2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

umarım dediğin gibi olur sabırla bekliycem..

benim kv çalışıyo neresine bakacaksa o yüzden bir sene kendim bakmak istiyorum
yoksa çok kötü şeyler olacak o baktı bu baktı diye..

bencede imkanın varsa git. ben trabzonluyum. Ailem orda.Antalyada yasıyorum. her yaz gidiyoruz. Kamp kuruyoruz. Ayderde kaldık.kızım gecen yaz 7 aylıktı. Çadırda kaldıBende hamileydim düşün.Şimdiki aklım olsa kalırmıydım. Evett evett kalırdım

önümüzdeki yaz gidicez.Bu sefer iki ufaklıkla bakalım neler olacak

Çok geçmiş olsun. Allahım bebeğinide senide korusunn. İnşallah kısa sürede iyileşirsin

Nasil insanlar yanlış anlama ama hasta ruhlu bunlar Allah yardimcin olsun.

ay ne güzel imkanım yok malesef eşimin 1 yıl olmadı izni yok hem maddi olarakta gidemeyiz ama aşık oldum resmen yeşiline cennet gibi muhteşem bi yer.... inşallah ilerki senelerde gitme fırsatımız olur karadenizi gezmeyi çok istiyorum aslında

çok geçmiş olsun canım, Allah esirgemiş ikinizide..

Gunaydin herkese. Awez cok cok gecmis olsun.Arkadaslar kuyruk sokumu agrisi yasayan var mi? 2 gundur lavaboda yuzumu yikadiktan sonra dogrulurken inanilmaz agriyor, egildigimde kalkinca oluyor genellikle. Var mi baaina gelen?

şikyatler artıyor benimde 2 akşamdır karnımı geriyor surat ıfademı degıstırcek sekılde kaskatı oluyor bazen sağım bazen solum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…