canım Allah korusun sonuç kötü bile olsa doktor izin verdiğinde eğer istiyorsan yine hamile kal,
sakın korkma.
ben hemen hamile kalmıştım,düşükten sonra hiç adet olmadan.
ve çok isteyerek doğurdum.
hemen yine hamile kalmak istiyorum,diyordum.
ama şimdi istemiyorum bir daha ,en azından küçük oğlum biraz büyüyene kadar gerçi yaş da geçiyor:)
hep bir kızım olsun diyordum ama belli mi olur:)
nasipte varsa olur.
ama Rabbim öyle teselli etti ki,bugün birden bir çocuk daha gözümde öyle büyüdü ki,
sanki o dünkü insan ben değilim:)
Aynı umut bende de var bir ihtimal
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım.
küçük oğlum 6 yaşında nereye gitsek bu bebeği eve alalım diyordu.
geçen hafta kardeşin olsun mu karnımda bebek var dedim ve ağlamaya başladı.
istemiyormuş:)
bugün dedim ki kardeşin olmayacak havalara uçtu valla bana da moral oldu:)
yaşasın annem beni hep kucağına alacak diye seviniyor.
hayırlısıyla kürtajsız da atlatabilirsem Allah ın izniyle aslında mutluyum.
nasıl oldu bilmiyorum ama ,oğlumun mutluluğunu gördükçe mi bilemiyorum sanki hafifledim ve mutluyum:))
akşam bir rüya gördüm;
küçük oğlum başkasının çocuğuymuş ve onu annesine geri vermem gerekiyormuş.
öyle üzüldüm ve şaşkınlık içindeydim ki,
nasıl olur onu ben doğurdum diyordum,ama vermek zorunda olduğumu da biliyorum.
belki doğumda hastanede karışmıştır başkasıyla dedim,ama o zaman benim bebeğim kaç yıldır nerde,nasıl bulucam derken uyandım.
oğlumu yanımda görünce öyle mutlu oldum ki.
Rabbim veriyor kolaylığını canım.
belki de bu rüya,bu olayı kolay atlatmam içindi.Allah bilir.
bu sabahtan beri ;sanki oğlum yanımda olsun da başka hiç bir şey umurumda değil duygusuyla dolaşıyorum.
sanki kaybetmişim de yeniden bulmuşum,çok mutluyum.
kardeşinin olmayacağını söyleyince de öyle sevindi ki ;
benim de içim huzurla doldu.
Merhaba kızlar, galiba ben de mart annesi olacağım. Batım bugündü. 3'e kadar dayanabildim. Sonra idrar pozitifi görünce koşa koşa kana gittim.
bhcg 402 çıktı. umarım bat için normal bir değerdir. Mayısta kimyasal yaşadığım için endişeliyim biraz. Umarım bu kez hepimizin sorunsuz gider...
Beni de aranıza alır mısınız?
kızlar lutfen bana dua edın yarın doktora gıdıcem keseyı gormeye ınsallah bır aksılık yoktur kotu haberle gelmem ıcım bır kotu oldu pazartesı gıttıgımde doktor hersey yolunda kese olusum asamasında persembe gelırsen gelısmıs olur gorebılırız dedı ınsallah gelırmıstır kotu bır haber almam ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsallah bebegım benımledır ınsallah saglıkla kucagıma alırım amınnn....
abla kürtajsız nasıl atlatılabilir ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ilk defa kustum oruc tutcaktim ama tutamicam malesef butun yediklermi cikardm igrenc biseymis
Hosgeldin canim:) Hayirli olsun insaAllah. Degerin gayet guzel canim insaAllah saglikli gebelik geciririz cumlemiz:)Sende benim gibi sabirsizlardansin:)))
canım benim sağol.
Rabbim bağışlarsa 2 oğlum var ve uzun süre istemiyorum artık.
küçük oğlum ''yaşasın annem artık beni kucağına alacak ''diyor.
1 e başlayacak nasipse bu yıl.
onun okul telaşı falan bir geçsin de ,hayırlısı artık canım.
Allah bütün isteyenlere tez zamanda versin.
ne aşamadasın cnm ki sana noldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy Allah yardımcın olsun canım ya
Kizlar ilk defa kustum oruc tutcaktim ama tutamicam malesef butun yediklermi cikardm igrenc biseymis
allah yardımcın olsun umarım hemen atlatırsın bence de tutma çünkü çok aç kaldığında yine istifra edersin
Canım dün 6 3 doktora gittim doktor kese şekli kötü yolku büyük içinde bebek yok kürtaj dedi ordan ağlayarak çıktık başka bir doktora gittik oda beklemek istersen bekle mucizeler vardır dedi
Canım dün 6 3 doktora gittim doktor kese şekli kötü yolku büyük içinde bebek yok kürtaj dedi ordan ağlayarak çıktık başka bir doktora gittik oda beklemek istersen bekle mucizeler vardır dedi
canım birkaç yıl sonra gerçekten bebişinle konuşabilmeyi Allah nasib etsin.
hadi bakalım gidin de yaşınızı öğrenin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?