Eki Görüntüle 1191006 Eki Görüntüle 1191005 merhabalar ben küçük bir ilçede çalışıyorum burda gebelik testi yapmıyorlar adetim 4 gün geçti kasıklarımda ağrı var göğüslerim çok hassas ve midem yanıyor. idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı sizce nedir durum doktora cumartesi gidebilicem
ama Allah çok güzel dayanma gücü veriyor.
bir anda sanki olsaydı ben nasıl uğraşacaktım falan diye düşünmeye başladım.
belki ilk şok da olabilir ama şu an sanki bebek falan istemiyor gibiyim ve mutluyum.
tüm kalbimle hayırlısı böyleymiş diyorum ve küçük oğlum bu yıl okula başlayacak kısmetse ,onunla ilgilenirim ,zaten zor olacaktı ,
diye düşünmeye başladım.
inşallah hep böyle psikolojim düzgün olur canım.
daha sonra değişmez inşallah bu duygularım.
Görürsün cnm bence...
canım Allah yardımcın olsun.Ablacım malesef haberler benim için de kötü dua et ne olur bana da kürtaj dedi bugün doktor başka yere gittik bekleyelim mucize olur kanaman yok sonuçta dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım Allah yardımcın olsun.
eğer bu gebeliğin bitecekse de Allah bekletmeden yine nasib etsin.
senin hakkında karar veremem canım ama böyle hemen kürtaj demeleri hoşuma gitmiyor.
genelde erken gebelikte kendiliğinden düşüyor.
benim de kanamam yok canım ama gebelik bozulunca başlıyor ,bakalım ben biraz beklicem.
büyük gebeliklerde bile Allah korusun hani bebek karnında öldü de anneyi zehirledi falan diyorlar ya;
o bebek öldükten en az 1 ay sonra başlıyor o zehirleme.
yani Rabbim koruyor canım .
kimse her gün doktora gitmiyor ki ,bebek ölüp de hemen birkaç günde zehirlese sağlam kimse kalmazdı.
bebek büyük olursa ve anne karnında ölürse ancak 1 ay sonra başlıyor bu zehirleme ,
zaten de anne aylık kontrolunde öğreniyor.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ablacım bende bekleyim mi kanamayı kürtaj Zormu napacam diyorum ya ne olacak diyorum kendim de suç arıyorum sen ilk böyle bişi yaşadığın da ne zaman hamile kaldın abla
Ablacım bende beklicem belki şekli düzelir kesemin die umud ediyorum kader allah ne yazdı ise o olsun en hayırlısı
Teyzelerr annem yarın beni dr a götürcekmiş çok özlemiş beni bu arada ne zaman doğacağımı çok merak ediyomuş şubatta mı yoksa martta mı ???
şu anneme bişey söleyin teyzelerr :))))
inşallah düzelir canım.
sen de aslında kan testi yaptırabilirdin ,eğer 2 kat artıyorsa sorun yok demektir canım.
ama eğer gebelik bozlmuş da ondan kese düzensizleşiyorsa,zaten anlaşılırdı canım hcg düşüşüyle.
doktorun önermedi mi kan testini.
insallah dua edin arada içimde kıpırtı hissediyorum ama geliba o benim hüsnü kuruntum
insallah dua edin arada içimde kıpırtı hissediyorum ama geliba o benim hüsnü kuruntum
aslında burda bu düşük muhabbeti hamile arkadaşları etkileyebilir.
ben çok üzülüyordum mesela geçen gün gördüğümde ,
bebeğimi kaybettim bölümü var belki artık oraya yazarım canım.
burda pek uygun olacağını sanmıyorum.
Canım doktorun mu gebelik bozuldu dedi ki birde kan tahlilleri aynı yerde mi yaptırdınız ki.şok oldum valla.allah hepimizin yardımcısı olsun.arkadaşlar merhaba;
bende de kötü haber var,malesef bugün 2 gün öncesine göre kesede hiç büyüme olmamış ve cumartesi 2200 olan hcg de bugün 3600 da kalmış.
8000 i geçmiş olması gerekti.
Allah hayattaki çocuklarımı bağışlasın.
sizlerin de varsa hayattaki,yoksa da karnınızdaki evlatlarınızı size bağışlasın.
İkisi de önermedi ablacım gebelik neden bozulur onu hiç anlamıyorm
Haklısın ablacım bişi sölicem benim Cumartesi ultrason kağıdında 7,5 cm yazıyodu bugün 7,7 yazıyordu çok azmı gelişme var
Yol kesesi de normalden büyükmüş 6 mm dedi ne demek oluyor anlamadm
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim allah izin verirse bebeim mart dogacak ins hepimiz saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?