- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
doktor bana su ile ic su ıle ıcemezsen meyve suyuyla ıc demıstı demekkı bundan dolayıymısdemir ilaçlarını portakal suyuyla kullanınca emilimi daha cok artıyormuş. portakalla içmeye başlıcam ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor bana su ile ic su ıle ıcemezsen meyve suyuyla ıc demıstı demekkı bundan dolayıymısdemir ilaçlarını portakal suyuyla kullanınca emilimi daha cok artıyormuş. portakalla içmeye başlıcam ben
banada meyve suyu dedi ama asıl portakal suyu olcakmış o . yani c vitamini içeren şeylerledoktor bana su ile ic su ıle ıcemezsen meyve suyuyla ıc demıstı demekkı bundan dolayıymıs
bana da aile hekimi verdi. bugün aldım daha. nasıl ve ne zaman içiyorsun bunu?bende ferplex fol kullanıyorum bunu kullanan varmı arkadaşlar
Ben esniyoken kramp giriyo sanıyorum öyle uyanıyorum, sonra da gerilme oluyo dizimden aşağıda
hazır beklıyor kramp meyıllı zaten gelecek azıcık gerılmedede gırıyor =)
Benim dizden aşağıda oluyo kaıslma ve kramp
banada meyve suyu dedi ama asıl portakal suyu olcakmış o . yani c vitamini içeren şeylerle
canım benim allah yardımcın olsun okudum yazdıklarınıDua eden, okuyan, anlayan herkese çok tesekkur ederim..iyi ki varsınız..birileriyle paylasmanın bir nebze ferahlıgı oldu içimde..allah hepimizi sağlıkla kavustursun inşallah canlarım![]()
Benimki gibimi ağrılardı ? etlerim kemiklerim ağrıyor resmen... yürürken çekiyor bacağım.
öğlen yemeğinden önce açken içiyorum yarım saat kala. şimdide yanında portakal mandalinada yemeye başladım. günde 1 tane içiyorumbana da aile hekimi verdi. bugün aldım daha. nasıl ve ne zaman içiyorsun bunu?
Ben akşamları miden yanmasından korkuyorum bişey yiyemiyorumama yemesemde davul gibi çok gergin ve sert
kızlar 5. ayı bitirdik 2 kilo alanlar var ben cok şaşırıyorum karnınızdamı büyümedi zaten cocuk 500gr yaklaştı. e bunun suyu vs var nerden baksan yine daha fazla kilo alınır gibi geliyo bana ne bileyim yani ben 4 kilo aldım şaşıyorum az alanlara yada hiç almayanlara
dua et bolbol Allah yardımcın olsun arkadaşım. evlilik çok önemli özelliklede hamile kalınca anlıyor insan .Dua eden, okuyan, anlayan herkese çok tesekkur ederim..iyi ki varsınız..birileriyle paylasmanın bir nebze ferahlıgı oldu içimde..allah hepimizi sağlıkla kavustursun inşallah canlarım![]()
Bende perşembe günü yazdırdım hiç öyle bişi demediler.Bu arada decavit yazdırayım dedim sağlık ocağında sağlık bakanlığı ücretsiz dağıtıyor diye iki kutu verdiler bittikçe biz vericez dediler
bende 5 kilo aldım ya :/ dahada marta çok var 12 15 kg ideal diyolarda böyle gidersem 20 30 alcam sanırım iştahım çok açıldıBiraz bulunduğun kiloya da bağlı sanırım
Bi arkadaşım 72 kilo ile hamile kaldı, vücudu şekillendi karında toplandı. 7.ayında ve 69 kiloda zayıfladı bile yani
Ben 54 le hamile kaldım şu an 61 kiloyum daha da yolumuz var :)
Dua eden, okuyan, anlayan herkese çok tesekkur ederim..iyi ki varsınız..birileriyle paylasmanın bir nebze ferahlıgı oldu içimde..allah hepimizi sağlıkla kavustursun inşallah canlarım![]()