• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 5. ayı bitirdik 2 kilo alanlar var ben cok şaşırıyorum karnınızdamı büyümedi zaten cocuk 500gr yaklaştı. e bunun suyu vs var nerden baksan yine daha fazla kilo alınır gibi geliyo bana ne bileyim yani ben 4 kilo aldım şaşıyorum az alanlara yada hiç almayanlara

Ben esniyoken kramp giriyo sanıyorum öyle uyanıyorum, sonra da gerilme oluyo dizimden aşağıda

hazır beklıyor kramp meyıllı zaten gelecek azıcık gerılmedede gırıyor =)

Benim dizden aşağıda oluyo kaıslma ve kramp

benımde oyle , ama benım hamılelıkten oncelerıde vardı ara ara magnezyum ıcerdım raahtlatırdı

banada meyve suyu dedi ama asıl portakal suyu olcakmış o . yani c vitamini içeren şeylerle

Çay içiyorsanız çaydan bir saat sonra demir hapını almak gerekiyor. Veya limonlu çay içmek lazım.Süt, yoğurt ve ayran gibi kalsiyum içeren gıdaları yemeklerin yanına değilde ara öğünlerde tüketmeli çünkü kalsiyumun demirin emilimini yavaşlatma özelliği var.

walla kızlar hergün bir poşet ile işe geliyorum ekmek makarna pilav yemediğim için doymuyorum tabi :) demet akalın gibi 34 kilo hamilelik boyunca galiba

Benimki gibimi ağrılardı ? etlerim kemiklerim ağrıyor resmen... yürürken çekiyor bacağım.

bacaklarımda agrı vardı , eklem yerlerımde vardı agrı ama sırtım dehset agrıyordu ve bacak kramp vardı , gectı ama rahatladım valla

Ben akşamları miden yanmasından korkuyorum bişey yiyemiyorum :KK43: ama yemesemde davul gibi çok gergin ve sert

Aslında hamilelikte rennie yada gaviskon şurup veriyor dr'lar ..o rahatlatıyor..sana vermedimi..dr'a gittiğinde sor bence en azından yatarken alırsın gece rahat uyursun..

Bende de öyle aşırı yeme isteği falan yok. Kanımca fazla yemiyorum ama ona ragmen 3 - 4 kilo arasında gidip geliyorum. Almayanlar nasıl beceriyor anlamıyorum bende.

kızlar 5. ayı bitirdik 2 kilo alanlar var ben cok şaşırıyorum karnınızdamı büyümedi zaten cocuk 500gr yaklaştı. e bunun suyu vs var nerden baksan yine daha fazla kilo alınır gibi geliyo bana ne bileyim yani ben 4 kilo aldım şaşıyorum az alanlara yada hiç almayanlara

Biraz bulunduğun kiloya da bağlı sanırım
Bi arkadaşım 72 kilo ile hamile kaldı, vücudu şekillendi karında toplandı. 7.ayında ve 69 kiloda zayıfladı bile yani

Ben 54 le hamile kaldım şu an 61 kiloyum daha da yolumuz var :)

Dua eden, okuyan, anlayan herkese çok tesekkur ederim..iyi ki varsınız..birileriyle paylasmanın bir nebze ferahlıgı oldu içimde..allah hepimizi sağlıkla kavustursun inşallah canlarım :KK75::KK75:
dua et bolbol Allah yardımcın olsun arkadaşım. evlilik çok önemli özelliklede hamile kalınca anlıyor insan .

kızlar ben son kontrolume gıttıgımde bobregımın ara ara agrıdıgını soledım , idrar ve kultur tahlılım normal cıktı (bunları ıdrarda sıkayetımde var dıye yaptırdım) onlar normal cıktı sag tarafımda agrı oluyor ara ara sordum usg ıle baktı dr bobregımın buyume yaptıgını hamılelıkte normal oldugunu soyledı ama takıp edıcez bundan sonra dedı .
boyle bırsey duydunuz mu hiç ?yada yasayan?

Biraz bulunduğun kiloya da bağlı sanırım
Bi arkadaşım 72 kilo ile hamile kaldı, vücudu şekillendi karında toplandı. 7.ayında ve 69 kiloda zayıfladı bile yani

Ben 54 le hamile kaldım şu an 61 kiloyum daha da yolumuz var :)
bende 5 kilo aldım ya :/ dahada marta çok var 12 15 kg ideal diyolarda böyle gidersem 20 30 alcam sanırım iştahım çok açıldı

Dua eden, okuyan, anlayan herkese çok tesekkur ederim..iyi ki varsınız..birileriyle paylasmanın bir nebze ferahlıgı oldu içimde..allah hepimizi sağlıkla kavustursun inşallah canlarım :KK75::KK75:

Canım rabbim gönül ferahlığı iç huzuru versin. Rabbim tez zamanda şafi ismiyle tecelli etsin inş.

Back
X