2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istanbulda olup haamile kalamayıp hangi doktora gidiyorzunuz ve klomen kullanan varmı

merhaba canım ben 2 yıl önce klomen kullandım 6 ay ama hamile kalamamıştım klomenle hamile kalanlarda oluyo ama bende olmamıştı,
Bende iki aydır kürlerle şifamı arıyodum ve bu ay hamileyim inş. Dojtorada git kontrollerinide ol kürleride araştır Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin.

merhaba canım ben 2 yıl önce klomen kullandım 6 ay ama hamile kalamamıştım klomenle hamile kalanlarda oluyo ama bende olmamıştı,
Bende iki aydır kürlerle şifamı arıyodum ve bu ay hamileyim inş. Dojtorada git kontrollerinide ol kürleride araştır Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin.
canım soracaktım başka konulara girdim unuttum sormayı :KK53:
sana hangi kür vesile oldu acaba? hangi kürleri yaptın kendine ve eşine? biz eşime birsürü şey yaptık ama ben hiçbi kür yapmadım şimdiye kadar.adet olursam ben de birşeyler yapayım diyorum. çörekotu tarçın bal mıydı neydi onu araştırcam sen denedin mi?

Tatlım ben kendim bal tarcın çörek otu kürü yaptım eşimde ke iboynuzu kürü ve çakşir kökü suyu içirdiö ve yumurtlama tarhlernedikkat ettim ayrıca bol bol incir yedim vesilem oldularRabbim sizlede nasip etsin pes etmeden kürlere devam edin

Tatlım ben kendim bal tarcın çörek otu kürü yaptım eşimde ke iboynuzu kürü ve çakşir kökü suyu içirdiö ve yumurtlama tarhlernedikkat ettim ayrıca bol bol incir yedim vesilem oldularRabbim sizlede nasip etsin pes etmeden kürlere devam edin
adet olursam bal tarçın çörekotuna başlıycam canım ayrıntılı anlatır mısın müsaitsen nasıl yapılıyo

Bal tarcın çörek otu kürünü karışımını ben göz kararı yaptım ( ilk sayfalarda ölcüleri yazan bi resim yollamıştım) ben göz kararı yaptım ve adetin ikinci günü başladım ve 12. Günğ bıraktım, eşimede ben adet olduğum ilk gün keciboynuzu kürünü ve çakşir kökü suynu kullandırtmaya başladım ve yumurtlama günlerinde 3-4 gün peşşe peşe beraber olduk inş. Faydası olur

Ayrıca canım unutmuşum yazmayı adet olana kadar da bol bol kuru incir yedim günde 8-9 adet falan

Bal tarcın çörek otu kürünü karışımını ben göz kararı yaptım ( ilk sayfalarda ölcüleri yazan bi resim yollamıştım) ben göz kararı yaptım ve adetin ikinci günü başladım ve 12. Günğ bıraktım, eşimede ben adet olduğum ilk gün keciboynuzu kürünü ve çakşir kökü suynu kullandırtmaya başladım ve yumurtlama günlerinde 3-4 gün peşşe peşe beraber olduk inş. Faydası olur

Ayrıca canım unutmuşum yazmayı adet olana kadar da bol bol kuru incir yedim günde 8-9 adet falan
sağol canım bakıcam önceki sayfalara. belirtiler bi geliyo bi gidiyo şimdi de yazarken sağ koltuk altıma doğru ağrı girdi. uykum var gözlerim kapanıyo. dayanamıcam galiba yarın sabah test yapcam bat 27 şubat

Bende hayit kullaniyorum,folik asit ve omega 3 aliyorum ikinci ayimdayim,doktor 3 ay kullan dedi,adetimin 12.gunune kadar adacayi ve bogurtlen koku icip biraktim simdi beklemedeyim adetine bir hafta kaldi...

Kizlar yarin bende sogan kurune basliyorum inşallah. Adetimin 3. Gunu
Pko var bende 2 ay oldu dogum kontrol hapini birakali artik anne olmak istiyorum bende. :((

İnşallah canım Rabbim Anne olmak isteyem herkese Anneliği basip etsin,
İstikrarlı devam edin canım pes etmeyin ilk önce Allahın dilemesi olucak sonra bizim, şuda bir gecekki fiili duayi ve cabalarımızın cevabını vaktı gelince Allah veriyo pes etmeden ümitşe devam edin bende çok araştırıyodum, kürlere başlayıp bırakmamak lazım ben 2 yıl önceside başlayıp işk ayda sonuc alamassam bırakıyodum ama bu defer devam edecem diye karar almıştım ve ikinci ayımda hamilemkaldım Rabbim sizlerede nasip etain inş.

Cok cok sevindim. Dün butun basligi okudum. Senin hamile kaldigini ogrendim cok sevindim. Inşallah hayirlisiyla kucagina alirsin.
Sende duani eksik etme bizler icin.
Simdi ben 2 ay sogan kuru yapayim sonra da btc yapayim diyorum sence nasil olur?

