2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaçıncı haftadayım bilmiyorum ki:26: son adet tarihim 1 hazirandı 2 gün oldu bende öğreneli hamileliğimi. kasık ağrım ara ara oluyor. sürekli wc ye gidiyorum akıntım oluyor korkuyorum lekelenmem olur diye inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde benimle olur . tansiyonum benim de düşük ayran içmeye çalışıyorum dengelemek için

meraba cnm Varikosel topiği nden hatırladınmı beni bnde daha bulantı yok ama ablam da annem de de olmamış biraz etkili sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hatırladımmm canımmm hatırlamazmıyımm.... onliyz hamiş kaldı bize tavsiyeleri ile ama ben tedavi ile hamile kalabildim sanırım sende öylee... unturmuyum o topiği beni burayla tanıştıran varikoseldii...

Canım benmde annemde ve ablamda olmamışş . amaa bende varrrr .. kolummu kaldıracak halm kalmıyo mide bulantısından bişeyde yiyemiyorum düzgün beslenemiyorum diyee üzülüyorumm

istifra etmek daha kötü sanırım.. bende henüz 1 kere oldu . onun dışında mide bulantım sürekli devam ediyor. sabahları daha yoğun tabikiii ( limon sanki bana yiyi geliyor ısıra ısıra yiyioru m yarım limonu

sen kurtarmışsın miniği maşallah inşahh bende o haftaları görebilirim sağlıklı bir şekilde :26:. ayaklarım çok üşüyor zaten çorap giyiyorum hemen

bol sıvı suda iyi geliyor.uc haftalık falan olması lazım dort te olabılır keseyı görmeye gittiğinde doktor söyler zaten.şu an canın birşeyler çekebilir.akıntıdan dolayı reglı oldugunu zannnedersın ssureklı leke var mı dıye bakarsı n ama o geçiyor bir süre sonra kese yerleşmeye çalıştığı için beyez akıntıların olur bazen peynır gıbıde kanama olmadıgı sürece korkma bende çok korkuyordum o zaman.zaten keseyi gördükten sonra allahın izniylede ilk üç ayı atlatırsın korkma hiçç..benimde ara ara düşüyor şu an doktora söyledim normal dedi 9 a akdar düştü.bol sıvın tüketecen dedi sadece ...

sen kurtarmışsın miniği maşallah inşahh bende o haftaları görebilirim sağlıklı bir şekilde :26:. ayaklarım çok üşüyor zaten çorap giyiyorum hemen

çok şükür bizim ucuncu ayı bıtırmemıze az kaldı :)) hayırlısıyle herkese dogumunu görmek nasip olur inşallah :))9 kucagına almak nasip olur :))) benim hala bulantılarım var evden çıkamıyorum dolabın açamıyorum tam kurtarmış sayılmayz. ama seni çok iyi anlıyorum sancılar şimdi dikkat etmeyim yine oluyorda ilk günkü gibi değil zaten en fazla bir ay sonra kalmaz inşallah ayy o bile çok heyecanlı.. birde karnını sıkan şeyler bile sancı yapar

Son düzenleme:

tam tersi canım hiç birşey çekmiyor aksi gibi canım hiç bişey yemek istemiyor . aynen beyaz akıntım var hissediyorum bişeyler kayıp gidiyor hemen wc ye gidiyorum ne diye beyaz olduğunu görünce rahatlıyorum. inşallah canım ya yarın doktor çağırdı gideceğim ama keseyi görebilir mi bilmiyorum. belki kan testini tekrarlatır :26: bol bol su içmeye çalışayım bende

canım senin için biraz zor tabi ama mide bulantısı bebeğin iyi geliştiğine işaret der hep büyükler evet cnm tedavi ile kaldım kese ile kalp atışını kaçıncı haftalarda gördün

oo benim ağzım sulanırdı elmada çok iyi yeşil elma tavsiye ederim kraker ama yataktan kalkmadan kusmak beter birşey allah kimseye yaşatmasın bu kadar bulantıyı annem gördü çokk fena su bile içemiyor insan zaten kiloda verdim baya sadece bulantın olsa sevdiğin yemekleri yersin ama sen yemek yapmamaya çalış tamamen tiskinme yemeklerden kokusundan ..

bir problem yokmuş gibi görünüyor .sakın sıkıntıya sokma kendini doktor keseyi göremeyebilir bu olumsuzluk anlamına gelmek ben altı haftalıktım öyle gorduk keseyi .doktorun açıklar ama sen rahatla annesi yoksa bebişte sitrese girer mutlu bir anne ve mutlu bır bebiş olsun

canım senin için biraz zor tabi ama mide bulantısı bebeğin iyi geliştiğine işaret der hep büyükler evet cnm tedavi ile kaldım kese ile kalp atışını kaçıncı haftalarda gördün
5. haftada keseyi gördük canım. 6. haftada da kalp atışını gördük.. cumaa günü Alalh kısmet ederse 8+2 olacağım ogün kontrolde kalp atışını duyabilirmişim. inşalalhhhhh

Son düzenleme:

sağ ol seninle konuşmak rahatlattı aslında beni biliyor musun? sen de benimle benzer şikayetleri yaşamışsın ya o yüzden içime su serptin çok sağ ol

hmm ekşi elmayı denemedim .sağol cnm. evett yataktan kalkar kalkmaz bende öğürmeyee başlıyorum.. dediğin gibi yaşamayan bileemz o anlaırı. ama yinede sağlıklı olsun bebklerimiz çekerizz...
canımm yemek yapmıyordum aslında amaa ramazan girdi . eşim oruç tutuyor , onada üzülüyorum o yüzden zar-zor yapmaya çalışıyorum :26:

Benimki 3 haziran. Beni cagirmadiki doktorum kendim randevu aldım daha yeni haberi olacak doktorun ben dayanamayıp erken yaptım idrar testini

benim ki de 1 hazirandı ben de hafta sonu idrar testi yaptım pozitif olunca dün kan testi yaptırdım. sonucu alınca doktorumu aradım 2 gün sonra gel dedi. ben de onun için gidiyorum .:26:

Kizlar bchg degeriniz kac cikti dun dr 4,5 hafta dedi 4040 cikti ikiz mi diye dusundum nir sey demedi dis gebelik olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…