cok heyecanlıyım :) Allahım hayırlısıyla nasıp etse keseyı gormeyı tabı snra da kalp atısını fln rahatlıam :) belkı durulurum o zaman bıraz :)
bünyeden bünyeye değiştiği gibi her gebeliktede farklı oluyormuş cnm neye göre 4+5 dedin sen ultrasona göre mi
bünyeden bünyeye değiştiği gibi her gebeliktede farklı oluyormuş cnm neye göre 4+5 dedin sen ultrasona göre mi
doktorum düşük olduğunda bugünü son adetin ilk günü sayacağız dedi. ona göre hesaplarsam 4+5 oluyor :s
1.sat 27 mayıs ama tüp bebek benim, 6 haftayla uyumlu dedi doktor..
2.sgk anlaşmalı özel hastane gittiğim yer..dedimki günde 2 defa jel kullanıyorum çabuk bitiyor,fazla yazabilirmiyiz..sekretere söyledi "venöz yetersizlik" diye yazı yazmışlar sanırım..ama bize vermediler ,eczacının sayfasında görünür dediler...
3.karından baktı canım,baya sıkışıktım ama...
dr.a gittiğinde kaç günlüktü .usg kâğıdında çıkan tarih kaçı
cnm yaş şehir kaçıncı bebiş onlarıda yazsana
SAğOL CANIM ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN. belirtilerim eskisi kadar şiddetli değil artık. bulantılarımda gün içinde oluyor ara ara. zamanla azalır mı belirtiler? :44:
Bende ayniym canim yaacile filan gittim hatta istah yok hicbisi yiyemiyorum yemekte yapamadim bugun disari ciktik yemek icin ben gene yemicem esim karnini doyursun diye adami evden cikardim hic bisi yapamiyorm onada uzuluyorum nolcak boyle bilmiyorm
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Oglen corba icmistim simdi sadece salata yiyebildim limonlu baska yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
.aynı canım ne büyük dert oldu bulaşık makinesinin kapağını açamıyorum o içindeki astığımız kokuya tahammülüm yok =( yumuşatıcı iptal kaldırmıyo bünyem dün süpürge yapiim dedim 7 8 saat yapardım temziliği 1 saatte 1 odayı temileyemeden bıraktım.yemek yapıyodum önceleri eşim için ama yaparkende tiksinip yiyemiyodum şimdi tiksindim herşeyden yapamıyorum bile. tek yediğim meyve.meyve ye bol bol canım ben hic ymezdim elma ama çok rahatlatıyo mayhoş olanlardan bide tüysüz sert şeftali öneririm ve sert mayhoş kırmızı erik.tatlı yeme mideni bulandırır yada bilmiyorum ben kaldıramıyorum tatlı şeyleri.tuzlu çubuk felan fayda etmiyo inş hep böyle sürmezyandık valla:18: aç kaldık kocişleride aç bıraktık
Kızlar benim adet yarın. İdrar test yapsam mi bugün beklesem mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim yaa aynıyız resmen.yediğim salatanın haddi hesabı yok ama oda şişiriyo karnım davul gibi oluyo sonra yürümek ne mümkünlimonlu limonlu güzelde oluyo ama tüksünmeyiz inş devamlı yemekten
Aynı durumdayım bi şey yiyemiyorum yemek kokusundan nefret ediyorum.depresifim2 kilo verdim bile.
Cnm benimde belim çok agriyordu.Merhaba hanimlar. Ben de araniza yeni katildim. Sat 10 haziran. Dun cift cizgiyi gordum cok sukur. Sorum su; aranizda beli agiran var mi 3-4 haftalik hamile olup? Bir de oruc tutuyor musunuz?? Hepimizin bebisleri hayirli olsun saglikla kucagimiza almamizi Allah nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?