Ay kızlar normalde çok sabirliyimdir. Ama şimdi günler geçmek bilmiyo bi duyaydik şu pitpitları iyiydi
cumartesı gunu kese gormeye gıdıcem ınsallah canım. su an 5 haftalık gorunuyorum.ınsallah bende gorebılırım yaaaaa
benımde blkı bı haftada 1165ten fırlar 2000 lere :) canım ben su an 5+2 yim. ınsallah bende gorurum :) cunkı bayramda gıresuna gıdecek esım tatıl ıcın we o zamana da kadar arefeye kadar kalp atısını fln duymak ıstıyorum hayırlısıyla. snra da dr umdan ızın koparıp yola cıkmak ıstıyorum.
esımden ayrı kalmak ıstemıyorum :/
İnşallah sorunsuz bir şekilde hem kesenizi hem kalp atışını duyarsın bence artık görünür senınkıde. Ne zaman gıtmeyı düşünüyorsun doktora
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onun içinde biraz tuvaletinizi tutun daha iyi görünür alttan muayeneye gerek kalmaz diyorlar canım
İnşallah sorunsuz bir şekilde hem kesenizi hem kalp atışını duyarsın bence artık görünür senınkıde. Ne zaman gıtmeyı düşünüyorsun doktora
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dr cmt gunu gel demıstı. cmt gunu uyanınca hemen gıdıceeemm
Hadi gözün aydın cnm nasıl mutlu oldum.bebişlerde gözüktümü
Zaman gecmiyor ya daha ayin 21 ine ne cok var offf
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar herkese merhabalar Allahım saglıkla bebıslerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın:*
Benım sızlere bır sorum olacak gebelıgınızı ılk ogrendıgınızde beta hcg degerınız kactı? Ben adetten 3 gun once ogrendım beta hcg sonucumu ve 21.2 cıktı sızce normal mı ?
Ilk kez mi gideceksiniz doktora?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kızlar sadece kalp atışı için giderken bol su içiliyor di mi?
Keseyi görmek için bir etkisi söz konusu mu?
Yok canim keseyi gorduk persembe gunu 4+5 ken bugun 5+5 oldu kalp atisi icin bekliyorum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
cnm senın degerın gayet normal 5 ve ustu hamılelık sayılıyo adetten sonra. ama senınkı adetten once 21 cıkmıs yanı demek kı adetın gecınce daha da yuksek cıkıcak :) eger adetten 1 hafta snra deger 10 15 fln cıkaYDI DR LAR O ZMN DUSUKTEN SUPHELENIYO.ama masallah senın degerın adet oncesıne gore gayet ıyı :)
Hayirlisiyla duyarsiniz insallah:)
Gozukmedi abla ne zaman gozukur ki senin hemen goxukmusmuydu
gercekten mı sen hep sevındırıyorsun benı :) aslıdna tam deger 21,02 kımılerının degerlerını goruyorum yazmıs 2 bın kusurlu fln yada bın bılmem kac bende ondan telas yaptım canım acaba makıadan mı farkedıyor cunku benım test kagıdımda 5.8 - 71.2 3 haftalık / 9.5 - 750 4 haftalık yazıyor buna bkınca normal acaba makına olcumden mı farkedıo hanı bende 21.02 yazdılar ama 2102 de yazabılırmı baska makına olcumunde. chucheee yıne ıcımı rahatlattın sekerım :*
Banada doktor daaaaa 25 ine gun verdi. Arrik keseyi kalbi herseyi kesin gorup duyarim insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?