2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzelerr annem yarın beni dr a götürcekmiş çok özlemiş beni bu arada ne zaman doğacağımı çok merak ediyomuş şubatta mı yoksa martta mı ???
şu anneme bişey söleyin teyzelerr :))))

kızlaar çok mutluyum :) sanırım mide bulantılarım başlayacak :) başım dönmeye başladı :) psikopat mısın, buna sevinilir mi demeyin. hiç bir hamilelik belirtim yoktu, doktorum mide bulantısı bebeğin canlandığını gösterir dedi. 5+4üm bugün. Var mı benim gibi baş dönmesi olan?

Baş dönmem yok ama mide bulantısı ve birkaç kez istifram oldu bugün.midemde bişey kalmadı.

Allah diğer bebişini sana bağışlasın cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım hepimizinkini inşallah
Geçmiş olsun cnm neyseki birisi tutunmuş annecigine.hayırlısı buymuş demekki
Saol Fatma cim inşallah rabbim onu sağlıkla bana bagislasin
Saol canim kese daha atılmamış icerde ya vücut emecek yada dışarı atacak dedi doktor diğerine suan bir zararı yok ayrı kese oldukları için
Tşk ederim arkadaşım allahım bebeğini sana bağışlasin inş.
Amin canım amin sende yat dinlen yorulma sakin benimde sonradan görüldü diğeri çok dikkat et kendine biseyim yok diye ayaklanma
Amin saol canim seninde gozunaydin

arkadaşlar merhaba;
bende de kötü haber var,malesef bugün 2 gün öncesine göre kesede hiç büyüme olmamış ve cumartesi 2200 olan hcg de bugün 3600 da kalmış.
8000 i geçmiş olması gerekti.
Allah hayattaki çocuklarımı bağışlasın.
sizlerin de varsa hayattaki,yoksa da karnınızdaki evlatlarınızı size bağışlasın.

Ablacım ne olacak beklicekmisin dua ediyorum hepimize şimdi gözlerim yaşlar la doldu senin için tesellim iki tane evladın var şükür

Ablacım her gittiğin de kan değerlerini mi ölçtürüyosun

canım hayırlı olsun.
hcg değerinin 20 üzerinde olduğunu ,yani gebelik pozitif olduğunu gösteriyor bu.
kan testi yaptıramıyorsan canım en geç bir hafta içinde görünür zaten,doktora git bence 1 hafta içinde.
Allah kucağına almayı nasib etsin canım.

canım benim sağol.
bilmiyorum canım şu an kanamam falan yok sanırım bir kaç güne başlar.
inşallah kendi kendine düşer canım,dua et benim için kürtaja gerek kalmasın

Ablacım her gittiğin de kan değerlerini mi ölçtürüyosun

canım aslında her gittiğinde ölçülmez ama benim geçen haftadan beri doktor keseyi görmeye çalışıyordu ve kan testi istedi birkaç defa.
eğer yükseliyorsa bu iyi diyordu ve hep beklenen yükseklikte çıktı.
en son pazartesi kese göründü ama biraz küçüktü ve bugün kesenin büyümediğini görünce yine kan testi istedi.
ve ilk defa bugün olması gerekenden daha düşük çıktı.
hayırlısı olsun artık canım ne yapalım.
seninkini Allah sana bağışlasın .

Teyzelerr annem yarın beni dr a götürcekmiş çok özlemiş beni bu arada ne zaman doğacağımı çok merak ediyomuş şubatta mı yoksa martta mı ???
şu anneme bişey söleyin teyzelerr :))))

canım birkaç yıl sonra gerçekten bebişinle konuşabilmeyi Allah nasib etsin.
hadi bakalım gidin de yaşınızı öğrenin inşaallah.

çok üzüldüm cnm hayırlısı olsun demekten başka çare yok galiba .dr. ne dedi.tekrar gelişme göstermesi mümkün değilmi.
eğer sonlanacaksa da kürtaja gerek kalmadan atlatman dileğiyle

Ablacım malesef haberler benim için de kötü dua et ne olur bana da kürtaj dedi bugün doktor başka yere gittik bekleyelim mucize olur kanaman yok sonuçta dedi

çok üzüldüm cnm hayırlısı olsun demekten başka çare yok galiba .dr. ne dedi.tekrar gelişme göstermesi mümkün değilmi.
eğer sonlanacaksa da kürtaja gerek kalmadan atlatman dileğiyle

Allah razı olsun canım. Allah sizinkileri bağışlasın.
sanmıyorum canım düşmeye başladıktan sonra gebelik bozulmuş oluyor zaten.
doktora daha kan sonucumu götürmedim ki ,bana haftaya gel o zamana kadar da kan testini yaptır bakalım demişti.
bu durumlarda beklemenin bir sakıncası yok canım.
bakalım belki kendi kendine düşer,hemen kürtaj falan yaptırmak istemiyorum.
bazı doktorlar beklemeden kürtaj diyor hemen.
oğlumdan önceki düşüğümde 1.5 ay az az kanamam olmuştu,bir çok doktor kürtaj dedi.
aynen böyle kese oluşmuş ama büyümüyordu.
en son bir doktor bir hap verdi ve 2 gün içinde kendiliğinden temizlendi rahim içi.
inşallah yine öyle olur canım.

Bende belirtilerime seviniyorum.Göğüslerim acıyor,kasıklarımda ağrılar oluyor,midem rahatsız oluyor ve gaz oluyor.Bunlara seviniyorum,bunların olması bebeğimin varlığının habercisi diye seviniyorum.

Canım çok üzüldüm Acaba tekrar yükselme şansı yok mu?Tekrar ne zaman gideceksin doktora ve ne zaman kan testi yapılacak.Çocuklarının olması teselli oldu.Rabbim onları bağışlasın sana inşaAllah.

ama Allah çok güzel dayanma gücü veriyor.
bir anda sanki olsaydı ben nasıl uğraşacaktım falan diye düşünmeye başladım.
belki ilk şok da olabilir ama şu an sanki bebek falan istemiyor gibiyim ve mutluyum.
tüm kalbimle hayırlısı böyleymiş diyorum ve küçük oğlum bu yıl okula başlayacak kısmetse ,onunla ilgilenirim ,zaten zor olacaktı ,
diye düşünmeye başladım.
inşallah hep böyle psikolojim düzgün olur canım.
daha sonra değişmez inşallah bu duygularım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…