2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaaa aranıza yeni katıldım:):)

bende 2015 mart annesiyim:)
merhaba hosgeldin

tebrikler teste gore hamilesin benim ilk yaptigim teste bu sekildeydi daha sonra digial test aldim orada hamile oldugun ve haftasi yaziyordu emin olmak icin sende bi digital gebelik testi al

hepsi normal durum kasık ağrısı göğüs hassasiyeti çünkü gebesiniz .) istiyorsanız eğer

Tedirgin olma canım,kahverengiyse tehlikeli durum yok demektir.Kan sonucunu yaz tamam mı merakta bırakma :)

Amin canim insallah gunler gecmiyo. Sende bulanti varmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla öyle...Yok bende henüz canım haftalar geçtikçe olur mu yoksa olsaydı en baştan mı olurdu onu da bilmiyorum :)

canım benim testimde seninki gibi çıktı hemde adetime bir gün kala kan verdim 24,27 çıktı bu akşam tekrar edilcek test ama ben hamilelik takvimi koymadım henüz çünkü kalp atışını duymadan hiçbişey net olmuyor sonradan üzülmek istemiyorum inşallah senin değerin daha yüksek çıkar sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına

Tamam işte annesi ne güzel yerleşmiş bebeğin,işaretini de vermiş :)
Biz rahat olmazsak onlar daha çok etkilenirmiş canım,Allah korusun meleklerimizi ve sağ salim kucaklarımıza alıcaz inşallah :)

Canim supermis insllah yukselmis olur bugun degerin
kucuk ilceler demissinizde artik her ilcede saglikocagi var ve bhcg bakiyorlar ile yollayip ertesi gun geliyor sonucunuz ben gecen hafta ilcedeydim ayni bu skilde yaptirdim

Sat 7 haziran canım seninki?
11 haziran canim
Ben gordugume gore sen kesin gorursun keseyi

kızlar merhaba, ben de kalp atışları için gün sayıyorum ama daha 5 gün var doktora gitmemize, çok heyecanlıyım inşallah hepimizzzz sağlıklı mutlu güzel bir hamilelik geçiririzzz ve miniklerimize kavuşuruz

Merhaba canım,inşaAllah sağlıklı bir şekilde duyarsın minik pıt pıtları :)Amin canım cümlemiz inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…