Bende hayit kullaniyorum,folik asit ve omega 3 aliyorum ikinci ayimdayim,doktor 3 ay kullan dedi,adetimin 12.gunune kadar adacayi ve bogurtlen koku icip biraktim simdi beklemedeyim adetine bir hafta kaldi...
İnşallah canım Rabbim Anne olmak isteyem herkese Anneliği basip etsin,
İstikrarlı devam edin canım pes etmeyin ilk önce Allahın dilemesi olucak sonra bizim, şuda bir gecekki fiili duayi ve cabalarımızın cevabını vaktı gelince Allah veriyo pes etmeden ümitşe devam edin bende çok araştırıyodum, kürlere başlayıp bırakmamak lazım ben 2 yıl önceside başlayıp işk ayda sonuc alamassam bırakıyodum ama bu defer devam edecem diye karar almıştım ve ikinci ayımda hamilemkaldım Rabbim sizlerede nasip etain inş.
cok sevındım senın adına cnm ya ben de senın gıbı bır ay yaptım hayıta basladım gecen haftada rahım fılmı cektırdım bklım gbelık olmazssa ben tekrar baslıycam bct ye en az 3 ay kullancam tabı hayıtada devam edıcem rabbım inşaallaah saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp eder cnm ;)=

Cok cok sevindim. Dün butun basligi okudum. Senin hamile kaldigini ogrendim cok sevindim. Inşallah hayirlisiyla kucagina alirsin.
Sende duani eksik etme bizler icin.
Simdi ben 2 ay sogan kuru yapayim sonra da btc yapayim diyorum sence nasil olur?

Sağol canım inşallah kucağımada almak nasip olur,
Bence çok güzel olur zaten çörek otu ölüm harıcınde her hastalığa şifa vardır diye hadisi şerif var, tatlım sana tavsiyem benhep kendim kür yapıyodum bu ay eşimide dahil ettim eşimdede bende sorun yoktu ama malum hayat stresli tek ben değil eşimde stresli olabilir diyedüşünerek bu ay eşimide dahil etmiştim tabiki Rabbim ol dediği için oldu ama fiili duada yapmamız lazım yanı birşey vesile olacaktır Allah şifayı arayın diyo bitkileriboşa yaratmadıya Rabbim sanada bir kür vesile olacaktır inşallah tez zamanda nasip olur canım,
Lütfen pes etmeyin ve lütfen asla ama asla Allahtan ümit kesmeyin
dualarım anne olmak isteyen kardeşlerimle beraber

cok sevındım senın adına cnm ya ben de senın gıbı bır ay yaptım hayıta basladım gecen haftada rahım fılmı cektırdım bklım gbelık olmazssa ben tekrar baslıycam bct ye en az 3 ay kullancam tabı hayıtada devam edıcem rabbım inşaallaah saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp eder cnm :KK66:=

Sağol canım benim Allah sizlerede nasip etsin hep dua ediyorum bu yolları biliyorum sizleri unutmam sizlerde bana dua edin 2 hafta sonra doktora gidicem kese ve kalp için ozamana kadar rahat olamıycam ama güzel düşünüyorum Rabbim verdi Rabbim korusun bebeğimi Ona emanet

Sağol canım inşallah kucağımada almak nasip olur,
Bence çok güzel olur zaten çörek otu ölüm harıcınde her hastalığa şifa vardır diye hadisi şerif var, tatlım sana tavsiyem benhep kendim kür yapıyodum bu ay eşimide dahil ettim eşimdede bende sorun yoktu ama malum hayat stresli tek ben değil eşimde stresli olabilir diyedüşünerek bu ay eşimide dahil etmiştim tabiki Rabbim ol dediği için oldu ama fiili duada yapmamız lazım yanı birşey vesile olacaktır Allah şifayı arayın diyo bitkileriboşa yaratmadıya Rabbim sanada bir kür vesile olacaktır inşallah tez zamanda nasip olur canım,
Lütfen pes etmeyin ve lütfen asla ama asla Allahtan ümit kesmeyin
dualarım anne olmak isteyen kardeşlerimle beraber
amin canim hamişlerin duası daha cok kabul olurmus bızden dualarını esırgeme allahım senden razı olsun evet esımede bazen yedırıyorum corekotunu esım zaten bastan berı o daha cok fedakarlık yaptı saolsun amelıyat bıle oldu varıkoselden ama sımdı onun sperm sayısı cok ıyı onu duzetltık sıra bende sımdı kecıboynuzunun meyvesını ve özunu kullanıo hala saolsun acı kahve bıle ıcırıom garıbım zorla ıcıo ama katlanıo napsın artık vesılem olur dıe hayıt kalmıstı yapmadıgım onuda yaptım kıloda verdım kısmet artık ama bal tarcına devam edıcem sımdı bırkez daha umut oldunuz bana rabbım ısteyen herkese nasip etsin saglıcakla kucagına alırsın ınş cnm darısıda bızım basımıza inşaallaah

Back
X