2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm Allah bilir neyin hakkımızda hayırlı olduğunu .ben bi kalsam yeterki normal yolla tabi ki korunmucam ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

abla kürtajsız nasıl atlatılabilir ki

hayırdır canım sımdı okudum çok şaşkınım ama senın yazılarını okudukca bıraz rahatladım moralman çok sukur ıyısın kımyasalmıymıs hayır sebebı nedır

kızlar lutfen bana dua edın yarın doktora gıdıcem keseyı gormeye ınsallah bır aksılık yoktur kotu haberle gelmem ıcım bır kotu oldu pazartesı gıttıgımde doktor hersey yolunda kese olusum asamasında persembe gelırsen gelısmıs olur gorebılırız dedı ınsallah gelırmıstır kotu bır haber almam ALLAH hakkımda hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsallah bebegım benımledır ınsallah saglıkla kucagıma alırım amınnn....

Hosgeldin canim:) Hayirli olsun insaAllah. Degerin gayet guzel canim insaAllah saglikli gebelik geciririz cumlemiz:)Sende benim gibi sabirsizlardansin:)))

Canim Allah cc.nin izniyle keseni saglikli bir sekilde gorursun insaAllah.Bugun guzel haberlerini bekliyorum:) Amin cumlemiz insaAllah.

abla kürtajsız nasıl atlatılabilir ki

Canim kanamayla kendiliginden dusebilir bozulmus kese ya da bazi doktorlar kurtaj istemeyen hastalarina kemoterapide kullanilan bir ilac veriyor oda dusugu baslatiyor diye biliyorum.

Kizlar ilk defa kustum oruc tutcaktim ama tutamicam malesef butun yediklermi cikardm igrenc biseymis

Hosgeldin canim:) Hayirli olsun insaAllah. Degerin gayet guzel canim insaAllah saglikli gebelik geciririz cumlemiz:)Sende benim gibi sabirsizlardansin:)))

Aynen canım, duramadım ama mayısta kimyasal yaşadım, değer düşükse eşime söylemeyecektim. O yüzden koşa koşa gittim kana.

İnşallah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bebeklerimiz olur :))

Maşallah alllah 2 oğlunuda bağışlasın iyi olmana sevindim ne güzel okulda başlıyormus CK güzel heyecanlar bunlar

ne aşamadasın cnm ki sana noldu

Canım dün 6 3 doktora gittim doktor kese şekli kötü yolku büyük içinde bebek yok kürtaj dedi ordan ağlayarak çıktık başka bir doktora gittik oda beklemek istersen bekle mucizeler vardır dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok üzüldüm canım inşallah bı mucıze olur...Allah yardımcın olsun ve en hayırlısından çözüm versin inşallah

aynı durumday mışız desene bizde kese düzgün yolk düzgün bebek canlı değil ilk başta kalp atımı var dediler gördüler ama sonra duyamadılar ben 2. dr a gittim muayene etmedi uyuz bekle dedi cumartesi gel dedi

o değilde kürtaj olma fikri beni korkutuyor bebeğimin olmadığına alışmaya çalışıyorum.

3 gün önce 24.27 olan değerim dün 84 e çıkmıştı inşallah dahada çıkar :18: bugün adet gecikmemin 2. günü..

canım birkaç yıl sonra gerçekten bebişinle konuşabilmeyi Allah nasib etsin.
hadi bakalım gidin de yaşınızı öğrenin inşaallah.

canımmm çok üzgünüm ama hakkında hayırlısı böyleymiş kuzum allahım tez zamanda yerini doldursun inşş sakın istemiyorum vs deme bende oğlumda öyle dedim sonra beni en çok yeni bir hamilelik rahatlatır dedim sende düşünmemezlik etme inş çabucak atlatıp yeniden anne olacaksın allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…