merhaba hosgeldinmerhabaaaa aranıza yeni katıldım:):)
bende 2015 mart annesiyim:)
Eki Görüntüle 1191006 Eki Görüntüle 1191005 merhabalar ben küçük bir ilçede çalışıyorum burda gebelik testi yapmıyorlar adetim 4 gün geçti kasıklarımda ağrı var göğüslerim çok hassas ve midem yanıyor. idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı sizce nedir durum doktora cumartesi gidebilicem
inşallah baya olmuş duyarsınızarkadaşlar bu gün tam 7 hftam bitti 8 girdim pazartesi kal atısları için hastaneye gidecefim duyarmıyım acaba sabırsızlanıyorum
hepsi normal durum kasık ağrısı göğüs hassasiyeti çünkü gebesiniz .) istiyorsanız eğerEki Görüntüle 1191006 Eki Görüntüle 1191005 merhabalar ben küçük bir ilçede çalışıyorum burda gebelik testi yapmıyorlar adetim 4 gün geçti kasıklarımda ağrı var göğüslerim çok hassas ve midem yanıyor. idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı sizce nedir durum doktora cumartesi gidebilicem
bu arada folik asit kullanmıyorsanız hemen eczaneden folbiol tb alıp günde 1 kez içmeye başlayınhepsi normal durum kasık ağrısı göğüs hassasiyeti çünkü gebesiniz .) istiyorsanız eğer
hepsi normal durum kasık ağrısı göğüs hassasiyeti çünkü gebesiniz .) istiyorsanız eğer
cok sevindiimm....ne guzel haber buallah sağlıkla kavustursun canım, hayırlı olsun
arkadaşlar bu gün tam 7 hftam bitti 8 girdim pazartesi kal atısları için hastaneye gidecefim duyarmıyım acaba sabırsızlanıyorum
Insallah canim sat ne zamandi senin?
Bende 2 gundur tutmuyorum oruc oncesi tutmustum
sağol canım inşallah öledir valla şu saate kadar çok takılmıodum ama şimdi hemen eve gidip kan vermek istiyorum inşallah 2 ye katlamıştır bide dün hafif leke geldi açık kahve korktum aslında biliyorum ilk zamanlar olabilir ama adetimde heray böle başladığı için tedirgin oldum :S
Tedirgin olma canım,kahverengiyse tehlikeli durum yok demektir.Kan sonucunu yaz tamam mı merakta bırakma :)
geldim bakıldı canım çok şükür keseyi gördük aynen bende ikiz istiyrdm tek çıktı olsun saglıcakla kucaklarımıza alalım inşallah:)benide haftaya cuma kapl atışı için çagırdı
Amin canim insallah gunler gecmiyo. Sende bulanti varmi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1191006 Eki Görüntüle 1191005 merhabalar ben küçük bir ilçede çalışıyorum burda gebelik testi yapmıyorlar adetim 4 gün geçti kasıklarımda ağrı var göğüslerim çok hassas ve midem yanıyor. idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı sizce nedir durum doktora cumartesi gidebilicem
dr. yerleşme kanaması olabilir gibi birşey söyledi,düşükle sonuçlanacağını göstermez dedi .6 ay önce herşey yolundayken biranda düşükle sonuçlandı paranoyağa bağladım,fecii kaygılıyım,günler geçmiyor ,yine de kahverengi lekeyi görünce bütün moralim altüst oluyor
iyi veya kötü kesin yazıcam canım :)
merhabaaaa aranıza yeni katıldım:):)
bende 2015 mart annesiyim:)
Canim supermis insllah yukselmis olur bugun degerincanım benim bat dündü testi bi gün önce yaptırdım 24,27 çıktı bugün tekrar yaptırıcam idrar testinde ikinci çizgi hemen belirince daha yüksek çıkar sanıodum ama yanıldım :) artık hayırlısı olsun bakalım
kucuk ilceler demissinizde artik her ilcede saglikocagi var ve bhcg bakiyorlar ile yollayip ertesi gun geliyor sonucunuz ben gecen hafta ilcedeydim ayni bu skilde yaptirdimEki Görüntüle 1191006 Eki Görüntüle 1191005 merhabalar ben küçük bir ilçede çalışıyorum burda gebelik testi yapmıyorlar adetim 4 gün geçti kasıklarımda ağrı var göğüslerim çok hassas ve midem yanıyor. idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı sizce nedir durum doktora cumartesi gidebilicem
11 haziran canimSat 7 haziran canım seninki?
11 haziran canim
Ben gordugume gore sen kesin gorursun keseyi
kızlar merhaba, ben de kalp atışları için gün sayıyorum ama daha 5 gün var doktora gitmemize, çok heyecanlıyım inşallah hepimizzzz sağlıklı mutlu güzel bir hamilelik geçiririzzz ve miniklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?