- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
çok sevindim canım görmene hcg degerin kaç çıktı senin[/QUOT
hcg geçen hafta çarşamba 268 di bugün ise 4830 çıktı
çok sevindim canım görmene hcg degerin kaç çıktı senin
hoşgeldin aramıza
Baş dönmem yok ama mide bulantısı ve birkaç kez istifram oldu bugün.midemde bişey kalmadı.kızlaar çok mutluyum :) sanırım mide bulantılarım başlayacak :) başım dönmeye başladı :) psikopat mısın, buna sevinilir mi demeyin. hiç bir hamilelik belirtim yoktu, doktorum mide bulantısı bebeğin canlandığını gösterir dedi. 5+4üm bugün. Var mı benim gibi baş dönmesi olan?
Amin canım hepimizinkini inşallahAllah diğer bebişini sana bağışlasın cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol Fatma cim inşallah rabbim onu sağlıkla bana bagislasinGeçmiş olsun cnm neyseki birisi tutunmuş annecigine.hayırlısı buymuş demekki
Saol canim kese daha atılmamış icerde ya vücut emecek yada dışarı atacak dedi doktor diğerine suan bir zararı yok ayrı kese oldukları içinMasaAllah canım Allah tamamını erdirsin seninki tüp bebek mi normalmi.
Canım geçmiş olsun kaybettiğin bebek içinde durackmi diğerine bi zararı olmuyormu. Rabbim diğerini sana kavustursun inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım amin sende yat dinlen yorulma sakin benimde sonradan görüldü diğeri çok dikkat et kendine biseyim yok diye ayaklanmaTşk ederim arkadaşım allahım bebeğini sana bağışlasin inş.
Amin saol canim seninde gozunaydinNe güzel süpriz olmuştur sizede valla.allah tamamına erdirsin.miranda rabbim bebeğini sana babasına bağışlasın özlem Ahmet'in de ve kesesinde sorun olan arkadaşımızın sorunu düzelir inşallah.eve dönüyorum bende kan tahlilim geçen hafta çarşamba 809.93 tü.bugün 3.247 çıktı.doktor iyi dedi.alttanda baktı.5haftalık dedi kese için.kağıttta bişeyler yazıyo ama ben anlamıyorum pek.kalp atışı için çağırdı 1 hafta 10 gün sonraya.
arkadaşlar merhaba;
bende de kötü haber var,malesef bugün 2 gün öncesine göre kesede hiç büyüme olmamış ve cumartesi 2200 olan hcg de bugün 3600 da kalmış.
8000 i geçmiş olması gerekti.
Allah hayattaki çocuklarımı bağışlasın.
sizlerin de varsa hayattaki,yoksa da karnınızdaki evlatlarınızı size bağışlasın.
arkadaşlar merhaba;
bende de kötü haber var,malesef bugün 2 gün öncesine göre kesede hiç büyüme olmamış ve cumartesi 2200 olan hcg de bugün 3600 da kalmış.
sizlerin de varsa hayattaki,yoksa da karnınızdaki evlatlarınızı size bağışlasın.
Eki Görüntüle 1191006 Eki Görüntüle 1191005 merhabalar ben küçük bir ilçede çalışıyorum burda gebelik testi yapmıyorlar adetim 4 gün geçti kasıklarımda ağrı var göğüslerim çok hassas ve midem yanıyor. idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı sizce nedir durum doktora cumartesi gidebilicem
Ablacım her gittiğin de kan değerlerini mi ölçtürüyosun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teyzelerr annem yarın beni dr a götürcekmiş çok özlemiş beni bu arada ne zaman doğacağımı çok merak ediyomuş şubatta mı yoksa martta mı ???
şu anneme bişey söleyin teyzelerr :))))
canım aslında her gittiğinde ölçülmez ama benim geçen haftadan beri doktor keseyi görmeye çalışıyordu ve kan testi istedi birkaç defa.
eğer yükseliyorsa bu iyi diyordu ve hep beklenen yükseklikte çıktı.
en son pazartesi kese göründü ama biraz küçüktü ve bugün kesenin büyümediğini görünce yine kan testi istedi.
ve ilk defa bugün olması gerekenden daha düşük çıktı.
hayırlısı olsun artık canım ne yapalım.
seninkini Allah sana bağışlasın .
canım aslında her gittiğinde ölçülmez ama benim geçen haftadan beri doktor keseyi görmeye çalışıyordu ve kan testi istedi birkaç defa.
eğer yükseliyorsa bu iyi diyordu ve hep beklenen yükseklikte çıktı.
en son pazartesi kese göründü ama biraz küçüktü ve bugün kesenin büyümediğini görünce yine kan testi istedi.
ve ilk defa bugün olması gerekenden daha düşük çıktı.
hayırlısı olsun artık canım ne yapalım.
seninkini Allah sana bağışlasın .
çok üzüldüm cnm hayırlısı olsun demekten başka çare yok galiba .dr. ne dedi.tekrar gelişme göstermesi mümkün değilmi.
eğer sonlanacaksa da kürtaja gerek kalmadan atlatman dileğiyle
kızlaar çok mutluyum :) sanırım mide bulantılarım başlayacak :) başım dönmeye başladı :) psikopat mısın, buna sevinilir mi demeyin. hiç bir hamilelik belirtim yoktu, doktorum mide bulantısı bebeğin canlandığını gösterir dedi. 5+4üm bugün. Var mı benim gibi baş dönmesi olan?
arkadaşlar merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?