2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ultrasonda ters bişey görmemiştir de ondan istememiştir.
benim kese görünmemişti başta da o yüzden hcg yükseliyorsa biraz bekleriz diyordu.
herkesin farklı canım durumu.
gerekse mutlaka isterdi doktorun,sen rahat ol.
küçük oğlumda bir kere bile kan testi yapmamıştım.
idrar pozitif çıktı,birkaç gün sonra kese göründü ve öyle devam etti ultrason kontrolleri.
yani ultrason normalse zaten hiç gerek olmuyor tahlile.

Son düzenleme:

Hmm anladim canim sagolasin icim rahatladi valla ne biliyim oyle degrer yukselmiyo filan deyince siz insan ister istemez kendiyle karsilastiriyo ben en son 9.2 mm kese gordum tam 14 gun gecti pazartesi insallah kalp atisi icin gidecem .. Sabahlari bulanti ve halsizlik disinda sıkıntı yok insllh boyle devam eder

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

maşaallah canım.
benim kese zaten 5mm yi geçmedi hiç
yani zaten ters giden bir şey varsa belli oluyor.
Allah nasib etsin canım,bir an önce kalp atışlarını da duy inşaallah.
bizim evde küçük oğlum çok mutlu eve kardeş gelmeyeceği için:))

ben sana bişey demedim cnm cnm genel olarak yazdım son cümlemi.benimde kızım normal yoldan oldu ama bu bebiş tüp 2.denememde hemde .insan başına ne geleceği bilmiyor maalesef.

mutlu olman çabuk kabullenmen güzel cnm allah istediğin anda tekrar nasip eder inşallah .

Lyly sana mesaj gondermeye calistim fakat posta kutun doluymus... Tekrar cok gecmis olsun canim.

Cocuk akliyla korkuyordur yaaa yavrum benim rabbim onun canini sag etsin akli ermeye basladiginda kardesi olursa belki abilik ona iyi gelir

Canim benimkini de pit pit atıyor diye değiştirebilirsin cok şükür :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kanamanın durmasına çok sevindim.Bol bol dinlen canım.İnşaAllah yarın güzel haberlerle gelirsin :)

cok tsk ederim canim.. doktorum kötü konusmadi cok sükür. kanamanin neden oldugunu söyleyemem belki üstüne görüyorsundur ama belkide düsük habercisidir dedi.. alttan ultrasonla bakti keseyi gördük cok sükür ama ici bos gibiydi.. daha cok kücük oldugu icin görmeyebiliriz cuma günü gel tekrar bakalim dedi. haftaya cumaya kadarda rapor verdi hic bisey yapma sadece yat dinlen dedi ev isi falan hersey yasak yani :) kese 1 santim kadar dedi 6 haftalik normalmi acaba? bana kücük gibi geldi sanki

tamam canım .
hakkını helal et.
ben sadece yanlış anlaşılmak istemedim.

Lyly sana mesaj gondermeye calistim fakat posta kutun doluymus... Tekrar cok gecmis olsun canim.
sağol nilinurcum.
ben özel mesaj işinden pek anlamıyorum canım anca ortada konuşuyorum:))
baktım da sildim mesajları,sana da yazdım sildim diye ama sen yaz bakalım görecekmiyim?

Son düzenleme:
oh sen de istediğin gibi yeyip iç o zaman canım,:))
canım şunu istiyor ,bunu istiyor diye naz yap ne güzel.)
bulantısı olan bir kaç ay geçsind e ağzına bir lokma koysun diye resmen gün sayıyor.

Aynen oyle valla karnım gurul gurul bir sey Yiyemiyorum bitmek bilmeyen bir bulantı allahimmmmmmm

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

InsaAllah sorunsuz kalp atislarinida duyacaksin Allah cc.nin izniyle canim.Ben henuz keseyi gormedigim icin kese boyutlarini bilemiyorum.Ama boyutunda bir sorun olsaydi doktorun soylerdi kese gelismemis diye.Kendine evham yapma durduk yere:)

Merhaba kızlar, galiba ben de mart annesi olacağım. Batım bugündü. 3'e kadar dayanabildim. Sonra idrar pozitifi görünce koşa koşa kana gittim.

bhcg 402 çıktı. umarım bat için normal bir değerdir. Mayısta kimyasal yaşadığım için endişeliyim biraz. Umarım bu kez hepimizin sorunsuz gider...

Beni de aranıza alır mısınız?

Bence deger iyi aramiza hosgeldiniz saglikla kavusursunuz insallah

Benimde ayni boyleydi degerim yukseldi iki katina canim insallah saglikli ilerler hepimizin gebeligi hayirli ugurlu olsun

Benimde ayni boyleydi degerim yukseldi iki katina canim insallah saglikli ilerler hepimizin gebeligi hayirli ugurlu olsun

İnşallah canım, cuma tekrar yaptırcam ben de.İnşallah seninki gibi yükselir...Amiiiiin bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğsunlar...

Canım çok üzüldüm inşallah mevlam sana tez zamanda sağlıklı evlat verir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. İnşallah kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden değerlerin düşer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…