tabikiiii, kafana takılan bişey olursa sor.. arkadaş listemede ekledm seniisenn gittinmi dr aa. nerede tedavi gördünn ?
sağ ol seninle konuşmak rahatlattı aslında beni biliyor musun? sen de benimle benzer şikayetleri yaşamışsın ya o yüzden içime su serptin çok sağ ol
Kizlar bchg degeriniz kac cikti dun dr 4,5 hafta dedi 4040 cikti ikiz mi diye dusundum nir sey demedi dis gebelik olabilir dedi
rica ederim rahatladıysan çokkk mutlu oldum gerçekten teşekkür ederimooo belki fazlasıda vardırrr şimdi galiba hormonlar baya arttı nerdeyse ağlayacam şimdi zor tutuyorum kendimi
benimde altıncı haftada başladı hala bulantım var canım.Ama araştırdım sağlıklı bebişlerde bulantı oluyormuş ondan dolayı dayandım.Ama dikkat et çok aşırı olursa mutlaka doktoruna söyle.çünkü allah korusun çok bulantıda ve kusmada kasılmalar oluyor.allah yardımcın olsun...Bebişinede sanada bol sağlıklar
benim ki 363.8 çıktı. değeriniz maşallah çok iyi çıkmış. adetiniz ne kdar geçtikten sonra tesiti yaptırdınız ?
Kizlar bchg degeriniz kac cikti dun dr 4,5 hafta dedi 4040 cikti ikiz mi diye dusundum nir sey demedi dis gebelik olabilir dedi
Adetim 6 gun gecinceki sonuc bu 26 mayis sat
bana da 4.5 haftalık demişti geçen perşembe ve bir gün öncesi de değerim 2260tı.Allah korusun inşallah dış gebelik değildir.
sağ ol seninle konuşmak rahatlattı aslında beni biliyor musun? sen de benimle benzer şikayetleri yaşamışsın ya o yüzden içime su serptin çok sağ ol
benim ki 363.8 çıktı. değeriniz maşallah çok iyi çıkmış. adetiniz ne kdar geçtikten sonra tesiti yaptırdınız ?
Günaydııınn
canım dün bulantı oldu ama bugün bir şey yok.
belki de yediklerim yaramadı.benim iştah açık maşallah her şeyi yiyorumama özellikle ekşi şeyler canım çekiyor,limonlu salata tarzı.
benim ki de 1 hazirandı ben de hafta sonu idrar testi yaptım pozitif olunca dün kan testi yaptırdım. sonucu alınca doktorumu aradım 2 gün sonra gel dedi. ben de onun için gidiyorum .:26:
Günaydııınn
belki de yediklerim yaramadı.benim iştah açık maşallah her şeyi yiyorumama özellikle ekşi şeyler canım çekiyor,limonlu salata tarzı.
çok sağ ol gerçekten
Devamli dr kontrolundemi oluyorsunuz?ultrason ne aralıklarla giriyorsunuz. Şimdi hamilelik tam kesinleşince ebeye sevk edecekler kalp atışlarını orda duyacaz.
ben hamilelik öncesinde de kadın doğuma gidiyordum . yumurta takibi yaptırıyordum. benim ki planlı gebelik olduğu için sürekli doktor kontrolündeydim yani. ama hamile olduğumu anladıktan sonra ilk defa gideceğim doktora . ebe de sanırım sağlık ocağında var hiç gitmedim daha sağlık ocağına.:26:
Günaydııınn
ben hamilelik öncesinde de kadın doğuma gidiyordum . yumurta takibi yaptırıyordum. benim ki planlı gebelik olduğu için sürekli doktor kontrolündeydim yani. ama hamile olduğumu anladıktan sonra ilk defa gideceğim doktora . ebe de sanırım sağlık ocağında var hiç gitmedim daha sağlık ocağına.:26:
[table="width: 500, class: grid"]Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Sistem farklı oluyor cnm burda türkiyeye göre. Simdi drtan geldim dört haftalık daha dedi yine idrar testi yaptı. Kan filan almadı ilerki haftalarda ebeye sevk edecek.bide termini 12 mart dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
ıhm sen yurtdışında olduğun için farklı demek ki. türkiyede her daim doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?