2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaman gecmiyor ya daha ayin 21 ine ne cok var offf

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar herkese merhabalar Allahım saglıkla bebıslerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın:*
Benım sızlere bır sorum olacak gebelıgınızı ılk ogrendıgınızde beta hcg degerınız kactı? Ben adetten 3 gun once ogrendım beta hcg sonucumu ve 21.2 cıktı sızce normal mı ?

cnm senın degerın gayet normal 5 ve ustu hamılelık sayılıyo adetten sonra. ama senınkı adetten once 21 cıkmıs yanı demek kı adetın gecınce daha da yuksek cıkıcak :) eger adetten 1 hafta snra deger 10 15 fln cıkaYDI DR LAR O ZMN DUSUKTEN SUPHELENIYO.ama masallah senın degerın adet oncesıne gore gayet ıyı :)

gercekten mı sen hep sevındırıyorsun benı :) aslıdna tam deger 21,02 kımılerının degerlerını goruyorum yazmıs 2 bın kusurlu fln yada bın bılmem kac bende ondan telas yaptım canım acaba makıadan mı farkedıyor cunku benım test kagıdımda 5.8 - 71.2 3 haftalık / 9.5 - 750 4 haftalık yazıyor buna bkınca normal acaba makına olcumden mı farkedıo hanı bende 21.02 yazdılar ama 2102 de yazabılırmı baska makına olcumunde. chucheee yıne ıcımı rahatlattın sekerım :*

Canim benim adet gunum 5 gun gecmisti 432 cikmisti seninki normal bencede

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Banada doktor daaaaa 25 ine gun verdi. Arrik keseyi kalbi herseyi kesin gorup duyarim insallah:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…