2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kalbinin atışını gordum ve üstelik duydum da...:) cok mutluyum,allahım dileyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın,bir de ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım,lütfen rahim filmi çektirin kapalı olan tüpler açılıyormuş ve ilk 3 ay hamile kalma olasılığınız yuksek oluyormuş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimkide kesin şubatta doğacak Sezercik olduğundan .yarın belli olur artık seninkide ama gelişimine bağlı olarak biraz oynuyor tarihler .

benimde kızım epidural sezeryanla doğdu kaybettiğim oğlum ise normal doğumdu canım çok çabuk vücut toparlandı ama sezeryanda öle değildi çok yıpranmıştım hassas bir vücuda sahhibim kaba tabirle etim çabuk iyleşmiyor dr hamile kaldığında normal doğurmak istersen olabilir demişti inş normal doğum olur en sağlıklısı ama yinede nasip işte bilinmiyor

gözün aydınn.tam olarak ne kadarlık hamilesin?ben 6+5 olucam yarın doktor kontrolüm var.duyarmıyız kalp atışını heyecanlanıyorummm.....

Günaydın kızzzlarrrr bugün dr a gidecektim ama yokmuş eşime daha ptesiden demiştim ama o sormamış bile sabah kalktım kızımla kahvaltımızı ettik sonra kociş dr a götürüyor güya dr un olmadığını sölediler tabi ben o sinirle ağzıma geleni söledim halada çok kızgınım bi türlü geçmiyor çok kötü tartıştık anlayacağın

ay bende bu aralar çok sinirliyimmm anlıyorum seni tahammül edemiyorum

Allah sabır versin kızlar gerçekten çok zormuş

benim kanamam hala devam ediyor. kahverengi ama çok huzursuzum.

kese içinde birşey göremedi dr.kese gelişimi 1 hafta geride

yarın kontrol.................

çok kötüyüm....................

allah sanada sabır versin zor tabi çok zor ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sanada çok geçmiş olsun ama başka dr a git canım aynı dr la kalma derim

ay bende bu aralar çok sinirliyimmm anlıyorum seni tahammül edemiyorum

canım ben bu bulantılarla adama iftar hazırlayayım ütüsünü vs yapayım bide hastanede çalışıyor bi kaç kere yine böle oldu ama akşam bile özellikle sordum dr var mı bak dr yerinde yoksa çok fena olur dedim ama var deyip geçiştirdi yeminle sinirden hastanede patlayacaktım eve getirdi beni açtım ağzımı yumdum gözümü sanki çocuğu tek başıma yaptım şapşallll

cnm arkadaşın tüp bebek ti zaten okadar emek ve para harcanıyorki öyle hemen her istediğinde olmuyor maalesef.

normal yolla gebe kalanlar çok şanslı kıymetini bilin .

ama inşallah rahim gebeliğe alışmıştır ve bida ister doğal yolla olur inşallah

Aynı durumdayız diyecek bişi yok dua etmek lazım ben artık ağlayıp Üzmüyorn kendimi yapacak bişi yok mevlama sığındım bir süre herşeyden herkesten uzaklaşmak istiyorum keyfim iyi değil 2 gün olcak işe gidemedim keşke diyorum kimse bilmeseydi keşke şimdi bilip bilmez soracak insanlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ewt işte en zoru da bu rabbim bida nasip ederse akıllandım kimseye demem

biz bi sürede olsa tatile gitmeyi planladık eşimle 3 gün lüne ii gelir die düşündük imkanın varsa sende kaç bi süre

gözün aydınn.tam olarak ne kadarlık hamilesin?ben 6+5 olucam yarın doktor kontrolüm var.duyarmıyız kalp atışını heyecanlanıyorummm.....

canım ınsallah sen de duyarsın..ama ben de tam6+5te gıttım dün..normal ultrasonda gorulmedı kalp atısı, vajınale gırdım..olmazsa sen de öyle yap..rahatlıyor ınsan

tamam canım .
hakkını helal et.
ben sadece yanlış anlaşılmak istemedim.

yanlış anlaşılmadın zaten cnm .hakkımız varsa helal olsun tabiki.keşke bu konuda fikir paylaşımına sohbetlerine devam edebilseydin.pozitif bir enerji veriyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…