benimkide kesin şubatta doğacak Sezercik olduğundan .yarın belli olur artık seninkide ama gelişimine bağlı olarak biraz oynuyor tarihler .
Kızlar kalbinin atışını gordum ve üstelik duydum da...:) cok mutluyum,allahım dileyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın,bir de ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım,lütfen rahim filmi çektirin kapalı olan tüpler açılıyormuş ve ilk 3 ay hamile kalma olasılığınız yuksek oluyormuş:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydınn.tam olarak ne kadarlık hamilesin?ben 6+5 olucam yarın doktor kontrolüm var.duyarmıyız kalp atışını heyecanlanıyorummm.....
Günaydın kızzzlarrrr bugün dr a gidecektim ama yokmuş eşime daha ptesiden demiştim ama o sormamış bile sabah kalktım kızımla kahvaltımızı ettik sonra kociş dr a götürüyor güya dr un olmadığını sölediler tabi ben o sinirle ağzıma geleni söledim halada çok kızgınım bi türlü geçmiyorçok kötü tartıştık anlayacağın
Canım dün 6 3 doktora gittim doktor kese şekli kötü yolku büyük içinde bebek yok kürtaj dedi ordan ağlayarak çıktık başka bir doktora gittik oda beklemek istersen bekle mucizeler vardır dedi
aynı durumday mışız desene bizde kese düzgün yolk düzgün bebek canlı değil ilk başta kalp atımı var dediler gördüler ama sonra duyamadılar ben 2. dr a gittim muayene etmedi uyuz bekle dedi cumartesi gel dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah sabır versin kızlar gerçekten çok zormuş
benim kanamam hala devam ediyor. kahverengi ama çok huzursuzum.
kese içinde birşey göremedi dr.kese gelişimi 1 hafta geride
yarın kontrol.................
çok kötüyüm....................
Aynı umut bende de var bir ihtimal
canım sanada çok geçmiş olsun ama başka dr a git canım aynı dr la kalma derim
allah sanada sabır versin zor tabi çok zor ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay bende bu aralar çok sinirliyimmm anlıyorum seni tahammül edemiyorum
cnm arkadaşın tüp bebek ti zaten okadar emek ve para harcanıyorki öyle hemen her istediğinde olmuyor maalesef.
normal yolla gebe kalanlar çok şanslı kıymetini bilin .
Aynı durumdayız diyecek bişi yok dua etmek lazım ben artık ağlayıp Üzmüyorn kendimi yapacak bişi yok mevlama sığındım bir süre herşeyden herkesten uzaklaşmak istiyorum keyfim iyi değil 2 gün olcak işe gidemedim keşke diyorum kimse bilmeseydi keşke şimdi bilip bilmez soracak insanlar
Aynı durumdayız diyecek bişi yok dua etmek lazım ben artık ağlayıp Üzmüyorn kendimi yapacak bişi yok mevlama sığındım bir süre herşeyden herkesten uzaklaşmak istiyorum keyfim iyi değil 2 gün olcak işe gidemedim keşke diyorum kimse bilmeseydi keşke şimdi bilip bilmez soracak insanlar
gözün aydınn.tam olarak ne kadarlık hamilesin?ben 6+5 olucam yarın doktor kontrolüm var.duyarmıyız kalp atışını heyecanlanıyorummm.....
tamam canım .
hakkını helal et.
ben sadece yanlış anlaşılmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?