• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fiziken tek değilim canım, ama çatırdayan bir evlilikte, sırf oğlum kardeş istediği için, yalnız büyüteceğimi bile bile ikinci hamileliğe kalkıştım ( ki nasıl hamile kaldığımı bir ben bir Allah bilir) Son derece ilgisiz, sevgisiz, şefkatsiz ve tüm sorumlulukların bende olduğu bir hayatın içinde bir de sağlıklı gebelik gecirmeye calısıyorum...cidden cok zor, cidden; ama insanlarda insanlık namına bişey kalmamış..

Çok üzüldüm
Hayırlısı ne ise o olsun
Ama çocuklara daha çok üzülüyorum ben nedense
Baba olmayı hak etmeyen biri varsa olmamalı ama siz daha iyi yapmışsınızdır kritiğini

gyno ferro sanol

Bende yeni başladım

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız? Bakıyorum da gündem şeker yüklemesi..benim daha yapılmadı ama umarım orda da bişeyim çıkmaz o_O ve umarım herkesın de tahlilleri yolunda gider. Benim meme kitlesi nedeniyle takipte oldugumu hatırlarsınız, koltuk altım kocaman oldu, ultrasonum da Aralıkta yapılacak..Bu arada astım takibim için de dra gittim..Cok kötü durumdasın dedi dr....Bir ay sonra tekrar görecek, eger düzelmezse yatıracak..ama bu çok zorlu bir süreç olur dedi o_O Astım ilaçlarıma başladık yeniden..Gerçekten nefesim çok zorlanıyor, konuşurken bile tıkanıyorum...tüm bunların yanısıra bir de genital bölgede daha önceden bir tane çıkmış olan benim, 4-5 tane daha çıkıp hızla ilerlemeye basladı...Dr randevuma da ıkı hafta var, mecbur beklıycez..Artık saglık durumum kabusum olmaya basladı, hergun yenı bısey daha cıkacakmı korkusundan uyuyamıyorum.. Umarım kötü bir hastalık cıkmadan saglıkla gebeliği tamamlarız:KK75::KK75:

Cok gecmis olsun canim Rabbim herkese sifa versin, insallah en kisa zamanda sagligina ve hayirlisiyla yavruna kavusursun

Bana da kramp için magnorm verdiler, daha başlamadım

kramptan zıyade sırt agrım fenaydı , uykusuz kalıyordum agrıdan zombı gıbı evde dolanıyor kırmızı gozlerle ıse gelıyordum , basladım ben valla pazar gunu basladım 2 gecedır rahat uyuyorum sukur agrı yok

kramptan zıyade sırt agrım fenaydı , uykusuz kalıyordum agrıdan zombı gıbı evde dolanıyor kırmızı gozlerle ıse gelıyordum , basladım ben valla pazar gunu basladım 2 gecedır rahat uyuyorum sukur agrı yok

Ben esniyoken kramp giriyo sanıyorum öyle uyanıyorum, sonra da gerilme oluyo dizimden aşağıda

bende ondan kullanıyordum ıkı gundur almıyorum ama bazen gece kasıgımda kasılmalar oluyor ve gobegım kızlar sızdede oylemı aksamları bıldıgın davull

Benim dizden aşağıda oluyo kaıslma ve kramp

agrılarım vardı benımde calsıyum ve magnezyum ılacı verdı dr sıkayetlerımı anlatınca , hemen etkı ettı agrılarım gectı

Benimki gibimi ağrılardı ? etlerim kemiklerim ağrıyor resmen... yürürken çekiyor bacağım.

bende ondan kullanıyordum ıkı gundur almıyorum ama bazen gece kasıgımda kasılmalar oluyor ve gobegım kızlar sızdede oylemı aksamları bıldıgın davull

Ben akşamları miden yanmasından korkuyorum bişey yiyemiyorum :( ama yemesemde davul gibi çok gergin ve sert

Fiziken tek değilim canım, ama çatırdayan bir evlilikte, sırf oğlum kardeş istediği için, yalnız büyüteceğimi bile bile ikinci hamileliğe kalkıştım ( ki nasıl hamile kaldığımı bir ben bir Allah bilir) Son derece ilgisiz, sevgisiz, şefkatsiz ve tüm sorumlulukların bende olduğu bir hayatın içinde bir de sağlıklı gebelik gecirmeye calısıyorum...cidden cok zor, cidden; ama insanlarda insanlık namına bişey kalmamış..
Allah yardimcin olsun canim

Günaydın kızlar.. Aşımızı olduk bugun yarında kontrolumuz var. Ayrıntılıya en son ben gircem sanırım 20 Aralıkta günümüz.. Bu arada 47 kilo olmuşum. 45 le hamile kalmıştım 42,5 a kadar düştüm şimdi 47 olmuşum ama doymak bilmiyorum çok hızlı kilo almaya başladım..

Back
X