

Kızlar ben bu sabahta kırmızıları gördüm

Kızlar ben bu sabahta kırmızıları gördüm
darısı başıma . hamııle değilim her zamankı gıbı adetım gecıktı 20 gundur beklıyorm . kür yapacam lakın kırmızı gelmiyo bı turlu:(
bi haftadr civaan perçemi oğul otu alıç yapragı demleyıp ıcıyorm ama banamısın demıyor.gecen ay 15 gun ıcıp olmustum devammı etsm baska bı sey mı denesem . bi önerısı olan varmı..

Bende yumurtlama tedavisi görüyorum. Serophene ile yumurtalarım yeteri kadar büyümüyordu. 16 mm anca geliyorlardı. al-tarçın-çörek otu bende hiç işe yaramadı. Bu ay adetin 10 günü gittiğim kontrolde 3 tane yumurtam vardı ama en büyüğü 9 mm di ve doktorum bu ay tedaviyi yarıda kesmek zorunda kalacağız gibi görünüyor dedi. Hastaneden çıktım tabi moral sıfır o kadar ilaç kullan işe yaramasın. Eve geldim incir kürünü araştırdım ve hemen başladım. Aradan 4 gün geçti tekrar doktora gittiğimde yumurtalarımın 15-15-13.5 mm olmuştu doktor çok şaşırdı. Bi kaç gün daha bekleyelim dedi. 2 gün sonra bugün tekrar gittim veee 19-19-17.5 mm olmuş yumurtalarım. Bugün adetimin 16. günü. Ama yumurta sayısı fazla olduğu için çatlatma iğnesi vermedi doktor. Kendi çatlasın dedi. Haftaya tekrar kontrolüm var. Bugün incir kürüne çatlata için avuç da ekliycem. İncir ve havuç kürü ilaçtan bile daha etkili geldi kesinlikle :KK66:

Bende yumurtlama tedavisi görüyorum. Serophene ile yumurtalarım yeteri kadar büyümüyordu. 16 mm anca geliyorlardı. al-tarçın-çörek otu bende hiç işe yaramadı. Bu ay adetin 10 günü gittiğim kontrolde 3 tane yumurtam vardı ama en büyüğü 9 mm di ve doktorum bu ay tedaviyi yarıda kesmek zorunda kalacağız gibi görünüyor dedi. Hastaneden çıktım tabi moral sıfır o kadar ilaç kullan işe yaramasın. Eve geldim incir kürünü araştırdım ve hemen başladım. Aradan 4 gün geçti tekrar doktora gittiğimde yumurtalarımın 15-15-13.5 mm olmuştu doktor çok şaşırdı. Bi kaç gün daha bekleyelim dedi. 2 gün sonra bugün tekrar gittim veee 19-19-17.5 mm olmuş yumurtalarım. Bugün adetimin 16. günü. Ama yumurta sayısı fazla olduğu için çatlatma iğnesi vermedi doktor. Kendi çatlasın dedi. Haftaya tekrar kontrolüm var. Bugün incir kürüne çatlata için avuç da ekliycem. İncir ve havuç kürü ilaçtan bile daha etkili geldi kesinlikle :KK66:
Canım incir kurunu nasıl yaptın bende sadese soğan kuru yaptım 3ay hiç bi işe yaramadı

N nesliravza Yarım litre suyu kaynatıyorsun ama çeşme suyu olmayacak canım. 7-8 inciri soğuk suda yıkayıp ortadan ikiye bölüyorsun. Sonra kaynamış suya incirleri atıp ağzı kapaklı bi tencerede 15 dk kısık ateşte kaynatıyorsun. Süresi dolunca ocaktan alıp yine ağzı kapalı bi şekilde soğumaya bırakıyosun. Ilıyınca süzüp içiyorsun. Günde bir kez yapılıyor ve her gün taze yapılması gerekiyor. Soğan kürünü bende yaptım bi işe yaramadı pkoluyum bende. Soğan kürü sadece iltihap vs varsa onları sökmeye iyi geliyor yada yumurta çatlamazda kist olursa onu eritiyor. Bende başka bişeye fayda etmedi. Ama incir kürünü daha ilk yapışta sonuç aldım. Şimdi çatlaması için havuç kürüne de başladım. inşaAllah fayda eder sana da canım senin sorunun neydi?

canım çok iyi ya benim 17. günde en büyüğü 15mm di incir kürü yapsam bu saatten sonra büyürmüki

canım çok iyi ya benim 17. günde en büyüğü 15mm di incir kürü yapsam bu saatten sonra büyürmüki
Canım sağlıklı yumurta gelişimi için en geç 17. günde çatlatma iğnesi vurulmuş olmalı bu yüzden bu ay fayda vermez sanırım. Ama adet olunca hemen adetin 1. günü başlarsan 10. gün bile 13-14 mm olduğunu göreceksin inşaAllah

Canım sağlıklı yumurta gelişimi için en geç 17. günde çatlatma iğnesi vurulmuş olmalı bu yüzden bu ay fayda vermez sanırım. Ama adet olunca hemen adetin 1. günü başlarsan 10. gün bile 13-14 mm olduğunu göreceksin inşaAllah
deniycem canım çok sağol :)

Merhaba herkese... benim daha önce tekrarlayan düşük problemim vardı. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım fakat erken doğumdan (30. Haftada) dolayı Bebeğimi kaybettim. Allahım sizlere yaşatmasın bu acıyı...şimdi sezaryen sonrası beklemedeyim. Bana doktorların kesin söylediği birşey yok ama mantıklı düşünecek olursak rahmimin kuvvetsiz olduğunu söyleyebilirim. Demek ki rahim taşıyamıyor. Ben de Saraçoğlu nu aradım asistanlarıyla konuştum. Bana bir kaç ay tekrarlayan düşük kürünü kullanmamı önerdiler. Içinde çay ve kestane balı varmış kürün. 250 tl. Aranızda bu şekilde kür satın alan var mı acaba.. birkaç ay bu kürü kullandıktan sonra amh artıran kürü almayı düşünüyorum. O da 250 tl imiş. ..sizden alıp kullanan fayda gören oldu mu...

Back
X